Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy publicznie w bikini

Moje piersi, male, zdjecie straszne kompleksy

Polecane posty

Gość Prrrrrrrrrrr
żona chyba opalała się w czepku :D :P

potrafisz to wywnioskować po kilku moich postach?

Gość saszszka
dobra nie chce mi sie o tym gadac, wk**wilam sie nieco ale juz mi lepiej zeby sie tak wkrecic przez j**anych prawikow, to juz nie ta sama kondycja co kiedys.. " co u ciebie oznacza ,ze przesiedzisz tu i bedziesz pierdolila na swoj temat (oczywiscie bez wkurwienia i tlumaczenia sie ) przez nastepne 10 stron do momentu skasowania topa

Gość IMO13811
Bloww - prosty rachunek prawdopodobieństwa. :classic_cool:

ahaaaaaa :D przecież mogę być nawet po pięćdziesiątce a wtedy to chyba raczej logiczne,że bym nie była :D

Gość IMO13811
blowwww "Przecież mogę być nawet po TRZYNASTYM ROKU ŻYCIA, a wtedy to chyba raczej logiczne, że dziewicą bym nie była" Poprawiłem Twoją wypowiedź - nie musisz dziękować. :classic_cool:

noo,nie dziękuję :P trochę 'dużo' więcej niż 13 🖐️ ale sądząc po Twoich postach to chyba młodsza od Ciebie :D

na 100% na focie jest facet z ginekomastią, nie dajcie się wkręcać w tą prowokację :D przecież kobiety mają talię, węższe ramiona i w ogóle toto na zdjęciu baby nie przypomina :D

Gość IMO13811
blowwww "ale sądząc po Twoich postach to chyba młodsza od Ciebie" Aż mi w gnatach ze starości strzeliło jak to przeczytałem. :P Minka - dziękujemy za zdanie i z niecierpliwością oczekujemy Twoich zdjęć.

ale w ogóle pomysł na prowo nawet nawet :classic_cool: nie chce mi się całego topu czytać, ale szacun za ideę :P

Gość IMO13811
Bloww - pierwszej młodości nie jestem, ale na tyle od Żony młodszy, że pewnie nauczyła by mnie jednej, albo ze dwóch sztuczek. :classic_cool:

Gość do autorki!!!
Nie chce mi się czytać całego tematu, bo nie mam teraz na to czasu, ale powiem Ci ja miałam identyczne małe piersi, a raczej ich brak, po ciąży mam teraz zajebiste D i naprawdę mam się czym pochwalić. Może nie są sterczące jak u jakiejś cizi z silikonem, ale tak to już jest siła grawitacji plus jakby nie było ciąża, ale nie wiszą mi jak starej babie po prostu są fajne. Więc głowa do góry!

Gość IMO13811
Darmowa operacja powiększania piersi - CIĄŻA! Tyle co potem zrobić z ubocznymi efektami w postaci dzieciaka? :P

Gość IMO13811
Przerąbane z tym naturalnym powiększaniem cycków - 18 lat trzeba kredyt spłacać. :classic_cool:

Gość IMO13811
I do tego dzieciak może wyłysieć. :classic_cool:

Gość mam wprost przeciwny problem
dzisiaj stanęłam przed lustrem, a tu takie zwisy. Przymierzałam kostiumy kąpielowe z ubiegłego sezonu, słabo to wygląda.Wkleiłam na erotyczny, a tam znaleźli się miłośnicy "zwisów" i skutecznie poprawili mi humor :) Widać na wszystko są amatorzy :-D

Gość LadyCzarnulka
Czesc dziewczyny!! a miala ktoras z Was operacje powiekszenia piersi??