Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotkowlosa

przedluzanie wlosow na ringach

Polecane posty

Gość krotkowlosa

Hej mam takie pytanie. Otóź chce przedluzyc sobie wlosy na ringach i kolezanka powiedziala mi ze jesli kupie sobie wlosy sama to ona mi przedluzy bez problemu bo sie tym zajmuje, alep roblem w tym ze nie iwem ile mam ich kupic . Znalazlam te: http://www.splendore.pl/Wlosy_na_ringach__Kolor__1__20_pasm_p7799.html i za 100 pasemek zaplace 180 zl wiec to chyba nie wiele jak za naturalne tylko czy 100 wystarczy? mam niezbyt geste wlosy do ramion

Gość Anka_Skakanka_88
Moim zdaniem jesl iniem asz zbyt gestych wlosow 100 pasemek powinno wystarczyc . Ale skoro masz mozliwosc zalozenai ich za darmo to na Twoim miejscu kupilam troszke wiecej bo w slaonie zaplcilabys za lwsoy i zalzoenie z 500 zl ..

Gość o jesu,
ale jakie to są, słowiańskie? nie ma za wiele informacji na ten temat. ja miałam 100 pasemek na początek i musiałam dokupić jeszcze 100. włosy mam dość gęste. poszukaj lepiej innych włosów bo te mi wyglądają podejrzanie. najlepiej słowiańskie remy, ja takie "nosiłam" pół roku i były w bardzo dobrym stanie :)

Gość ..particia..
Znam producenta - mam ich wlosy na clip on wiec pod tym wzgledem polecam :) Jednak ja bym sie na ringi nie zdecydowala chociaz tez chcialabym przedluzyc na stale ale boje sie o zniszczone pozniej wlosy. Ale na Twoim miejscu tez bym kupila chociaz 120 pasemek, - efekt bedzie napewno lepszy

Gość krotkowlosa
Dzieki za pomoc . napisze do tego sklepu zapytam jakie to sa wlosy . :)

Gość mozaaaikkkaa
Ja miałam je pól roku i byłam zadowolona. Korzystałam tylko z włosow Słowianskich, majac włosy geste zakładałam 150 pasemek bo mniej nie wyglada korzystnie. AA i jedna rada, jak niechcesz zeby ci włosy wypadły to nie korzystaj z usług niedoswiadczonych kolezanek :)

Gość nsdochwi
ringi nisszczą wlosy, ja bym juz wolała te na spinki. Są wygode

Gość jak idziesz
jak ktoś ma słabe i cienkie włosy to lepiej niech odpuści sobie ten pomysł.... niestety nie każda może pozwolić sobie na przedłużenie włosów (oprócz spinek) ja nosiłam ringi pół roku i moje włosy wcale na tym nie ucierpiały.

Gość MariolkaKarakow87
Witajcie, ja sobie przedłużam włosy w firmie beauty-for-you.com.pl Szczerze polecam, przede wszystkim ze względu na dogodne terminy, czasem mam napięty grafik i muszę to załatwić w miarę szybko i zawsze znajdą dla mnie odpowiedni dogodny termin. No i poza tym cena bardzo atrakcyjna! Szczególnie w porównaniu z innymi fryzjerkami, które nieraz doliczają sobie jeszcze dodatkowe koszty bo, np za dodatkowe pasma czy coś! Uważajcie na to i nie dajcie się nabrać. Bo niektórzy fryzjerzy tak naciągają ludzi. No i te mięciutkie w dotyku naturalne słowiańskie włoski! Będziecie zadowolone! Aha, pytajcie o Panią Ewę! Jest najbardziej profesjonalna! :)

Gość gość
najlepsze włosy doczepiane jakie do tej pory miałam to włosy naturalne z Europe Hair. Przedłużałam włosy metoda lip in, prosto, można to samemu w domu zrobic. A włosy cudowne- miłe w dotyku, można je modelować, myć , czesać jak się chce. Takze z powodzeniem fryzjerka mi na nich ładną fryzurkę upięła https://europe-hair.com/

Gość AnitaZet
Ja przyznam, że się naczytałam o ringach i niczego dobrego nie znalazłam. Za to fajne opinie są o metodzie Ultrasonic albo GL Apps, które wykorzystuje np. salon Great Lengths. Przyznam, że długo się zbierałam, żeby do nich pójść, ale ostatecznie zdecydowałam się i w ogóle nie żałuję. Profesjonalna obsługa już od samego wejścia, do tego bardzo profesjonalne podejście do samego przedłużania - dobór koloru, wytłumaczenie wszystkiego, miła obsługa. No i włosy są naprawdę idealne jakości, takiej o jakiej można przeczytać na stronie. Jak dla mnie warto zdecydować się jednak na porządny salon, niż szukać gdzieś po małych, niesprawdzonych miejscach.