Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy o 9 22 nastapil

co udalo Wam się osiągnąć w życiu?

Polecane posty

Gość czy o 9 22 nastapil

podajcie jeszcze wiek i Wasze dalsze plany :)

Gość 24-latka
Nic, jestem zerem, przegrałam życie? Plany? Samobójstwo.

Gość czy o 9 22 nastapil
nic??? ani pracy, ani wykształcenia, ani drugiej połówki, ani znajomych, ani oszczędności itp? tak mam to rozumieć? ani nawet zwierzaczka domowego? :classic_cool:

Gość czy o 9 22 nastapil
ani mieszkania, samochodu, czy prawa jazdy? znajomość języków lub jakaś inna przydatna wiedza? czy aby na pewno nic?

Gość niczego nie osiągnęłam
Mam 25 lat. I tak mówią, że już się zmarnowałam.

Gość 24-latka
Ani pracy, ani wykształcenia (prywatna szkółka i praca nosząca znamiona plagiatu), ani rodziny, ani przyjaciół. Zwierzak jest, ale to żadne osiągniecie. Zresztą nie jest nawet mój. Jedyne co mam, to chorobę, samotność, depresję i żal do rodziców, że przyszłam na świat.

Gość 29 lat nerwica
depresja, nienawiść do siebie, do świata

Gość 24-latka
Nie mam samochodu, mieszkania, a język to proszę cię, żadne osiągniecie.

Gość czy o 9 22 nastapil
znajomosc jezyka obcego moze ulatwic np znalezienie pracy wiec jest to osiagniecie moim zdaniem

Ja: Skończona psychologia jednak później dyscyplinarne wyrzucenie z pracy z zakazem wykonywania zawodu przez 10 lat :( Więc to jak wyrok. Faceta nie mam, bo jestem gruba , języków nie znam, siedzę na zasiłku i popijam...

Gość ech wieczne pesymistki
25 lat, skończone 2 kierunki studiów, satysfakcjonująca i rozwojowa praca w wyuczonym zawodzie. Własne mieszkanie, samochód, narzeczony (w wakacje ślub) i kot :-D Jestem szczęśliwa.

Gość a jakie to są te polskie
29, jedne studia skończone, drugie w toku, trzy języki, ale pracy nie mam :( Mieszkanie na kredyt, super mąż :) Zwierzaków brak i samochodów też. W planach skończyć wreszcie studia i iść do pracy (gdzieś lub założyć coś swojego).

Gość 24-latka
Jak widać, mnie nie pomagają. Zresztą ja się do żadnej pracy nie nadaję z fobią społeczną, z brakiem wiedzy, doświadczenia, obycia, zdrowia. Jestem osobnikiem, który w starożytnej Sparcie od razu poleciałby ze skały. I słusznie.

Ja mieszkam z rodzicami i bratem. Studiów nie skończyłam, bo tak szczerze mówiąc nie podobały mi się one i nie chciało mi się uczyć. Byłam rok na stażu, a po stażu w ciągu dwóch lat przepracowałam tylko kilka miesięcy na umowę zlecenie. Od dłuższego czasu siedzę w domu. Samochodu nie mam, zresztą prawa jazdy też nie. Znajomych, chłopaka nie mam, bo nie przepadam za ludźmi. A posiadanie zwierząt czy umiejętność dogadania się jako tako w obcym języku to żadne osiągnięcie.

Gość czy o 9 22 nastapil
z tymi zwierzaczkami domowymi sobie troszke zartowalam (chyba ze komus rodzice nie chcieli na poczatku kupic a jak osoba miala 15 lat to kupili :classic_cool:) ale znajmosc jezykow i jakies kursy to tez sa osiagniecia

Gość czy o 9 22 nastapil
Jestem osobnikiem, który w starożytnej Sparcie od razu poleciałby ze skały. I słusznie. Ale jesteś niehumanitarna, nieludzka, skoro twierdzisz, że słusznie;;

Gość 24-latka
Tylko co z tego?

A tak poza tym w moim życiu niewykorzystałam tylu szans... Też mam coś z fobią.

Czy rzeczywiście siedzą tu same przegrańce? To jest topik o OSIĄGNIĘCIACH, a nie o tym, co nam się w życiu nie udało :-O

Gość 29 - letnia do niczego
na to wychodzi, że same przegrańce :(

O, przypomniało mi się, że skończyłam kurs z PUP. Ale to o kant dupy potłuc. I tak mi się to do niczego nie przydało.

FOBIA SPOŁECZNA? Daj spokój... a jeżeli rzeczywiście nie jest to po prostu nieśmiałość i niechęć do pracy nad sobą, idź do dobrego psychologa i już. A nie tylko wieczne użalanie się

Gość 24-latka
Pytanie brzmi o ile się nie mylę "co udało Wam się osiągnąć w życiu". A nie "Piszcie Ci, którym udało się coś w życiu osiągnąć". Co komuś przeszkadza to, że mu nie wyszło? Odpowiedziałam wprost na pytanie. Tylko tyle. Reszta to dyskusja, która się wywiązała z zadawanych pytań. Co do tego, że jestem nieludzka. Może jestem. Nie wiem. Nie twierdzę, że jestem bez wad, a raczej odwrotnie.

Gość 24-latka
I co w związku z tym? No to użalam się nad sobą, moje życie, moja sprawa. Jak nie chcesz, nie czytaj. Masz wybór.

Dobra, lecę do pracy a wy się tu taplajcie w marazmie i kompleksach...

Gość 24-latka
Jakaś ty dobroduszna i wspaniałomyślna. O uprzejmości nie wspomnę. Cóż, syty głodnego nie zrozumie. Ale jeżeli jest Ci tak dobrze, to co Cię irytuje cudza głupota? Nie pojmuję.

osiągnięcie - jestem szczęśliwa plany na przyszłość - dalej chcę być szczęśliwa :)

Gość 24-latka
Gratuluję Ewo, masz już prawie 40-stkę, jeżeli na tym etapie udało Ci się osiągnąć szczęście, to myślę, że będzie Ci się to udawało już zawsze :)

Gość 29 - letnia do niczego
ciekawe, jakie to uczucie

Gość czy o 9 22 nastapil
ja mam 27 lat: (analizuję osiągnięcia i porażki od matury) - z chorą "rodziną" mam kontakt do teraz;/ - nigdy nikt mnie nie kochał (nie miałam nigdy partnera) może mój pies - maturę zdałam :classic_cool: - do prawa jazdy podchodziłam 2 razy, potem sobie odpuściłam, bo zwątpiłam -później zmarnowałam 2 lata na jedne studia (bo zrezygnowałam z nich) - później skończyłam policealną informatyczną - odbyłam 4 miesięczny staż z PUP - później z początku szukałam pracy, ale sobie odpuściłam bo zwątpiłam - zaczęłam studia (teraz powinnam się bronić w lipcu, ale jak dobrze pójdzie, to we wrześniu to zrobię) - w międzyczasie odbyłam kolejny 6msieczny staż (ale kierowniczka suka wystawiła mi takie referencje, których nie będę nikomu pokazywać;/) - angielskiego uczę się od 10 lat a mam problemy ze zrozumieniem tego, co ktoś mówi;/ - kolegów brak (nigdy nie miałam) jedynie trochę koleżanek mam - spaliłam trochę mostów za sobą;/ i to chyba wszystko