Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemgdzie

ankietka dla osob co brały dotacje z UP

Polecane posty

Witam. Piszę pracę licencjacką na temat walki z bezrobociem. Ankieta ma na celu zbadania jak radzą sobie osoby " kiedyś bezrobotne" w prowadzeniu przedsiębiorstwa i czy dalej chcą to kontynuować bądź dlaczego chcą z niego zrezygnować. Ankieta jest anonimowa . Proszę o szczere odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuje.:) http://www.ankietka.pl/ankieta/61519/wzialemlam-dotacje-z-urzedu-pracy-na-dzialalnosc-gospodarcza-i-nie-wiem-co-dalej-bedzie.html

Gość tajemnicza XXXXX
ta miła, heeh znam Cie witam hehe dopiero teraz zobaczyulam zdjecie :) sasiadko sporo sie o waszym zyciu rodzinnym dowiem.. duzo tu pisalas?

Coś masz nie tak, poniważ jak zaznaczam, że zamirzam po tych 12 miesiącach nadal prowadzić dzialalność to wyskakuje, że nie odpowiedziałam na pytanie : dlaczego rezygnuję :) A nie rezygnuję przecież. To samo z pytaniem czy brałam jakies pożyczki.... Odpowiedziałam, że ni brałam a na koniec wyskakuje, że nie odpowiedziałam na pytanie od kogo pożyczalam pieniadze :) Zatem nie mogę tej ankiety skończyć bo co mam zaznaczyć, jeśli te dwa pytania mnie nie dotyczą ?

Tajemnicza - napewno nie dowiesz się więcej niż powinnaś o mnie wiedzieć będąc moją sąsiadką :D Witam witam :) Hehhe wczoraj w jakimś temacie o spełnianiu trzech życzeń napisałam, że zyczę sobie, żeby moi sąsiedzi rozpłynęli się w powietrzu :D Poszukaj sobie :D Skoro jesteś moją sąsiadką to powinnaś juz nieistnieć :D

no rzeczywiście cos sie porobilo zaraz poprawie ale dzieki ze napisalas bo by mi sie ankieta nie udala:)

Ok, to jak poprawisz to zrobię, a teraz zamknę stronę.

ok przepraszam. juz poprawilam. jak by jakies bledy sie pojawialy prosze o napisanie:) chociaz mam nadzieje ze juz jest ok