Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazy

Zajęta kobieta

Polecane posty

Gość lazy
Ropucha, desperacja w moim rozumieniu jest wtedy kiedy mimo braku efektów latam za nią na kolanach. A u mnie efekty są, bardzo powolne ale są, a na kolanach bynajmniej nie latam.

Gość Zuzanna Ameliiia
Ja Ci naprawde zycze wszystkiego najlepszego ale nie pisz mi ze mialbys te dziewczyne do lozka bo chyba na lozko nigdy nie miales zadnych szans i to wyraznie widac. Zeby zaciagnac kobiete do lozka to musialbys taka kobiete przede wszystkim zainteresowac soba seksualnie.

Gość lazy
Uwierz mi że seksualnie jest zainteresowana, inaczej byśmy się nie pocałowali... No nic, chyba raczej zapytam kogoś kto zna sytuację na żywo, bo tutaj ciężko przekazać rzeczywiste emocje które towarzyszą całej relacji.

Gość Zuzanna Ameliiia
Czy Ty jestes prawikiem ? Bo zaczynam cos takiego podejrzewac. Pocalowaliscie sie wiec jest zainteresowana seksualnie ???????????????????? Facet , ja Cie nie chce dobijac ale Ty naprawde masz szanse na seks z nia dopiero wtedy kiedy jej zagwarantujesz ze sie z nia ozenisz. I nie probuj mnie przekonac ze mialbys ja do lozka bo to bzdura. Nie miales i nie masz na to zadnych szans.

Gość prawiczek z warszawy
Zuzanna dobrze gada polać jej wódki :D

Gość lazy
O losie.... W tym momencie urywam temat. Piszesz ładnie i mądrze, ale z doświadczeniem facet-kobieta to lekko na bakier. Po pierwsze nie wiesz jaki to był pocałunek, jak do niego doszło, i jak to wyglądało. A ja na tej podstawie jestem w stanie już conieco stwierdzić. Miałem kobiety i do łóżka i takie z którymi byłem w związkach. Pozdrawiam. Ucinam definitywnie.

Gość Zuzanna Ameliiia
Przestaje miec jakiekolwiek watpliwosci - jestes prawikiem.

Gość Zuzanna Ameliiia
Facet - powodzenia tak czy inaczej. Zycie rodzinne z osoba w ktora sie wsiaklo to zupelnie niezla opcja.

Gość Ropucha wstręciucha
Miłość, a w tym wypadku zauroczenie, powoduje ślepotę :) Autor nie może przyjąć do wiadomości innej wersji niż jego własna, po czym ucina temat ;)

Gość Zuzanna Ameliiia
Typowe, nie?

Gość lazy
Grrr :D Dlaczego nikt nie może mi uwierzyć że znam się na kobietach i potrafię niektóre znaki odczytać :)

Gość lazy
Jedyne co ją powstrzymuje to ten facet z którym jest. I taka wersja jest prawdziwa, nie szukajcie nieistnienia faceta, czy też braku zainteresowania seksualnego-związkowego z jej strony moją osobą.

Gość Zuzanna Ameliiia
Dlatego ze wszystko to co napisales do tej pory potwierdza ze sie nie znasz. A i nie ma gorszej pulapki niz zaczac odczytywac znaki. Na tym to nawet ci co sie znaja wpadaja.

Gość lazy
Napisałem że ma faceta, Wy staracie się wmówić że nie ma, choć wiem na 100% że go ma (1pkt do nieznania się). Napisałem że jest mną zainteresowana seksualnie, bo za tym przemawia wiele rzeczy, Wy mi wmawiacie że niekoniecznie (1pkt do nieznania się). Napisałem że nie jest desperatką, Wy mi wmawiacie że jest (1pkt do nieznania się). A może przyjęlibyście fakty które przedstawiam i na tej podstawie byście postanowili coś podpowiedzieć, a nie dokonujecie nadinterpretacje rzeczy które są po prostu oczywiste.

Gość Zuzanna Ameliiia
Lazy - sympatyczny jestes wiec podpowiem Ci jeszcze jedna rzecz. 1.Utnij na kilka dni jakikolwiek kontakt poza tym, ktory wychodzi z jej inicjatywy 2.Utnij jakiekolwiek info do kolezanek 3 Po okolo tygodniu spotkaj sie z panienka gdzies w luznym miejscu - knajpa 4. Zero czulosci 5. Powiedz jej ze masz powazne zamiary i chcesz sie zenic / ona i tak to wie wiec nic nie tracisz i zapowiedz , ze 6. dajesz jej tydzien na zakonczenie znajomosci z tamtym facetem i jezeli ona tego nie zrobi to Ty znikasz raz na zawsze a jej zycie 7. Jakiekolwiek jej wspomnienie tamtego faceta jest rownoznaczne z Twoim zniknieciem z jej zycia 8.Powiedz jej ze calowac to sie bedziecie jak ona bedzie definitywnie wolna bo takiej szmaty co zdradza swojego faceta Ty nie tkniesz nawet kijem. /Jesli zdradza jego to zdradzi i Ciebie/ 9. A nastepnie daj jej tydzien na to zeby sobie to wszystklo przemyslala. Zero inicjatywy z Twojej strony. I napisz jak poszlo. Zaznacze sobie ten temat.

Gość lazy
ad 1. to już postanowiłem, od dziś do piątku zero kontaktu z mojej strony... pytanie czy jak ona np napisze sms to po prostu sucho odpisać raczej, prawda ? ad 2. tego posłucham bo to ma sens ad 3. jest w planie spotkanie się w weekend. ad 4. to też miałem w planie, ale najpierw chciałem zrobić choćby lekkie podłoże do "Zainteresowania" ad 5. z żenieniem to może nie, ale powiem że traktuję to bardzo poważnie ad 6. myślę że po tej rozmowie dam jej kolejny tydzień bez kontaktu, na podjęcie decyzji ad 7. .... przyszłościowe, nie na teraz ad 8. tutaj mam inne zdanie (z doświadczenia z resztą) więc to akurat nie dla mnie ad 9. a no... to już wspomniałem wyżej dzięki za rzetelną odpowiedź.... na to liczyłem w gruncie rzeczy większość się zgadza z moim myśleniem plus trochę rozwinięć :)

Gość Zuzanna Ameliiia
8. to pulapka. Ona sie bedzie musiala wtedy odslonic, ze w zasadzie to tego faceta nie ma albo jakos Ci wcisnac , ze tak jej na Tobie zalezy ze tamten sie nie liczy - czyli bedzie to z jej strony oficjalna deklaracja. Zagranie jest opatentowane znakiem firmowym.Mozesz to podac w nieco lagodniejszej formie jesli nie chcesz tak mozno ale tak czy inaczej musisz ja doastawic do sciany zeby sie odslonila.

Gość lazy
Już raz odbiłem kobietę od innego (po 4 latach związku). byliśmy razem jakieś 5 lat potem, po prostu nam nie wyszło ale nie było mowy o niewierności. Stąd moje stwierdzenie że to nie do końca jest tak że i mnie będzie walić w rogi. Z tym punktem jakoś inaczej sobie poradzę... spoko. Będzie dobrze :)

Gość Zuzanna Ameliiia
Ten punkt ma jeszcze inne znaczenie. Na razie to Ty uganiasz sie za nia. Dobrze jej zrobi zimny prysznic jesli poddasz w watpliwosc jej reputacje na kandydatke na zone. To zawsze dziala bezblednie. A skoro jeszcze tu jestes - to podloze do "zainteresowania" z pkt 4 to jak miales zamiar wykonac?

Gość lazy
co do 4. To już zrobiłem. Jako że nie miałem na początku zero kontaktu do niej, to sprawa była z miejsca przegrana. Próbowałem się z nią umówić kiedy dorwałem kontakt. Odmówiła ze względu na faceta. Potem wspólny wyjazd ze znajomymi i dużo takich zwykłych rozmów, no i taniec na imprezach (to akurat wychodzi mi świetnie nie chwaląc się zbytnio), więc spędziła ze mną na różne sposoby dużo czasu. I to właśnie to podłoże. A teraz utnę kontakt chyba że sama się odezwie.

Gość Zuzanna Ameliiia
Zadam Ci inne pytanie - jakie kryteria przyjmujkesz aby potwierdzic czy dana kobieta jest Toba zainteresowana seksualnie?

Gość lazy
W moim przypadku wszystko widać w tańcu, pomyślisz pewnie że śmieszne, ale powiedzmy że metoda ma 80% skuteczności :) Umiem dobrze tańczyć bo dużo się uczyłem, łatwo zauważyć czy jest to tylko odwzajemnienie, niewinny flirt, czy wychodzące jak to nazwaliśmy zainteresowanie seksualne.

Gość Zuzanna Ameliiia
Przy tej metodzie mozesz wejsc w pulapke afirmacyjna. Ja nadal obstawiam ze ona nie ma zadnego faceta ale to nie ma w tej chwili zadnego znaczenia. Plan jest jasny i chyba nie wymysli sie tu nic lepszego. Temat zaznaczylam. Chetnie poczytam jak sie sprawy rozwijaja. A gdyby temat sie zgubil to napisz w mim topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4410770 Polamania rak i nog, spij dobrze, nie mysl za duzo i odzywaj sie. Dobranoc.

Gość lazy
Dobranoc. Na pewno się odezwę :)

Gość lazy
Mały update: od dwóch dni cisza w eterze z obu stron. Chyba wiem do czego to zmierza.

Gość Zuzanna Ameliiia
Kontynuowac plan A. Milego popoludnia.

Gość lazy
No i tego właśnie się trzymam. Mam zamiar czekać aż w końcu sama się odezwie, nawet jeśli mielibyśmy się przez to w weekend nie spotkać...

Gość Zuzanna Ameliiia
Ona sie raczej nie odezwie. Zdziwilabym sie gdyby to zrobila. Jesli juz to znowu kolezanki zaaranzuja cos gdzie niby przypadkiem sie spotkacie albo jakas kolezanka przypadkiem zadzwoni do Ciebie lub wpadnie na Ciebie na ulicy w okolicy Twojej pracy gdzie bedzie tez zupelnie przypadkiem przechodzila akurat w tym czasie kiedy Ty masz zwyczaj wychodzic z pracy. Sorry - mam dzisiaj zly dzien. Ale mniej wiecej taki wlasnie scenariusz przewiduje.

Gość lazy
Pracuję z domu ;) więc to odpada :D Nastawiam się póki co na weekend. Dalej nie planuję.

Gość Zuzanna Ameliiia
Myslisz , ze wytrzymasz?