Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pader KK

Dlaczego Polki tak nie wygladają? Zazdroszcze Francuzom

Polecane posty

Gość hfrfvrvnrvvnvnrvnreunszs
Daj spokój,akurat ta Laetitia jest wstrętna,zobacz sobie jej real foty,to Ci klapki z oczu spadna-jest wstrętna.

Ladna jest, trzeba szczerze przyznac. Pewnie zdjecie jest zretuszowane, ale patrzac na polska ulice i tluste tandeciary w tipsach naprawde nie jest zle

Gość HATERS gonna HATE
zayebiscie jakby wszystkie francuzki tak wygladaly, ale chocby skaly sraly francja nie sklada sie z tej jednej kobiety 😴

przeciez to nie francuzka. po czym to wywnioskowales,po imieniu i nazwisku:D??

Gość przepiekne francuzki....
http://www.romance-search.com/photo/female/normal_274240_a.jpg http://www.romance-search.com/photo/female/normal_274235_a.jpg http://www.romance-search.com/photo/female/normal_274234_a.jpg http://www.romance-search.com/photo/female/normal_274233_a.jpg autorze zabieraj swoj paskudny tylek i lec do tych francuzek, polki beda ci niewymownie wdzieczne :) i wez ze soba te maloryginalna malokreatywna Marry Janne pasuje do takich gwiazd francuskich razem z toba na ulicach paryza 😴

Gość Pader KK
Jezeli ona jest wg was brzydka to albo jestescie slepe, albo zazdrosne

Tak,jasne-już umieram z zazdrości buahahahha.

Gość bez złudzeń
Jedna taka Letitia na kilka milionów Francuzek. Poza tym, to jest jej wygląd na zdjęciach, po makijażu twarzy i ciała ( tak, tak, do sesji w bikini robi się makijaż całego ciała), fryzjerzy, fotoszop i do tego jest to jedno z kilku najbardziej udanych zdjęć, na których wygląda najbardziej korzystnie, a które zostały wybrane z 1000 nieudanych, zrobionych jej tegg dnia.

Zobacz linki wklejone prze mnie,to zobaczysz,że ona cąła jest fotoszopem robiona na sesjach.

Gość bez złudzeń

Gość a dlaczego polaczki nie
wygladaja jak chocby conrado moreno?? on jest cudowny. mniam zjadlabym go na sniadanie.

Gość kazde zdjecie jest
robione fotoszopem nie ma takiego ktore byloby bez kiedys mowili w tv :D

Gość rtgbrt
co w niej takiego? jestem ladniejsza a nie mam tyle kasy i sztabu specjalistow czuwajacego nad tym bym nienagannie wygladala

Gość nie mozna
bo polki nie jedza żab;)

Gość bez złudzeń
Ja też uważam, że zwykłe dziewczyny na ulicy bez makijażu wyglądają lepiej niż te wszystkie modelki i inne celebrytki, a gdyby miały tyle kasy, co one, to wyglądałyby jak chodzące boginie.

Ładna,bo to nie Francuzka a Arabka,hihi.

Bez złudzeń Słuchaj,nie mieszaj pojęć. Makijaz makijażem,ale jak ktoś ma brzydkie rysy twarzy i zeby to żaden makijaz z niego cuda nie zrobi.Makijaż służy ładny ludziom,a akurat Laetitia jest brzydka.

Gość bez złudzeń
hfrfvrvnrvvnvnrvnreunszs Nie mieszam pojęć. Letitia jest brzydka, ale jednak uchodzi za piękność, a na niektórych zdjęciach wychodzi naprawdę korzystnie. To nie dlatego, że jest piękna, ale dlatego, że ma kilo tapety do sesji, jest w odpowiednim oświetleniu itd. a później jej zdjęcia są całkowicie przerabiane w photoshopie. Dodatkowo z 1000 zdjęć zrobionych podczas sesji wybiera się kilkanaście, na których modelka wyszła najlepiej. Zdjęcia, które wkleiłam miały pokazać, jak brzydka naprawdę jest, bez tych wszystkich sztucznych wspomagaczy.

Dla mnie ona ma zbyt nadętą twarz. I nie uważam, że jest ładna. Autor to idiota kompletny, myślisz, że każda Francuska tak wygląda? To tak jakby Francuz wziął zdjęcie Poli Negri (chodzi mi żeby wziąć kogoś ładnego, a jakoś nikt inny mi do głowy nie przychodzi) i narzekał, że Francuzki nie wyglądają tak jak Polki. Założę się, że na tym forum jet 100 ładniejszych dziewcząt.

Gość bez złudzeń
Jeszcze jedno, ja mogę się zgodzić, że Laetitia jest brzydka, lub w najlepszym razie przeciętna, podobnie jak wiele innych "piękności". Jednak co jakiś czas jakiś małoletni internetowy onanista wkleja wygładzone fotki tychże "piękności" w internecie, zachwycając się ich rzekomą nadzwyczajną urodą.

Gość a ja wolę Pepsi
Francuzki generalnie nie są zbyt ładne z twarzy, ale jedno im trzeba przyznać - zasadniczo są szczupłe, mają niezłe figury. Wszystko dlatego, że tam podjadanie między posiłkami jest wręcz zbrodnią!!! :)