Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DelikatnieKilkaZer

Fotka mojego ciała, jest źle czy fatalnie?

Polecane posty

Gość DelikatnieKilkaZer

cyknąłem przed chwilą fotę, zdaję sobie sprawę, że przede mną jeszcze mnóstwo pracy, ale chciałbym zapytać-głównie kobiet.. czy jest fatalnie, czy chociaż źle? http://patrz.pl/zdjecia/id/1168233

na razie to brak ci tylko komplementów do samouwielbienia 🖐️

Gość bul bul x2
ehh... kolejny koksiarz-sterydziarz 😴

Gość DelikatnieKilkaZer
czemu mi ubliżacie ?

Gość SlodkaStokrotka31
super ekstra ;P

Gość ytuyuy
...To ja, Narcyz się nazywa..przepraszam i dziękuję, ja tych słów nie uzywam, jestem piekny jak kwiatuszek......" Śpiewaj sobie dalej kolo

Gość DelikatnieKilkaZer
ja pytam poważnie.. zawsze byłem cichy, chudawy, mały.. od jakiś dwóch lat wziąłem się za siebie (oczywiście z przerwami.. np 2 miesiące nie ćwiczyłem w wakacje itp) aby poprawić zarówno swój wygląd jak i samoocenę i czuć się pewniejszy..

Gość bul bul x2
przeciez wygladasz ok ,czego jeszcze chcesz :O ? Uwierz mi ,ze nie kazda leci na kupe mięcha

Gość Monion ,
fajne ciało . co pier*olisz . ? ;p

Gość sam_tłuszcz
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość sodlkfsjzdflkjz,xdz
Dla mnie jest idealnie, nie przesadzaj z cwiczeniami żebys nie zostało oceniony jako Absolutny brak szyji a co za tym idzie i mózgu. Wiem ze to tylko stereoptyp, ale wiekszość "normalnych" dziewczyn woli faceta z sercem niż górę mięśni uzależnionych od siłowni. Bardzo łatwo jest ocenic po okładce nie zawsze wychodzi to na dobre.

Gość kasia!@!422
spoko! ale nie przesadzac z silownia! jak dla mnie w sam raz!

Gość sam_tłuszcz
T Ł U S Z C Z

Gość 88888888888888888888888
dla mnie bosko. Jesteś cudowny!!!!!!!

jestem facetem i powiem ci jedno juz nie musisz wiecej pakowac uwierz mi masz dobra sylwetke wrecz bardzo dobra jak bedziesz bardziej pakowal bedziesz tylko zwyklym miesem i tyle a teraz jest ok :)

Gość no hahhahahahaha
Ale tępe zdziry ,jakby mogly to juz by ci dupe wypinały :O żenada wszystkie kobety to kurwy 🖐️

Gość DelikatnieKilkaZer
Chciałbym zauważyc tylko jedną rzecz fotka jest robiona świeżo po treningu.. dlatego faktycznie mogę się tutaj wydawać taki troche spompowany... normalnie nie co mniejsze objętości mam , ale wciąż mi mało i mało.. mam syndrom chęci bycia wielkim, ale niestety bez sterydów ciężko będzie to osiągnąć, a ja koksów nie chce brać :/

Gość pantooooooooooooo
muahhaah smiac mi sie chce , szczegolnie z tej noxin czy jak tam jej idzie laska po prostu jest za chujowa z wygladu aby dojebani goscie na nią zwracali uwage i teraz pieprzy tutaj głupoty z tej zawistnosci :D

Gość no hahhahahahaha
idz w pizdu ,bo we lbie sieczke masz

Gość no hahahhahahaha
sledź w puszcze, ty lepiej umyj broche bo na kilometr jebie :O

Gość Monion ,
widać wkręcasz się za bardzo .. jesteś naprawdę niezły a chcesz więcej .. to jak anorektyczki . widza się grube a są mniej niż chude .. to gubi . bądź ostrożny. ; D

Gość no hahhahahahaha
prosze nie uzywac mojego nicka !!! Prawda jest taka,ze na kafe siedza hipokrytki ktore uwazaja sie za zajebiste. Same matki polki ktorych jedynym celem jest dawanie dupska i rodzenie dzieci, a ryje jak u kozy IKE - paskudna krowa ,rudzielec z bandą bachorów Sledz w puszcze - ueee ,przypomina mi moją sąsiadke ,kretynke ,zawistną pissde Noxelia - juz zostala zjebana wczoraj byla jeszcze debilka Kleopatra - pieprznięte babsko , ukradło fotki z Fashionspot jakiejs modelce buhaha BAZYLE < PASZTETY > NUDZIARY - witamy w swiecie kafe Tylko Zdesperowana zona domowa jest tu ladna

Gość DelikatnieKilkaZer
Heh, rozumiem o co Wam chodzi z tym "już starczy, nie przesadzaj" itp.. sęk w tym, że siłownia to bardzo niewdzięczny sport.. człowiek trenuje, wyrzeczenia sobie robi, stara się itp.. a później np odpuści przez miesiąc, zacznie pić itd. i naprawdę bardzo dużo spada.. dlatego abym nawet utrzymywał podobny wygląd, który obecnie prezentuję to ja cały czas muszę trenować i dobrze by było również suplementacje kontynuować bo kiedy się odłoży na dłuższy czas to również są spadki

Gość mokro w majteczkach ;p
Autorze wygląd masz ok. mnie natomiast interesuję czym się nacodzień zajmujesz??? chodzisz tylko na siłownie czy pracujesz/ uczysz się??

Gość haram chanel anal
tak trzymaj , przynajmniej facet sie czyms zajmuje, a nie tylko komputer i gowno z cialem

Gość DelikatnieKilkaZer
/mokro w majteczkach/ jestem studentem uniwersytetu łódzkiego, kierunku nie zdradzam bo jeszcze jakiś detektyw się znajdzie na forum i mnie rozkmini :D dodam tylko, że w tym roku robię licencjat