Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije bo musze

Kto dzis pije alkohol?

Polecane posty

Gość pije bo musze

jestem alkoholiczka. Zostawil mnie facet, nie mam pracy obecnie, jestem chora i nie wiem jak dotrwam do kolejnego miesiaca. Nic mi juz nie pozostalo. Mam nadzieje ze sie zapije na smierc. Ktos jeszcze pije dzis i jest pesymistycznie nastawiony do swiata?

sluchaj w ten sposob lepiej nie bedzie ,ale walnij sobie glebszego ,wyplacz sie a jutro zacisnij zeby, wstan i zacznij szukac pracy.... reszta przyjdzie z czasem ;)

Gość pije bo musze
wale glebszego, pracy nie ma, a lepsze jutro nie nadchodzi. I co teraz? Bo przeciez sie nie powiesze

Gość ale zdrowie przynajmniej masz
?

praca jest...trzeba tylko czasem cholernie dlugo jej szukac i nie bac sie ... na poczatku mniej ambitnych zajec. alkohol ci nie znajdzie pracy ...a zeby pic tez trzeba miec kase :D a jak sie alkohol skonczy to juz w ogole zapomnij o lepszym jutrze :D

Gość pije bo musze
prace wlasnie stracilam. Szukam od tygodnia i nic, wszedzie albo studentow chca albo niani na 9h dziennie od pon do pt za 600zl. A moje mieszkanie wiecej kosztuje. Jestem obecnie sama porzucona, chora i bezrobotna. Gorzej byc nie moze. A pije by sie zapic