Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

^-^-^

Chirur dentysta - Wrocław

Polecane posty

hej,mam do wyrwania osemke, ktora rosnie krzywo,jeszcze do konca nie wyrosla, jest zepsuta, no i czasem boli. Zdjecie rtg mam, i szukam sprawdzonego lekarza,ktory zrobi to szybko i bezbolesnie (o ile sie da), bo jestem przerażona... Z góry dzięki za pomoc.

Gość ja Ci pomogę
Jutro idę do dr Baranowskiego na Budziszyńską. Rwałam u niego dolna 8 5 lat temu, a jutro robię zdjęcie i cos tam jeszcze i umawiam sie na rwanie gornej 8. Nie wiem ile bierze, ale parę lat temu zabieg był dzieki dobremu znieczuleniu bezbolesny. na koniec zaczył dziurę, dał receptę na antybiotyk i kazal plukać buzię Elrudinem i miałam łukac Rutinoscorbin. Ja polecam:)

Gość Geoplus
Hoho, ósemka? To ja Ci polecę Omnident, mają tam genialnego chirurga, łap komórkę: 795 560 222 Mi też rwał ósemkę, zajęło mu to wszystko razem z szyciem jakieś 8 minut, zero bólu, zero powikłań, pięknie zaszyte. Na drugi dzień rano już byłem jak nowy. Potem zresztą robili mi w to miejsce implanta i też wyszedł fajnie.

Spróbuj w Omnident, osobiście zawsze jestem zadowolona, zęby są zawsze zrobione idealnie

Gość gość
również polecam dr Szczombrowską z omnidentu, bezboleśnie i bardzo solidnie.

Gość damin_23
OmniDent i dr Szczombrowska to rzeczywiście dobra firma - w końcu przestałem bać się dentysty :)

Gość majer_po
Też rwałem ósemkę w OmniDencie i było praktycznie bezboleśnie.

Gość Jarek_spyrek
Omnident i dr Szczombrowska - spróbowałem po namowach i jestem bardzo zadowolny

W omnidencie miałam wyrywane 2 ósemki i było spoko. Bardzo się bałam ale nie było aż tak żle jak opisywali to inni. Jak wyrosną pozostałe 2 to też tam pójdę :D

Gość vegas_nv
jesli chodzi o bezbolesne wyrywanie zebow, to nie ma czegos takiego. Zawsze boli, moze nie w trakcie, ale pozniej. Ale jesli ktos chce zminimalizowac bol to nie smialo idzie do Omnidentu, w trakcie w ogole nie boli a na pozniej daja dobre leki.

Gość gość
bolec bedzie zawsze, ale mozna bol zminimalizowac do zupelnie znosnego stopnia. W omnidencie poprosilam kiedys o "bezbolesna" kanalowke i o dziwo nie bylo z tym wiekszych problemow

Gość gość
Ja pamiętam że byłem w dwóch gabinetach u siebie we wrocku, najpierw był maxdental czy jakoś tak i chcieli mi rwać trójkę, potem byli kochamstomatologie na krzykach i co się okazało? Ch*ja rwać, było kanałowe, zatrucie, plomby i dzisiaj mam zęby, sześć lat się trzymają więc zamiast się cieszyć jak głupia to następnym razem idź co najmniej do dwóch gabinetów bo nawet nie wiesz czy trzeba było rwać. Co do ósemek nic mi nie rwali ale kumpel miał dość duży hardkor z ósemką i mają tam jakiegoś chirurga który to ponoć dość dobrze ogarnął

Gość gość
Licówki robiłam w Maxdent przy Hallera ze względu na nową, mniej inwazyjną metodę gdzie licówka jest cieniutka, a zęba nie trzeba wcześniej preparować. Oszczędziłam na tym sporo bólu i nerwów 