Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DelikatnieKilkaZer

Fotka mojego ciała, jest źle czy fatalnie?

Polecane posty

Gość DelikatnieKilkaZer
dajcie jakieś foty

Gość zdesporownna bardzo zona
ale dlaczego nie cierpisz? bo sama nie masz tyłe siły i ambicji aby dbać o siebie? bo zazdroscisz wlasnie takim ludziom ze dzieki swojej pracy osiagneli jakis tam cel?? coz to za brednie z twojej strony dziewczyno...

Gość uhafjddsjahvkjsz
Właśnie dlatego żono. Nie widzisz na punkcie czego gościu ma problem? xD "Dajcie jakieś foty". hahahaha ^^ Żal, hehe przez 'rz'. ;D

Gość DeIikatnieKilkaZer
foty facetów debile

Gość wygladasz beznadziejnie, ale
wiesz dlaczego???? Bo jestes ZA SZEROKI, jak do Twojego wzrostu. Niestety, ale tak napakowany facet aby dobrze wygladac musi miec te minimum 177, 178 cm. Ponizej tego wygladasz jak kulka :O Do Twojego wzrostu (ktory chyba zbyt imponujacy nie jest) powinienes raczej wyrobic sobie rzezbe, ladna rzebe- wtedy wygladalbys smuklo- a zamiast tego robisz z siebie napompowany balon. To naprawde wyglada strasznie :(

Gość uhafjddsjahvkjsz
Ja? Wyglądam świetnie. Uprawiam bardzo dużo sportu i nie potrzebuje wstawiać zdjęć na kafe, żeby się dowartościować. ;) Poza tym, mam dla kogo dobrze wyglądać. Nie potrzeba mi ani sterydów, ani opinii czy z moim ciałem jest źle czy dobrze. xD tymczasem życzę doskonaego oceniania pana Narcyza i jego pustej skorupy. ^^

i gdzie tu narcyzm w wykonaniu autora, bo nie rozumiem kolejnej sprawy..

nie widzisz, że to podszyw te ostatnie posty :O ? tego niby autora

Gość DelikatnieKiIkaZer
dawać foty debilki

Widzę, że mój temacik nadal aktywny :) cieszę się a więc zacznę od zaczernienia nicka, bo widzę, że już podszywy działają (te posty wyżej) a teraz odpowiem: ///wiesz dlaczego???? Bo jestes ZA SZEROKI, jak do Twojego wzrostu. Niestety, ale tak napakowany facet aby dobrze wygladac musi miec te minimum 177, 178 cm. Ponizej tego wygladasz jak kulka Do Twojego wzrostu (ktory chyba zbyt imponujacy nie jest) /// Akurat wzrost mam bardzo zbliżony do tego co napisałaś.. :O bo 176, więc nie trafiłaś z tą radą.. co do "szerokości" tak się tylko wydaję na fotce, w realu uważam, że jestem zdecydowanie za wąski /// Nie potrzeba mi ani sterydów, ani opinii czy z moim ciałem jest źle czy dobrze. xD tymczasem życzę doskonaego oceniania pana Narcyza i jego pustej skorupy. ^^ /// ile razy jakiś pusty idiota napiszę jeszcze o tych sterydach :O pisałem już parę razy, że nigdy nie brałem żadnych koksów, tylko same odżywki... a z tym narcyzem to śmiech na sali :) bo uważam się za wręcz przeciwną osobę...

Gość Z4
Co ty taki nerwowy jestes? To chyba wynik brania sterydow :o

Tak???? Wygladasz przez to mieso na max 173 :D Sam wiec widzisz- ja lubie fajnie zbudowanych facetow, ale chyba jednak przedobrzyles, bo przez to optycznie stajesz sie szerszy, zamiast smuklejszy. Ja na Twoim miejscu odpuscilabym juz pompowanie- tylko pracowala delikatnie nad utrzymaniem efektow. Bo teraz wygladasz w mojej opinii troche jak baryła.. Ale ma sie podobac Tobie, i Twojej kobiecie. Nie mnie :)

No ale mam 176, więc po co nadal ta gadka o wzroście... i powtarzam.. na tej fotce FAKTYCZNIE wyglądam dosyć szeroko i taki napompowany ale niestety... w realu tak nie jest, w realu jestem chudszy, węższy i mniejszy do tego owa fotka robiona na pompie po treningu więc wiadomo, że normalnie człowiek też jest mniejszy :/

Gość smoczyca13
Mi sie podoba, wolę kiedy facet jest niższy ale dobrze zbudowany niż jak taka tyczka ponad 185 cm przy wadzę max 70 kg:O wtedy taki chłopaczek fatalnie wygląda swoją drogą zastanawia mnie ile Ty ważysz?

Gość fajny ale majtki ma wypchane
;]

Gość rajannnaa
To ja zadam ci troche pytan, byla bym wdzieczna gdybys odpisal :D - ile wazysz - ile cm ma twój penisek (pytam serio, bez zloscliwosci) - ile masz lat - masz dziewczyne? jesli nie to czy w ogole miales? - ciało ok.. ale powiedz, jak z twarzą :D?

- ile wazysz - ile cm ma twój penisek (pytam serio, bez zloscliwosci) - ile masz lat - masz dziewczyne? jesli nie to czy w ogole miales? - ciało ok.. ale powiedz, jak z twarzą ? - hmm około 78kg - heh, zbyt osobiste pytanie-ale mały nie jest, jesli o to pytasz - 23 - rozstałem się z nią niedawno ale nadal się spotykamy, tak więc nie wiem co mam odpowiedzieć - twarz mysle, ze ok :)

Gość po prawej stronie jest reklama
F&F ----sa tam dwaj faceci na tle morza...oni podobaja mi sie bardziej niz figura tego koksiarza.. i nie chce tu pisac zlosliwie.

yyyy, to po co zawracasz dupe z pytaniami??? :O Pytales to udzielilam odp ktorej oczekiwales. Moim zdaniem przesadziles, i basta. Jeszcze cos? Chyba oczekiwales peanow, skoro tak reagujesz na wypowiedzi :P

Gość WIDAĆ ŻE KOLO WALI STERYDY
i wali ściemy że nie

Heh.. załamujecie mnie z tymi sterydami, mam wrzucić fotkę gdzie nie jestem świeżo po siłowni i mięśnie nie są napompowane? jestem przekonany, że nagle wszyscy zmienią zdanie i sami się przekonają jak wielka różnica jest w wyglądzie od razu po treningu a np już godzina później.. kiedy mięśnie są 'normalne' rozluźnione itp co do tych modeli z reklamy f&f z prawej strony forum to jak dla mnie zdecydowanie za chudzi.. widać, że są wysocy i tylko dlatego pannom się oni podobają

Gość Tomb rider na polsat
daruj se to tłumaczenia, na tym forum same idiotki i gówno znające cioty są, gołym okiem widać, ze fota robiona na pompie , pewnie wpierdalasz jakis strack przed treninogowy? bo widze ladnie zylka na bicepsie wyjebala pozdro cwicz dalej i radze nie zaglądaj już wiecej na kafeterie bo czlowiek przez to miejsce robi się chujowszy :D

Gość oferma dobrze gada
Teraz kobity nie lubia napakowanych a takich jak MODELE

Gość fgbgfbbbbbbbbt
modele wyglądają jak pedały :O

Dla mnie wyglądasz super. Jak zaczniesz więcej to będzie bardzo źle, kobieta raczej nie podobają się panowie którzy są wielcy jak niektórzy ochroniarze na dyskotekach. Do takiej klatki można się przytulić do bardziej rozbudowanej hmm... na pewno ja nie byłabym zainteresowana.

Gość hjukilo;'[
JAKIŚ TAKI MAŁY WIDAC JESTES,KRÓTKI.LUBIĘ WYSOKICH.MAŁY I NAPAKOWANY WYGLĄDA JAK PROSIE Z CHLEWIKA

Gość e el o o
jebac wysokich, jest dobrze

Gość erh tjh
wyglądasz jak parówka z biedronki - napakowana g.....

Gość jay cutler
co wy pajace pierdolone mu radzicie aby zaczął robić rzeźbe hahhah , wy chyba nie wiecie na czym polega robienie rzeźby :O weź nawet ich nie słuchaj bo to cioty , które się nic nie znają.. jak dla mnie musisz jeszcze przymasować.. jest dobrze, ale trzeba być większym , pozdro