Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FIACINKA

Mam malutką prośbę........

Polecane posty

Tzn.mam tekst do przetłumaczenia z polskiego na angielski zrobiłam to sama i wrzuciłam w translator żeby znów mi na posli przetłumaczyło i wyszła mi lipa wiec może ktoś ma chwilke i chęć wiem że dla osób władających biegle angielskim to nie jest problem więc ładnie proszę

Gość WjEwJUrka
to pokaż cycki najpierw :classic_cool:

Gość Sputnik91
wrzuć tu ten tekst to przetłumaczę - mam nadzieję że nie za duży ;]

Moja najbliższa rodzina nie jest duża, oczywiście, składa się z rodziców, rodzeństwa i dziadków.A więc zaczynając od początku moi dziadkowie od strony taty zmarli zanim ja przyszłam na świat więc nie poznałam ich osobiście,to co o nich wiem wiem tylko z opowiadań taty.Natomiast dziadkowie od strony mamy byli mi bardzo bliscy,mieszkaliśmy razem więc byłam z nim bardzo zżyta z babcią jestem nadal a dziadek niestety odszedł rok temu.Zostały tylko wspomnienia,często przychodzę do niego na cmentarz by poświęcić mu chodź chwile.Rolą dziadków jest rozpieszczanie swoich wnucząt tak i też było w moim wypadku,wspominam ten czas bardzo miło i beztrosko.Teraz opowiem trochę o swoich rodzicach oczywiste jest to że są to osoby które kocham najbardziej na świecie.Które dały mi życie i wychowały na dobrego człowieka.Zawsze strasznie troszczyli się o mnie jak i o moje rodzeństwo,dbali o nas i uczyli jak postępować w życiu.Zawdzięczam im bardzo wiele,dzieciństwo było najpiękniejszym i beztroski okresem w życiu natomiast kiedy wchodziłam w dorosłość wiedziałam że zawsze mogę liczyć na ich pomoc w każdym aspekcie życia bez względu na wszystko.No i rodzeństwo każdy kto nie jest jedynakiem wie jak wyglądają stosunki z rodzeństwem raz lepiej a raz gorzej.No więc ja byłam najmłodsza w domu moja siostra Iza jest starsza o pięć lat ma już własną rodzinę to znaczy narzeczonego i córeczkę.Już kilka lat temu wyprowadziła się z domu rodzinnego lubię ja odwiedzać.Teraz nasze kontakty są w porządku jesteśmy dla siebie przyjaciółkami,często rozmawiamy o wszystkim.Mój brat Rafał o cztery lata starszy też opuścił dom rodzinny,ma pół roczną śliczną córeczkę i narzeczoną z którą planuje teraz ślub.Brat w podstawówce zawsze nie bronił, w późniejszym czasie kiedy dorośliśmy był kompanem na imprezach ponieważ mieliśmy wspólnych znajomych,towarzystwo.I tak też stało się że jego najbliższy przyjaciel został moim partnerem życiowym i mam nadzieję że tak już zostanie na zawsze.I tak oto wygląda mój świat,moje życie,ludzie których kocham.

Gość zajebista tłumaczka
Моите роднини е голяма, разбира се, състояща се от родители, братя и сестри и dziadków.A като се започне от начало, моите баба и дядо от бащата умира, преди да дойде на света, за да не ги срещна лично, това, което знам за тях, само от истории баща ми . Въпреки това, от баби и дядовци, ние бяхме много близо до мен, които живеят заедно с него, затова е много zżyta с баба ми и дядо, аз съм все още, за съжаление, почина година temu.Zostały само спомени често идват с него на гробищата да се посвети баба си и дядо дойде chwile.Rolą е да се отдадете внуците си, и така беше в моя случай, аз помня това време много хубаво и beztrosko.Teraz кажа нещо за родителите му е очевидно, че това са хора, които обичам най-świecie.Które ми даде живот и повиши загрижеността на много добро człowieka.Zawsze аз и моите братя и сестри, се грижи за нас и да научат как да се справят с тях много życiu.Zawdzięczam, детството е най-красивите и безгрижен период в живота ми, но когато влязох в зряла възраст, аз знаех, че винаги мога да разчитам на тяхната помощ във всеки аспект на живота, независимо от wszystko.No и братя и сестри на всеки, който не знае това, което изглежда като само връзката детето с неговите братя и сестри, понякога по-добре, а понякога и gorzej.No така че аз бях най-младият в дома на сестра ми Iza е по-стар от пет години, вече има своя собствена семейство, което е нейният годеник и няколко córeczkę.Już преди години се отдалечи от семейството като аз odwiedzać.Teraz нашите контакти ние сме, за да можете приятели, често говорим за wszystkim.Mój Brother Рафаел около четири години и напуснали семейното жилище, е с половин-годишната си дъщеря и красива приятелка, че се готви ślub.Brat в началното училище не винаги защитава, по-късно, когато той израства бил спътник на страните, тъй като имахме общи приятели, towarzystwo.I така стана най-близките му приятели е партньор в живота ми и аз се надявам, че това ще остане като zawsze.I Тук изглежда моят свят, моят живот, хората, които обичам.

Gość zajebista tłumaczka
, , , dziadków.A , , , . , , , zżyta , , , temu.Zostały , chwile.Rolą indulge , .. , beztrosko.Teraz , , , świecie.Które człowieka.Zawsze , życiu.Zawdzięczam, carefree , , , , , wszystko.No , , gorzej.No , fiance córeczkę.Już , I odwiedzać.Teraz , wszystkim.Mój Brother , , ślub.Brat , , at , towarzystwo.I , zawsze.I , , .

Gość Fafinette
to pokaż cycki :)

Gość 000000000000000)
po angielsku do kurwy nędzy

Gość givemefive
stul mordę...

Gość kkd8fgfg
a więc pokaż cycki :classic_cool:

Co wy tacy jacyś agresywni jesteście?????Ludzie co się z wami dzieje?Że bije z was taka złość?Czy ja komuś czymś krzywde zrobiłam?

Gość Fajthh Hope Gl0ryyy
nie gadaj tylko dajesz z tymi cyckami

Gość Pomoge ci bo cie lubie
Min nrmeste familie er stor, selvflgelig, som bestr av foreldre, ssken og dziadków.A begynner fra begynnelsen slik at mine besteforeldre fra far dde fr jeg kom til verden slik at du ikke mtt dem personlig, det jeg vet om dem bare fra historiene faren min . Men fra besteforeldre var vi veldig nr meg, som bor sammen med ham, s jeg var veldig zżyta med min bestemor og bestefar, jeg er fortsatt, dessverre, dde r temu.Zostały bare minner kommer ofte til ham til kirkegrden for dedikere sin besteforeldre kommer chwile.Rolą er hengi sine barnebarn, og s var det i mitt tilfelle, husker jeg denne gangen veldig hyggelig og beztrosko.Teraz fortelle litt om sine foreldre er tydelig at dette er mennesker som jeg elsker mest świecie.Które ga meg liv og hevet bekymring av meget god człowieka.Zawsze som for meg og mine ssken, brydde seg om oss og lre hvordan man skal hndtere dem veldig mye życiu.Zawdzięczam, var barndommen den vakreste og mest bekymringslse tiden i mitt liv, men nr jeg gikk inn i voksenlivet, visste jeg at jeg alltid kan stole p deres hjelp i alle aspekter av livet, uavhengig av wszystko.No og ssken til noen som ikke vet hvordan de ser ut som enebarn forhold til sine ssken, noen ganger bedre og noen ganger gorzej.No s jeg var den yngste i huset til min sster Iza er eldre med fem r, allerede har sin egen familie som er hennes forlovede og noen córeczkę.Już r siden flyttet vekk fra familiens hjem liker jeg odwiedzać.Teraz vre kontakter vi er i orden for deg venner, ofte snakker om wszystkim.Mój Brother Raphael om fire r gamle ogs forlatt hjemmet, har et halvt r gamle datter og en vakker kjreste som n planlegger ślub.Brat i grunnskolen ikke alltid forsvart, p et senere tidspunkt da han vokste opp var en flgesvenn p fester fordi vi hadde felles venner, towarzystwo.I s det ble hans nrmeste venn er min partner i livet, og jeg hper at dette vil fortsette som zawsze.I Her ser ut som min verden, mitt liv, mennesker jeg elsker.

Gość Sputnik91
już piszę ... jestem przy końcu

Gość Sami idioci tu sa!!!!!!
Meine unmittelbare Familie ist gro, natrlich, bestehend aus Eltern, Geschwistern und dziadków.A ab Anfang so meine Groeltern vom Vater starb, bevor ich in die Welt gekommen, damit Sie nicht sie persnlich getroffen hat, was ich ber sie wissen nur aus den Erzhlungen meines Vaters . Aber von den Groeltern waren wir sehr nah an mir, das Zusammenleben mit ihm so war ich sehr zżyta mit meiner Gromutter und Grovater, ich bin leider noch verstarb Jahr temu.Zostały nur Erinnerungen oft zu ihm kommen auf den Friedhof zu widmen seinen Groeltern kommen chwile.Rolą ist zu frnen ihre Enkelkinder, und so war es in meinem Fall, ich erinnere mich dieses Mal sehr nett und beztrosko.Teraz Ihnen ein wenig ber seine Eltern ist klar, dass diese Menschen, die ich am meisten liebe świecie.Które gab mir das Leben und erhht die Besorgnis der sehr guten człowieka.Zawsze sind als fr mich und meine Geschwister, um uns gekmmert und lernen, wie man mit ihnen sehr viel życiu.Zawdzięczam Deal wurde Kindheit der schnsten und unbeschwerten Zeit in meinem Leben, aber wenn ich ins Erwachsenenalter ging, wusste ich, dass ich immer auf ihre Hilfe in jeden Aspekt des Lebens zhlen, unabhngig davon, wszystko.No und Geschwister von jemand, der nicht wei, was sie wie ein einziges Kind Beziehung mit seinen Geschwistern suchen, manchmal besser und manchmal gorzej.No so dass ich der jngste in das Haus meiner Schwester Iza ist lter um fnf Jahre war, hat bereits seine eigene Familie, dass ihr Verlobter und ein paar córeczkę.Już ist Jahren weg von der Familie umgezogen, wie ich unsere Kontakte, die wir sind, damit Sie Freunde, oft sprechen wszystkim.Mój Bruder Raphael etwa vier Jahre alt odwiedzać.Teraz auch links das Haus der Familie, hat ein halbes Jahr alte Tochter und eine schne Freundin, die jetzt planen ślub.Brat in der Grundschule nicht immer verteidigt, zu einem spteren Zeitpunkt, wenn er aufgewachsen war ein Begleiter auf Partys, weil wir hatten gemeinsame Freunde, towarzystwo.I so sein engster Freund ist mein Partner im Leben und ich hoffe, dass dies auf als zawsze.I Aufenthalt wurde Hier sieht aus wie meine Welt, mein Leben, Menschen die ich liebe.

Gość Władysław 1948
no dawaj to gg to sobie do ciebie popiszemy :D

Gość laola20
Moje nejbli rodina je velk, samozejm, tvo rodie, sourozenci a dziadków.A od zatku, take moji prarodie z otec zemel dv, ne jsem piel na svt, take se nemuste s nimi setkal osobn, co vm o nich jen z pbh mho otce . Nicmn, od prarodie byli jsme velmi blzko ke mn, souit s nm, tak jsem byl velmi zżyta s babikou a ddekem, e jsem stle, bohuel, zemel let temu.Zostały jen vzpomnky asto pichzej k nmu na hbitov vnovat jeho prarodie pochzej chwile.Rolą je dopt jejich vnouata, a tak to bylo v mm ppad, vzpomnm si, tentokrt velmi pkn a beztrosko.Teraz ct nco o svch rodich, je zejm, e se jedn o lidi, kter miluji nejvce świecie.Które mi dal ivot a zvil zjem velmi dobr człowieka.Zawsze jako pro m a moji sourozenci, staral se o ns a nauit se s nimi vypodat velmi życiu.Zawdzięczam, dtstv bylo nejkrsnj a bezstarostn obdob v mm ivot, ale kdy jsem chodil do dosplosti, vdl jsem, e mu vdy spolehnout na jejich pomoc v kadm aspektu ivota, bez ohledu na wszystko.No a sourozenci kad, kdo nev, co vypadaj jako jedin dt vztah s jeho sourozenci, nkdy lep a nkdy gorzej.No, take jsem byl nejmlad v dom m sestry Iza je star o pt let, u m vlastn rodinu, e je jej snoubenec a pr córeczkę.Już lety se vzdlil od rodinnho domu, jako bych odwiedzać.Teraz nae kontakty jsme, aby pro vs pteli, asto se mluv o wszystkim.Mój Brother Raphael asi tyi roky star tak opustil rodinu doma, m pl roku starou dceru a krsnou ptelkyni, kter je nyn plnuje ślub.Brat na zkladn kole ne vdy brnil, na pozdj dobu, kdy vyrstal byl spolenk na vercch, protoe jsme mli spolen ptele, towarzystwo.I tak to se stalo jeho nejbli ptel je mj partner v ivot a doufm, e to zstane jako zawsze.I Tady vypad jako mj svt, mj ivot, lidi, kter miluji.

ja pierdole, sami idioci tu są :o napisz na kamila_5434@op.pl ;) koło 20-tej wyślę Ci przetłumaczony tekst.

Gość Sputnik91
już mam. Az n kzvetlen csaldom nagy, persze, tette fel a szlk, a testvrek s a dziadków.A elejtl gy az n nagyszleim az apa meghalt, mieltt jttem a vilgra, gy nem tallkozott velk szemlyesen, mit tudok róluk csak a trtnetek az apm . Ugyanakkor, a nagyszlk is nagyon kzel lltak hozzm, egytt l vele, gy n nagyon zżyta a nagymamm s nagyapm, n mg mindig, sajnos, elhunyt v temu.Zostały csak emlkek gyakran jnnek hozz a temetbe, hogy szentelje a nagyszlei jnnek chwile.Rolą, hogy megengedhet magnak unokk, s ez gy volt az n esetemben, emlkszem ezttal nagyon szp, s beztrosko.Teraz mondani egy kicsit a szleirl, nyilvnvaló, hogy ezek az emberek, akik azt szeretik legjobban świecie.Które adott nekem letet, s felvetette azokat az agglyokat, nagyon jó człowieka.Zawsze mint n s a testvrek, gondoskodott rólunk, s megtanuljk, hogyan kell bnni velk nagyon życiu.Zawdzięczam, gyermekkora volt a legszebb s gondtalan idszak az letemben, de amikor belptem a felnttkort, tudtam, hogy mindig szmthatok segtsgkre let minden terletn, fggetlenl attól, wszystko.No s testvrei, aki nem tudja, mit nz ki, mint egy egyetlen gyermek kapcsolata a testvrei, nha jobb, nha gorzej.No, gy n voltam a legfiatalabb a hzban a hgom Iza rgebbi t vvel, mr a sajt csaldja, hogy a vlegnye, s nhny córeczkę.Już vvel ezeltt kltztt el a csaldi otthon, mint n odwiedzać.Teraz kapcsolatainkat vagyunk ahhoz, hogy bartok, gyakran beszlnk wszystkim.Mój Brother Raphael mintegy ngy v is elhagyta a csaldi otthont, egy msfl ves kislnyom s egy gynyr bartnje, hogy most tervezs ślub.Brat ltalnos iskolban nem mindig vdte, egy ksbbi idpontban, amikor ntt fel volt trsa a felek, mert meg kellett kzs ismerseink, towarzystwo.I gy lett legkzelebbi bartja a trsam az letben, s remlem, hogy ez marad, mint zawsze.I Itt gy nz ki, mint az n vilgom, az letem, akiket szeretek.

mejla mogę podać ale czekam na sputnika bo się zaoferował z pomocą;0)

Gość brotsien
Kaamilaa - wszyscy chętnie do ciebie napiszemy :D

Gość Sputnik91
FIACINKA - już jest wstawione tłumaczenie

Asem z angielskiego nie jestem ale mam oczy na swoim miejscu