Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładniutka bejbi

Langusta czy tam Mangusta A129

Polecane posty

Gość ładniutka bejbi

Dziwię się że się pokazujesz w ogóle na kafe po tym jak styrał cię Dartagnan, ja na twoim miejscu siedziałabym cicho w mysiej norze głupia dziewucho PS 129 to średnica twojej pochwy w milimetrach??

Gość medera
przyłączam się do pytania!!!

A kto to do licha jest Dartagnan? Jakiś Bóg czy Władca ? Akurat co jak co, ale opiniami stworów, niedowartościowanych pałek i zazdrosnych bezcelowo żyjących pustych lasek się nie przejmuję. Mam niezły ubaw czytając takie posty oraz tematy - nie przeszkadzajcie sobie- chętnie poczytam leniwie rozłożona w fotelu z lampką Don Perignon w ręku, patrząca za okno jak miło upływa życie :D Do dzieła !!!! :D

Gość ładniutka bejbi
Raczej ze szmatą i zmywakiem w ręku między zlewem a przedpokojem! Co ty sobie wyobrażasz dziewucho głupia! I jeszcze te paskudne fotki feeee:o

Ładniutka bejbi - ale nick :/ Wysiliłaś się, nie powiem. Po 1- nie mam zlewu - mam zmywarkę. Po 2- szmaty też nie mam, mam mopa. Po 3- nie mam przedpokoju - mam hall Po 4- głupią nie jestem - mam skończone 3 kierunki studiów Po 5- nie jestem dziewuchą - jestem kobietą, w przeciwieństwie do Ciebie "bejbi" A po szóste , Twój poziom intelektualny mnie zatrważa..