Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsfd

PYTANIE do mam, czy to moze byc

Polecane posty

Gość sdfsfd

ciaza??? mniej wiecej pare dni po ostatnim okresie (skonczyl sie 2 tygodnie temu) odczuwam bole podbrzusza tak jak przed miesiaczka..., czasami tez mam wrazenie jakby skakala mi temperatura, czuje sie rozpalona chociaz trwa to krotko...czytalam gdziesz ze takie sa objawy ciazy..., czy to jest mozliwe??? czy wy tez mialyscie takie objawy?

Gość sdfsfd
do gory

Gość sdfsfd
a dziekuje..gdyby sie okazalo ze jednak to bardzo bym sie cieszyla chociaz nie planowalismy jeszcze. wypowie sie ktos jeszzce?

Gość sdfsfd
o Boze....te wulgarne teksty nie sa ani smieszne ani ciekawe...nie szkoda ci czasu czlowieku?

najprosciej to idz do apteki i kup test, wtedy bedziesz miala jakies wyobrazenie (na 95 %) i pewnosc ;)

Gość sdfsfd
pozostale glupie tez. test testem ale nie mam pewnosci czy to w ogole sa objawy dlatego chcialam podpytac was...czy tu nie ma zadnej mamy??

ja takich objawow nie mialam, wiec mi ciezko powiedziec...

Gość sdfsfd
kochamy sie bez gumki , ja biore tabletki, zawsze konczy we mnie..., z tymi tabletkami to tak ze biore od dwoch lat i czestpo zdarzalo mi sie pominac jedna , natepnego dnia bralam dwie. a czy ty mialas takie objawy jakie wymienialm?