Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymuś

Brzydkie córki.

Polecane posty

Gość Szymuś

Jakie odczucia targają matki, które same są atrakcyjna, ładne, piękne, a ich córki są niemiłosiernie brzydkie ?

Gość taka jedna młoda dziewczyna :)
Zapytaj swojej mamusi jak to jest mieć szpetnego synalka!:o

Gość To po co je chowasz
Ja bym brzydactwa potopił... no dobra, najpierw zgwałcił, a dopiero potem utopił :classic_cool:

Gość Szymuś
Na szczęście rysy twarzy, mam po rodzinie od strony matki. Nie jest źle, jest co najmniej dobrze. Tak sobie myślę, skoro ostatnio nawet mężatki mi się oferują, głupie szmaty. Co mnie obchodzi ich niedola w małżeństwie, było trzeba myśleć wcześniej.

Gość Gadatliwa..
Matka kocha swoje dziecko takim jakim jest.. :o nie tylko uroda się liczy zresztą nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane.. ale twój mały móżdżek tego nie ogarnia

Gość Szymuś
Gadatliwa.. to co napisałaś to wyświechtane frazesy, które w dobie obecnej, niewiele znaczą dla większości konsumpcjonistycznego społeczeństwa.

Gość Gadatliwa..
bo jesteśmy (tak mówie też o sobie) jak marionetki ciągnięte za sznureczki. Ktoś nami steruje mówi nam ,że np chudość jest ładna i my wszyscy staramy się być chudzi.. ludzie niscy zaczynają mieć kompleksy , faceci nie mogą łysieć a kobiety WSZYSTKIE musza mieć piękne włosy.. ale do rzeczy mimo wszystko uważam ,że każdą kobietę można "zrobić" w taki sposób ,że może się podobać innym w wiekszy lub mniejszy sposób zresztą jak pisałam wyżej jeszcze na szczęście nie wszyscy oszaleliśmy i nie wszyscy oceniamy swoje dzieci pod kątem urody i tylko urody.

Gość krzywyryj
matki? a co takie córki musza czuc? Powiem ci, ze nie jest latwo, ale co cie to obchodzi, kogo obchodzi los brzydkich ludzi, najlepiej to byscie nas powystrzelali:)

Gość Gadatliwa..
zresztą z takiego brzydkiego kaczątka może wyrosnąć Łabędź

Gość kimekkk
Taaa nie ma brzydkich. Nie rozsmieszaj mnie. Nawet tona tapety i super ciuchy nie zakryja brzydoty. A ladna nie musi sie tak wysilac, bo i po co, sama z natury jest sliczna, moze to tylko uwydatnic delikatnym makijazem i ciuchami.

Gość Gadatliwa..
Skoro tak uważasz to ja nie będę Cie wyprowadzać z błędu :) a uwierz mi wiem co mówię.. zresztą skąd się biorą te wszystkie "metamorfozy" ;P

Gość Szymuś
Są przecież kobiety, które większość swoich poczynań opierały na wyglądzie. W zasadzie tylko taki sposób postępowania jest im znany. A tu taka niespodzianka, brzydka córka. Co na może jej przekazać ? Czego nauczyć ?

Gość Szymuś
Powystrzelali to może nie, jestem tolerancyjny. Oczywiście bez przesady, jeśli ktoś blokuje miasto na pół dnia, tylko dlatego że jest pedałem, to nawet zrównoważony emocjonalnie człowiek ma prawo się wkurzyć.