Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka 27l,wwwawa

Gdzie zainwestowac gotówke? jakaś lokata? jak zarabiacie na pieniądzach?

Polecane posty

o wPL oby Cię nie okradli! O to mi chodziło! I nie podsuwajcie mi przykładów z DE.:) Bo to śmieszne porównanie. Wartość złotówki:-) No dobre!

Gość Emilka 27l,wwwawa
za 400 tys mozna kupic dwa male mieszkania w nowym budownictwie ale np z 98roku, na zaciszu np. Male ale 2 pokojowe zeby było chodliwe. I wiem co nieco, wiec nie potrzebne to Twoje "sorry"

no to wymień kraj, w którym za lokaty płacą aż tyle, żeby wyśmiewać że w ppolsce jest taka żałość niby

Męcho- jesteś tak mądry, że nikt Cię nie przekona! A gdzie ja napisałam, że tyle dają na lokatach? Bo jakoś nie widzę:-) Emilka-na zaciszu tzn, na dalekich peryferiach??? daj mi linka do tych M.

Gość Emilka 27l,wwwawa
zacisze przykladowo podalam, a tak to sa powiedzmy peryferia warszawy a i czasem w centrum tzn mokotów , zoliborz tez mozna jakies PEREŁKI trafic gdzie ludzie chca sie szybko pozbyc. trzeba byc tylko w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Trzeba sie tylko troche zainteresowac przylozyc. Poszukam zaraz cos i Ci podam linki... ale bardziej wolałabym by temat moze sotał na temat tych lokat, funduszy.. jak najkorzystkiej ulokowac 100tys.

wyśmiałaś że w polsce by mieć 700 zł z lokaty, to trzeba mięc 400 000 zł. i dodałaś "No aco Ty myślałaś? To Polska, pisałam." czyli sugerujesz, że tylko w polsce trzeba mieć aż 400 tys, żeby mieć te 700 zł. w jakim innym kraju trzeba mieć mniej, aby uzyskiwać taką kasę?

Gość Emilka 27l,wwwawa
Mięcho tez czekam na ta odpowiedz bo z checia tam zaloze lokate jesli sie da.

Można, poszperaj dobrze. Autorko, sama się przekonasz, powertuj po bankach i ich ofertach, odlicz podatek i Ci wyjdzie "dochód" z lokaty m-czny:) I nie będzie to na pewno 7 stówek. :)

skoro wiesz, że można to powiedz. inaczej twoje smętne pierdzenie od rzeczy można o kant dupy potłuc 🖐️

Jesli mówimy o 100 tys. to niestety zbyt mało, aby inwestować przy warunkach tego finansowego państwa.:)

Gość Emilka 27l,wwwawa
a zobacz to: http://www.domiporta.pl/details,30797,116253072-mieszkanie-warszawa-marywilska.asp w opisie nie ma tak chyba nic o udziale procentowaym lub TBS-ie wiec rozumiem ze cena 211 tys jest cena calkowita.

"inaczej twoje smętne pierdzenie od rzeczy można o kant d**y potłuc " I to utwierdziło mnie w przekonaniu, że rozmawiam z inteligentem klasy niskiej, któremu dalekie są tematy o inwestowaniu:-D:P

od kiedy lokata to "inwestowanie"? :D nikt nie mówi że jestem intelgientem, ale ty na pewno coraz bardziej utwierdzasz nas w przekonaniu, że nim nie jesteś - na zasadzie "wiem, ale nie powiem. To dopiero intelektualne wyżyny :D dzieciaku 🖐️

Gość Emilka 27l,wwwawa
Przeliczylam sie z tymi 700zl, ale skoro wiesz gdzie lepiej sie wyjdzie na lokatach to powiedz, podaj link, tak jak i Ty mnie prosilas o link do mieszkania za 200tys w warszawie, wiec i ja Cie prosze zebys podala gdzie- w jakim kraju daja duzo wieksze procenty i mam rosumiec bez podatku tak?

Gość krups
Emilka , męczysz tych ludzi i męczysz aż do zamordowania włącznie a sprawa jest bardzo prosta , tylko tu , czyli : http://www.stooq.pl/ na GPW istnieje możliwość aby swój kapitał zwiększyć ale oczywiście trzeba się na tym znać, HOSSA lub BESSA :)

Gość zawsze szczery zmienił nick
ja mam ze 150tys około 650zł miesiecznie

No ja widze kilka przykł. cen z kosmosu.Gdzie to ogł. przy Marywilskiej?

Gość Emilka 27l,wwwawa
Lokata jest inwestycja. przeciez INWESTUJESZ pieniadze by zarobic.

Gość Emilka 27l,wwwawa
to moze powiesz jak Ci te 150tys daje te 650?

Mięcho- nazwanie dzieciakiem mi schlebia:D Dziękuję!!!:D

konta oszczednosciowe z dzienna kapitalizacją odsetek w polbanku

chciałam miec stały dostęp do pieniedzy bez ryzyka utraty odsetek w razie czego dlatego trzymam na kontach;)

tyle mam na "czysto"

Gość Emilka 27l,wwwawa
tak przy Marywilskiej mieszknie

nie pamietam dokładnie jakie oprocentowanie mamy z mezem 9 kont oszczedzajacych z kazdego miesiecznie po cos ponad 70zł

Ja widze 12 ofert a nie ma linka do Marywilskiej...

No właśnie...omijacie podatek Belki. na kilka kont ok, ale nie na jedno przy kwocie 150 tys:)