Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KazdyHejterWykrzywiaGebe

Szare myszki są beznadziejne i nie wywołują żadnego podniecenia

Polecane posty

Gość lopend
jebac wszystkie kurwy, tyle powiem

Gość laulenka
ale autorowi nie chodzi o to, zeby byla piękna i miła, tylko żeby ochoczo mu dupy dawała w przebieralni w sklepie na przyklad

Gość Monion ,
i dlatego to cymbał . ;p i cieszę się , że istnieją dziewczyny patrz. "szare myszki" , których nie kręci takie ku*wienie się . ;p

Gość fff3fklasiopwe
ja jestem przecietna dziewczyne i nie szukam ksiecia z bajki tylko normalnego chlopaka. Autor to jakis pojeb

;p i cieszę się , że istnieją dziewczyny patrz. "szare myszki" , których nie kręci takie ku*wienie się . ;p" nie zauważyłem by autor nadmienił że interesują go prostytutki :)

Gość tttttt....,,,,,
"nie zauważyłem by autor nadmienił że interesują go prostytutki" Ależ takie kobiety to prostytutki a od tych pospolitych prostytutek różnią się jedynie tym że nie stoją na ulicach.

Gość grrthr
tttt/// zalosna jestes, prostytutka to twoja stara :O dla mnie kobieta, ktora nie ma zadnej spontanicznosci w sexie to gowno, ktore jest nie warte niczego a szare myszki takie sa zazwyczaj

Gość tttttt.......
zalosna jestes, prostytutka to twoja stara dla mnie kobieta, ktora nie ma zadnej spontanicznosci w sexie to gowno, ktore jest nie warte niczego a szare myszki takie sa zazwyczaj Nie obrażaj mojej mamy bo do pięt jej nie dorosłeś. I nie samym seksem człowiek żyje. A te przebojowe i dobre w łóżku to zazwyczaj brzydkie są.

Gość weeeee
tttttt....... i grrthr oboje pierniczycie jak potłuczeni jesteście jedną osobą czy jak? Bo poziom prezentujecie bardzo zbliżony. Co to do cholery znaczy "być dobrą w łóżku"? Bo ja obstawiam, że co osoba to inna odpowiedź. Dalej, że jak laska jest ładna i atrakcyjna to z automatu jest kiepska w łóżku taaa i pewnie jest głupia, jakieś kompleksy? A jak jest dobra to na pewno jest brzydka. Szara myszka zazwyczaj ma zero spontaniczności w seksie. Jakieś statystki gdzieś są robione. Bo co owe szare myszki robią w swoich łóżkach to chyba wiedzą tylko one i osoby z którymi owo łóżko dzieliły. A to, że ktoś nie lubi seksu w publicznym miejscu nie znaczy, że spontaniczny nie jest. Gdyby to było kryterium fantazji to najbardziej spontaniczni byli by ekshibicjoniści.

Gość tttttt.......
Ale ja nie napisałam że wszystkie szare myszki są ładne i wszystkie dobre w łóżku brzydkie ale że zazwyczaj tak jest i nie trzeba tu robić żadnych statystyk bo to jest wiadome.

Gość weeeee
"Ale ja nie napisałam że wszystkie szare myszki są ładne i wszystkie dobre w łóżku brzydkie ale że zazwyczaj tak jest i nie trzeba tu robić żadnych statystyk bo to jest wiadome." a skąd to niby wiadomo? A ja powiem, że jest odwrotnie i, że też wiadomo. Taka rozmowa to jest właśnie "pierdzielenie". Bo słowo napisane przez anonimową łosicę w internecie nie sprawia, że coś robi się "wiadome" i "statystyk robić nie trzeba".

Gość tttttt.......
a skąd to niby wiadomo? A ja powiem, że jest odwrotnie i, że też wiadomo. A ja mogę napisać to samo, że to co ty napisałaś w internecie niczego nie zmienia, że to są tylko słowa i w rzeczywistości jest inaczej.