Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alina123

PORÓD W KOSZALINIE

Polecane posty

Czy są tu dziewczyny, które rodziły w Koszalinie? Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację. Termin mam na początek czerwca 2011. Zastanawiam się na Koszalinem bądź Kołobrzegiem... Z góry dziękuję :)

Gość Palestria
Zdecydowanie Kołobrzeg ! Miałam tą nieprzyjemność przebywać na koszalińskiej porodówce i miałam wrażenie że cywilizacja jeszcze tam nie dotarła. Dzięki Bogu, trafiłam na dyżur kompetentnej położnej i wspaniałego lekarza, przy których poród przebiegł nadzwyczaj sprawnie i szybko. W pomieszczeniu do porodów rodzinnych jest bardzo dobre łóżko-fotel, którego możliwości są wprost nieocenione dla rodzącej. Niestety, kiedy tylko trafiłam na salę, personel z ekipy noworodkowej i ginekologicznej bardzo skutecznie przeszkadzał mi w opiece nad moim dzieckiem. Ze stanu euforii i wielkiej radości, spowodowanej narodzinami dzidziusia, zostałam doprowadzona do poczucia tragicznej rozpaczy, informacjami o możliwości wielu wad wrodzonych u mojego dziecka, oraz jego pomniejszonych szansach na przeżycie w związku z tym. Mało tego, ludzie z personelu ingerują w sprawy osobiste i nie szanują prawa pacjentek, co do wyboru metod karmienia i opieki nad własnym dzieckiem, a do tego zajmują się oglądaniem i komentowaniem bielizny osobistej.