Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh.....

kurcze...Doradźcie mi coś,bo sama ze sobą sobie nie radze !:(

Polecane posty

Gość kasieaaa***19
a ja tam wole kobietki od facetow ;D

Gość problem nie z tobą
zresztą tak naprawdę to każda kobieta, nawet ta najpiękniejsza ma jakieś kompleksy, nawet te supermodelki nie są w 200 % zadowolone z tego jak wyglądają np Naomi Campbel nie lubi swoich stóp bo są koślawe i ma haluksy Anja Rubik niby supermodelka a jak patrzę na jej twarz i zęby to dziękuję Bogu że nie jestem taką "supermodelką" bo chyba bym w lustro patrzeć nie mogła

Gość anka a a a a
AGAGGA---jestes skromna dziewczyna,witaj w klubie;)

se wypraszam w paszcze smoka mam 31 lat mezatka jestem od 3,5 znamy sie 9 lat :) A Ty mnie msz za stara matrone niedobra Ty :D

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
a ja bym Wam wszystkim z checia przypieprzyl! Kazda kobieta jest piekna na swoj sposob, co? czujesz sie gorsza od jakiegos barbi z solarium? kobieto wez docen co masz.

Gość ehhh.....
agagga...hmmm..no skoro według dziewczyn jestes taka ładna to nie rozumiem dlaczego też masz kompleksy jak widzisz jakaś ladna dziewczyne..ja jezeli jestes wśród swoich kolezanek,to jestem pewna siebie, jestem ciagle w centrum uwagi,jak przechodzi jakis chlopak ja patrze mu w oczy,on mi tez,ale jak juz ide sama badz z jakas ładniejsza kolezanka czuje sie okropnie jak już mówiłam..

Gość dagmaraaaxl
kaciaa--matko,ale wy sie dlugo znacie;) gratuluje wytrwalosci;) to musiala byc prawdziwa milosc

dsfg i cos tam, dalej ma racje kazda kobieta jest piekna zdrowko brachu :)

No i jak w piosence Turnaua i Soyki kloca sie i kochajka llllallalallalalalalllaaa :D

Gość kamizelkaa xlka
ehhh.....---masz jakas fobie chyba. Mozliwe ze nie ma juz dla Ciebie ratunku,jestes w centrum zainteresowania,smialo patrzysz w oczy a potem co? dziwne to.

Gość kamizelkaa xlka
kaciaa----widze humor dopisuje i tak trzymac;)

Gość ehhh.....
kacia : hehe ! nie nie nie ! oczywiscie,ze nie ! uwazam Ciebie za dorosła i dojżała kobiete,która ma całkiem inne myslenie..ja jestem w sumie nastolatka=dziecko... mało w zyciu przezyłam i malo wiem..moze rzeczywiscie dobrym rozwiazaniem byłby dom samotnej matki itp,ale mieszkam we wiosce zabitej dechami..nie ma czegoś takiego u nas w okolicy...

taaaaaa teraz jak sie tlumaczy ze nie :D :D

hehhehe a pardąsik co znaczy inne myslenie hę??? :) Spowiadac mis ie tu migusiem bo kotami poszczuję :D

Gość ehhh.....
kamizelkaa xlka: no bo jak jestem wśród kolezanek(ale nie ładniejszych ode mnie),to nie uwazam sie za brzydka tak jak juz powiedziąłam,.przychodze do domu patrze w lusterko i mysle sobie " ładna jestes"....a tu czasami jak wracam sama ze szkoły,to idzie grupka takich slicznych dziewczat ! póxniej mija ich grupka przystojnych chlaopkow..a ja wtedy wbijam wzrok w podłoge i prosze Boga,żeby jak najszybciej ich ominąć..

ja Cie chyba musze wziasc do mnie na przeszkolenie :)

Gość ehhh.....
inne myslenie,czyli miałam na myśli,że masz inny poglad na świat...dla Ciebie jest wazny dom,rodzina,praca, a ja? sama widzisz,ze dla mnie problemem jest to,że wokoł mnie tyle zakochańców a ja użalam sie nad soba,bo nie wystarczajaco siebie akceptuje..

Gość anka a a a a
mam to samo,chyba kazdy tak ma. w grupie sila;D

prace znajdziesz zapewniam kwestia czasu jeszcze sie b\narobisz jak kon za plugiem rodzine zalozysz nie spiesz sie a dom??? na wszystko przychodzi odpowidnias pora :)

Gość anka a a a a
mam to samo,chyba kazdy tak ma. w grupie sila;D

No :) Moj Boze uroda a daleko szukac??? Monika Kuszynska?? Slw\awna znana bogata i co na wozku jezdzi a ta modelka sp Agnieszka S. Jakis czub ja zabil :( Chionczycy mowia uwazaj na marzenia bo moga sie spelnic

Gość ehhh.....
no tak tak..nie mysle teraz o domu i rodzinie,ani o pracy..mysle o tym,żeby miec kogoś do kogo mogłabym sie przytulic wieczorami,kogos,kto bedzie mnie dazył takim uczuciem ajk ja jego,kogos dla kogo inne dziewczyny nie beda wazne..a niestety tak sie nie zdarza.. kiedyś byłam tez w zwiazku w ktorym mój facet miał dwie na boku.. no to same widzicie..jeden który widac było,ze sie mnie wstydzi a drugi,który grał na dwa fronty.. i jak tu być pewnym siebie?

Gość anka a a a a
ehhh.....-->zmien slonce myslenie,bo zamkniesz sie wkoncu w sobie i nigdzie nie bedziesz chciala wychodzic wkoncu..

Gość anka a a a a
kaciaa--chcialabym tego Twojego 1.kota. Tez kiedys mialam takiego fajnego rudzielca ,jak lampart wygladal i go auto zabilo;(

Gość ehhh.....
anka a a a a: no właśnie w tym problem,ze nie wiem jak to myslenie zmienic,dlatego tez zwróciłam sie z rada do was..

1 to Fredka :) miszmasz kolorow :) wlasnie tupta mi po ramionach :) Szeryf spi na oknie :)

Gość anka a a a a
fajne imiona;D

Jakm to jak masz zmienic wstajesz z usmiechem na pyszczku i mowisz sobie dzis jest kolejny piekny dzien z reszty mojego zycia pare sklonow zapuszczasz radyjio albo plyte ze skoczna muzyka optymistyczna ;) myjesz kly jesz sniadanko zaiwaniasz do szkoly piers do przodu glowa do gory usmiech usmiechasz sie do wszystkich do pani w kiosku do kanara do bolka u ktorego twarozek kupujesz :)