Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KazdyHejterWykrzywiaGebe

Szare myszki są beznadziejne i nie wywołują żadnego podniecenia

Polecane posty

Gość masz racje....
---->KazdyHejterWykrzywiaGebe sam zamknij morede "tak tylko poruszyłem pewną kwestie, może jakiejś szarej myszce da to do myślenia, że nie wywołuje emocji w facetach i się zmieni na lepsze" ojej ten co akceptuje siebie jest wstanie zaakceptowac innych...najczescie bola nas nasze własy wady widziane w kims :)

Gość Szara..........
to nie prowokacja , ta szara mycha to jego dziewczyna , nie moze pogodzic sie ze ona nie jest kurwa.

Już widze porównania rozrykowej kobiety do prostytutki.. a więc wyjaśniam o jakie kobiety mi chodzi... dam przykład swojej pierwszej miłośći- mój ideał, cud kobieta, móglbym dla niej wszystko a więc.. inteligentna, z zajebistym poczuciem humoru, potrafiąca żyć chwilą, lubiąca czasem dla faceta ubrać się zajebiscie sexownie, potrafi zainicjować sex, kiedy bedzie atmosfera i najdzie ochota to jest w stanie zrobić to w miejscu publicznym (oczywiscie nie przy innych ludziach.. np raz kochalismy się w szatani na basenie :)) potrafiąca zyć chwilą, pamietam był czwartek.. siedzieliśmy sobię i padło tylko hasło 'jedziemy do hotelu :)' no i pojechalismy sobię do dobrego hotelu by spedzic zajebistą noc no a do tego wszystkiego zajebisty wyglad, mega sexowna i ładna, znająca swoją wartość takie kobiety to kobiety dla których faceci tracą głowe, sa w stanie zrobic wszystko i chca dla nich zyć

Gość ja nie widzę problemu
Autorze, skoro twoja pierwsza miłość to taki ideał, to czemu już nie jesteście razem? Pewnie to nie ty ją rzuciłeś, ale ona ciebie, bo nie chciała tracić czasu z takim marnym leszczem! Tu cię boli! Marzysz o kochance z temperamentem, ale za cienki jesteś dla takiej kobiety.Dlatego wkurzasz się, że nie wszystkie są takie:D

Idealna kobieta dla ciebie powinna być szarą myszką w takim stopniu, żeby zechciała takiego cienkiego leszcza jak ty, ale powinna być wyuzdaną suką w takim stopniu, żeby zaspokajała twoje wykolejone fantazje.

Gość akronimmmmmmmm
:D a tak w ogole to co za okreslenie: suka????? troche szacunku do drugiego czlowieka patalachu

Oczywiście, że ja jej nie rzuciłem, to była kobieta z którą mogłbym się żenić z miejsca.. po prostu tak los chciał, ona wyjechała na stałe za granice, bo tam mieszkała tylko była w polsce na 2 miesiące i wtedy ześmy się spotykali- przezyłem wtedy najpiekniejsze chwile w swoim zyciu ale owszem, zgodzę się, prawdopodobnie nawet gdyby mieszkała na stałe w polsce to nie bylibyśmy parą do konca zycia, ona była starsza o 6 lat, ja nie miałem jej nic do zaoferowania, byłem wtedy szczawiem, który miał 21 lat , nie pracował i nie miał dużego doświadczenia

Gość twims
Pójście na imprezę w środku tygodnia albo seks w miejscu publicznym...faktycznie, niesamowite wyczyny :D :D klękajcie narody przed takimi osiągnięciami :D

Gość masz racje....
---------> KazdyHejterWykrzywiaGebe o jej biedactwo...bu bu bu bu hlip hlip ahahahahha :)

żeby zaspokajała twoje wykolejone fantazje." ale autor nie ma wykolejonych fantazji To zwykłe męskie pragnienia odnośnie kobiet ... Nie widzę nic złego w spontanicznym seksie którego autor oczekuje od swojej kobiety

Gość na bibułki zapalimy
"Pójście na imprezę w środku tygodnia albo seks w miejscu publicznym...faktycznie, niesamowite wyczyny" jeśli to nie taki wyczyn to dlaczego tak mało kobiet spełnia tego typu rzeczy?

Gość masz racje....
-------------> biedactwo...panna go "przelceiała " na wszystkie sposoby a pozniej sobie wyjechała :) kasy nie miał, nic nie miał wiec jedyne do czego jej sie przydał to do szybkiego sexu ... :) ojej a ja myuślałam ze to kobitki sa wykorzystywane :) mówiłam ze woli silniejsze od sibie i takie które beda go ponizac by pozniej mógł mówic ze to kobieta jego zycia...widze ze faceci tak samo jak babki...zwichniete :)

Gość KamilaStolicAAAAA
Nie rozumiem dlaczego ubliżacie autorowi, to chyba logiczne, że oczekuję troche rozrywki od potencjalnej kandydatki ale jak widać, na tym forum same zawistne idiotki które przez brak powodzenia w realu wyżywają się na zdrowym normalnym chłopaku ja Ci powiem autorze, że też dużo bardziej wolę rozryrkowych facetów, niż ciepłe nudne kluchy, sex w miejscu publicznym to jest to :)

ponizać? gdzie ty kretynko widzisz poniżanie w spontanicznym sexie czy wyjeździe? ja pierdole co za idiotka.. zal mi cie "masz racje" pewnie niezly z ciebie bazyl i tyle i nikt mnie nie przelecial, ja pierdole co to w ogole za tekst? od poczatku za nim jeszcze w ogole zaczelismy sie spotykac, wiedzialem, ze wyjeżdza za 2 miesiace i to była nasza wspólna decyzja aby sie teraz zabawić, ale jak widze ciebie to boli bo nigdy ciebie takie cos nie spotka.. pewnie chciala byś przezyć taka przygode, z zajebistym facetem, tak przystojnym ze ci mokro w gaciach, z zajebistym samochodem, inteligentny, wyjebany z pozycją itp ktory by ci pokazal co znaczy zyc, gdzie poczula bys sie jak najlepsza i najatakcyjniejsza kobieta na swiecie, abys wiedziala czego najbardziej pragniesz.. no tak, ale ty mozesz sobie tylko pomarzyc, bo zaden zajebisty facet sie toba nawet na sekunde nie zainteresuje

Ojej, jeśli potrzebuje takiej kobiety, to niech sobie taką znajdzie! Jaki problem?! Po co o tym na forum wypisywać?!

Gość dupciia marzenie .
nie słuchaj tych idiotek tutaj :) nie wazne jaki temat ktos by zalozyl, ze czegos oczekuje to znajdzie sie grono pasztetów, ktore w bardzo slaby sposob beda probowaly ci ublizyc :) ja cie rozumiem

jeśli to nie taki wyczyn to dlaczego tak mało kobiet spełnia tego typu rzeczy? " a skąd wiesz ża mało jest takich kobiet które te 'rzeczy" spełnia ?

Gość masz racje....
"ze wyjeżdza za 2 miesiace i to była nasza wspólna decyzja aby sie teraz zabawić, ale jak widze ciebie to boli bo nigdy ciebie takie cos nie spotka.." nie i dzieki bogu :) nie jestem 2 miesieczna panienka (badz w twoim wypadku chłopczykiem bez kasy, młodziakiem 6 lat młodszym) :) widze ze role sie odwracaja :) A któ płacił za hotel... nie zdzwiłabym sie jak ona ale pewnie twoja meska duma nakarze ci napiusac ze TY :P pewnie chciala byś przezyć taka przygode, z zaj**istym facetem, tak przystojnym ze ci mokro w gaciach, z zaj**istym samochodem, inteligentny, wyj**any z pozycją itp ktory by ci pokazal co znaczy zyc, gdzie poczula bys sie jak najlepsza i najatakcyjniejsza kobieta na swiecie, abys wiedziala czego najbardziej pragniesz" tak sie składa ze takiego akurat mam wiec jest ze ma juz pare dobrych lat... nie byłam dla niego na 2 miesiace chłopczyku :) ". no tak, ale ty mozesz sobie tylko pomarzyc, bo zaden zaj**isty facet sie toba nawet na sekunde nie zainteresuje" mówisz o sobie?

Gość ANnnnnia.;.;.Szara
Wlasnie, autorze nic nie stoi na przeszkodzie zebys postaral sie o taka po raz drugi... Ja nie jestem zawistna i dlatego ci tego zycze z calego serca...

Ja nie rozumiem, jeśli szukam szybkiego sportowego samochodu, to idę do salonu i taki kupuję. Nie wylewam żalu na forum, że oprócz sportowych, szybkich samochodów, produkują jeszcze powolne, rodzinne kombi, z silnikiem diesla.

Ojej, jeśli potrzebuje takiej kobiety, to niech sobie taką znajdzie! Jaki problem?! Po co o tym na forum wypisywać?!" no tak :) kobieca mentalność :) temat faceta o szukaniu fajnej i spontanicznej kobiety dla której seks nie jest tematem tabu - to zły temat temat kobiety o szukaniu fajnego męzczyzny na resztę życia - to dobry temat

Gość jedna_taka26
kosmos... jeszcze niektorym to ruchanko bokami wyjdzie...P

Gość masz racje....
"Wlasnie, autorze nic nie stoi na przeszkodzie zebys postaral sie o taka po raz drugi... Ja nie jestem zawistna i dlatego ci tego zycze z calego serca..." o 6 lat starsza która do w 2 miesiace "wybzyka " na wszsystkie sposoby i wyjedzie za granice? nie dziekuje :P ja mu zycze fajnej laski odpowiedniej dla niego :) i duzo duzo szczescia :) no chyba ze lubi byc 2 mieczny tylko ...ale faceci to tak maja... i nam mówia ze my sie nie szanujemy i ze to my łatwe jestesmy :)

Gość jedna_taka26
a ja sie zastanawiam co jeszcze autor ceni w kobiecie oprocz ciala i jej ochoty na sex....???

Gość laulenka
Śmieszne, takie wyzwolone kurwy często są pasztetami, nimfomankami, które probują udowadniać swoją atrakcyjność puszczając się z każdym facetem. Szare myszki opisane przez autora to jak jakies dewotki, takich lasek nie ma zbyt wielu:P

Gość masz racje....
"a ja sie zastanawiam co jeszcze autor ceni w kobiecie oprocz ciala i jej ochoty na sex....???" nic.. bo jest taki sam :) i tego samego oczekuje od kobie (mierzy swoja miarka i patrzy przez pryzmat siebie) :)

Widzisz Regres, ja lubię kasiastych facetów w fajnych szybkich brykach i takich szukam. Wiem, że są również spokojni "tatusiowie" w ciepłych kapciach, ale po prostu na takich nie zwracam uwagi i spławiam ich, jak mnie zaczepiają. Nie wiedzę powodu, dla którego miałabym wylewać żale na forum, że nie wszyscy są kasiaści i nie wszyscy jeżdżą wypasioną bryką:D

Gość jedna_taka26
ja nie widze problemu ....a jednak jakis problem jest bo ty wyraznie nie szukasz "faceta" tylko jego kasy i samochodu...ot co....zal:P