Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy publicznie w bikini

Moje piersi, male, zdjecie straszne kompleksy

Polecane posty

Gość eeee tam
Zdesperowana nie ma wysokiego czoła, tylko po prostu oczy jej za nisko wyrosły :D

Gość hihihihihihih
Żona, jak nakładasz tapetę na fejsa, to zaczynaj pod włosami, a nie w połowie czoła, bo dziwnie to wygląda :P

Nie wiem z czym masz problem. Masz piersi. Znajdziesz faceta to i kompleksy przejdą. No i obejrzyj sobie wszelkie sportmanki. Facet nie miałby przecież wcięcia w talii. Szczególnie jak by był na tyle tłusty żeby mieć cycki.

Gość Zdesperowana Żonka Domowa
Niestety nie umiem inaczej :(

Gość IMO13811
TO JEST ZDJĘCIE FACETA Z GINEKOMASTIĄ NAIWNIAKI!!!

Gość haxxduca
Musi byc facet, nie ma wciecia w talii i ma masywna budowe.

Gość mam jak ty
IMO - zdesperowana ma ginekomastię? Po czym to poznałeś? Po nosie?

Gość IMO13811
Wiara - to że Żona wyłysieje to pół biedy - ona już swoje przeżyła. Gorzej, że młody będzie miał na starcie włosy spartolone. :P

Gość HuHuHuHuHuuu
Może nie idealni, ale nie tak chętnie jak Ty dzielą się swoimi ułomnościami ze światem :P

zdesperowana na pewno nie, przeciez nie ma idelanych ale po co wstawiac swoje zdj w stopke zeby sie ktos nasmiewal

Gość myszenka91
za pewne same zakompleksione osoby sie tu wypowiadaja:D Normalna, ladna dziewczyna. Zal wam dupe sciska:D

prawiczek --> juz przestan pierdolic od rzeczy gnomie. po drugie nie jestem muzulmanka zeby sie chowac za burka, nie wstydze sie takze tego jak wygladam, pokazuje sie naulicy setkom ludzi dziennie. czepiacie sie gowniarze i tyle. no ale wolno wam :)

Gość znam dziewczyne
która ma 27 i też strasznie płaska.... kiedyś byłem w niej strasznie zabujany, ale ile można się starać Ona wiecznie sama i niedostępna - może przez te piersi taka zakompleksona i niedopuszcza nikogo do siebie :-o

Gość IMO13811
Żona - bo jesteś łatwym celem. :classic_cool: A i nie gówniarzuj tutaj, bo pomimo żem młodszy, to nie uszanuję siwych włosów i jak przełożę przez kolano...:P

Gość a na co włosy jakimś nieudanym
prawiczkom? I tak są śmieciami więc lepiej żeby byli wyliniali i nie oszukali jakiejś kobiety. Jeszcze się takie gówno rozmnoży albo jakaś laska się niechcący zakocha i zmarnuj sobie życie przez takiego śmiecia.

Gość do zdesperowanej
nie no ok ale po co wrzucasz te foty do netu i się dziwisz...na tym wyszłaś niefajnie jakbyś cały weekend piła, wory pod oczami straszne, włosy cienkie i te kolory szare jak papier toaletowy strasznie dziwne i niefajne zdjęcie nie obraź się ale jak chcesz się chwalić wstaw lepsze albo przyzwyczaj się, że ludzie nie są zachwyceni

Gość IMO13811
"te kolory szare jak papier toaletowy strasznie dziwne" Photoshop - sepia bodajże...

nie chce sie chwalic! tak wygladam bez makijazu o 1 w nocy! wlosy mam cienkie, czolo wysokie, starzeje sie, nie mam zamiaru sie wam podobac, ani konkurowac z kimkolwiek na wyglad, nie mam szans z wieloma dziewczynami tutaj na forum. ale lubie was powkurwiac medy pierdolone :)

Gość IMO13811
Apeluję o zostawienie Wiary w spokoju! Przed nim i tak krótkie życie - FHG się już o to postara. :classic_cool:

Gość ohoho ahhah
Żona ma po prostu ryjek świnki pigi ,nie wiem czemu sie nią zachwycacie ,zwykla przecietniara.

hehe :D ale Wy ty cyry odprawiacie :D i to na moim topicku :D nie ladnie :P

Gość Ktoś z tematu
"Apeluję o zostawienie Wiary w spokoju! Przed nim i tak krótkie życie - FHG się już o to postara. " a to juz luzera zalatwil i nastepny w kolejce jest pzw ?:D