Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJR2011

znalazła moje zdjęcie z inną

Polecane posty

Gość KJR2011

Witam wszystkich, mam takie pytanie, jak byście zareagowali, gdyby się okazało, że ktoś, komu ufacie, z kim żyjecie i planujecie przyszłość trzyma na swoim komputerze/laptopie zdjęcia z inną kobietą, w dwuznacznej pozie? Nawet gdyby to było zdjęcie zanim poznaliście swoją drugą połówkę? Mnie czeka ciężka rozmowa, wiem, że Ona znalazła takie zdjęcie w moim laptopie, kiedy byłem poza domem, zadzwoniła tylko zapłakana, powiedizała, że znalazła, że się nie spodziewała i mamy "porozmawiać" jak wrócę z pracy. Jestem załamany:? Nie wiem co będzie dalej, nie słyszałem Jej nigdy takiej złej i rozgoryczonej. Wiem, że to było głupie, ale zwyczajnie zapomniałem, że mam tam takie zdjęcie.

Gość Jesli jest stare, co spokojnie
mozna sprawdzic, to nic, chyba, ze sciemnial, ze nawet za reke zadnej nie trzymal :P

Gość prezesuunio
jesli było to zdjęcie zanim byliście razem - to w czym problem??? wytłumacz to kobiecie ona chyba też kogoś miała nie? a swoja drogą na przyszłośc niech nie grzebie po nie swoich laptopach, albo kasuj zdjęciaa.

Gość zzz111
No to kicha-musisz ja przekonac ze kochasz a po prostu zapomniales ze to zjd. tam jest-ze jak ja poznales nie miales juz potrzeby do niego zagladac,ze nie ma to dla ciebie zadnego znaczenia.Po prostu zapomniales-faceci tak maja.I co bardzo wrzne usun to odrazu na jej oczach i obiecaj ze jak chce to nawet wyrzucisz komputer

Gość KJR2011
Ona wie, że nie była moją pierwszą mkobietą, a to zdjęcie nawet nie jest jakieś "mocne" na łóżku co prawda... kurcze, wiem, dałem plamę na całej linii, bo jak wytłumaczyć, że COŚ TAKIEGO trzymam ;/ to jak jakiś koszmar, w domu będę dopiero za kilka godzin, a Ona nie odbiera tel.

Gość racjonalistka!!!!!!
jak mam być szczera to bym zawinęła ogon i odeszła od Ciebie. Po co jej facet, który ma na laptopie zdjęcia innej kobiety? To strasznie upokarzające dla dziewczyny, na pewno Ci tego nigdy nie zapomni. To tak jakbyś jej walnął z całej siły w twarz.

Gość racjonalistka!!!!!!
a po co trzymasz te zdjęcia skoro masz dziewczynę?

Jak wytlumaczyc - zapomnialem... nie rozumiem o co chodzi. Co najwyzej moze jej byc przykro ze zapomniales

Gość zzz111
a nie zapomnij kupic kwiatow po drodze i przeprosic za glupote -nie pomyslales a jak sprawa ucichnie to sie spytaj dlaczego grzebala w twoim komp.?

Nie rozumiem, ja tez mam zdjecia exa, choc mi na nim nie zalezy. Bo jestem na tych zdjeciach tez ja, to moja historia. Moj facet tez ma zdjecia z laska. Ma tez z mamusia, bratem i z pieskiem. I co z tego?

Gość racjonalistka!!!!!!
Ja tam myślę, że Ci nie wybaczy, już nigdy Ci nie zaufa i tak naprawdę jest to początek końca waszego związku, bo ona już zawsze będzie miała to zdjęcie przed oczami i już zawsze będzie ją to bolało. No chyba, że zwiąże się z innym facetem.

Gość aha i achhhh
usciślijmy: to zjdecie bylo na laptopie czy w laptopie? Jak w laptopie gdzies w jakichś zdjeciach, to trudno, mogłeś faktycznie zapomnieć. Ale zwrot, zresztą nieprawidłowy, NA laptopie sugeruje, że miałeś na monitorze wywalone, a wtedy twoje tłumaczenia są mętne :o

Gość KJR2011
ale ja na prawdę o tym zdjęciu zapomniałem, nawet nie wiedziałem o które jej chodzi, wysłem jej sms'a, gdy długo nie odbierała, a ona po jakimś czasie odpisała, że przesłałą mi na pocztę i faktycznie wyszło fatalnie, bo daawno temu jak się zaczęliśmy spotykać/być razem, to Ona była zazdrpsna o tą dziewczynę ze zdjęcia, mówiła, że ładna, że subtelna, że ma włosy ładniejsze i figurę, długo trwało, zani ją przekonałem, że kocham ją z jej kruczoczarnymi włosami i słodkim uśmiechem i żadna blondynka nie może jej dorównać, choć dażę była szacunkiem, bo takim typem człowieka jestem.

Gość KJR2011
zdjęcie było w folderze ze zdjęciami, nie na pulpicie

Gość KJR2011
obawiam się najgorszego ;/

Gość kkdl;fk
Nie przejmuj sie - choc latwo mowic. Ale jesli zrobi Ci awanture, a Ty mowisz prawde, to jest to osoba z zanizona samoocena, oskarzajaca, robiaca z igly widly i nawet jak sie roztsaniecie, kiedys to docenisz, bo z takimi konfliktowymi ludzmi nie warto byc

Gość KJR2011
kwiaty to nie wiem czy dobry pomysł, po 1 często dostaje je bez okazji, a po 2, czy to nie będzie oznaczało, że mam coś "na sumieniu"? Zgłupiałem do reszty.

Gość KJR2011
do kkdl;fk owszem, tak jak pisałem powyżej, na początku J. była troche zazdrosna, miała kompleksy na punkcie mojej ex, ale to stare dzieje, myślałem, że ten temat nigdy nie ożyje, mam nadzieję tylko, ze nie podejmie pochopnej decyzji, bo mi na Niej bardzo zależy.

Gość ciezka sprawa autorze
mam andzieje, ze sie jakos dogadacie, bo widac, ze ci na twojej partnerce zalezy. Trzymam za was kciuki.

Gość ciezka sprawa autorze
a ta fotka to jakas byla zwykla, czy cos "mocniejszego"? moze nam pokaz, z zamazanymi twarzami, to ocenimy.

Gość KJR2011
to nie jest raczej dobry pomysł, żebym zamieszczał tutaj to zdjęcie.

Gość twims
Na pewno ujrzenie takiego zdjęcia to nic miłego, ale nie przesadzajmy..

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
ja bym też nie radziła kupować kwiatów, bo to faktycznie takie wrażenie, jakbyś miał coś na sumieniu, jakbyś chciał nimi ją udobruchać, bo napaskudziłeś, a prawda jest taka, że ona troszkę przesadza. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się to z Nią jakoś rozwiązać. Z drugiej strony rozumiem trochę Twoją dziewczynę, bo gdyby moj mezczyzna byl z kobieta atrakcyjniejsza ode mnie, ktorej uroda robilaby na mnie wrazenie, tez czulabym sie okropnie zagrozona i mialabym wielkie kompleksy na jej punkcie.

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
nie sępcie zdjecia ;/ to by bylo dopiero nie fair z jego strony, gdyby cos takiego udostepnial... nie ma roznicy, czy to cos mocnego,czy nie. jakiekolwiek zdjecie faceta z inna laska w dwuznacznej pozycji jest kłujące.

Gość a jaaaaaaaaa
niech sie cieszy ze to tylko zdjecie

Gość Anastasja to ja!
Autorze powiem Ci że ja miałam prawie identyczną sytuację jak Ty,tez Mój chłopak przez przypadek znalazł takie zdjęcie nie smaczne dla Niego trochę'bo również było stare i zapomniane juz dawno'no ale wiadom jak to jest z Uczuciami i zazdrością... Posprośtu spokojnie wyjaśnij całą prawdę'usun wszystko co z tym związane i powiedz Jej ze to Stare dzieje*przeszłość każdyy jakąś ma za sobą i powiedz Jej że jest najpiękniejszą itd.,a nawet mozesz zrobić tak ze na drugi dzień umówisz sie z fotografem.i wspólnie zrobicie sobie wyjątkowe Zdjecia.Żeby ich było jak najwięcej na laptopie.'albo sam zrób coś takiego,wtedy może poczuć że jest atrakcyjna i jedyną która Ci sie podoba na tyle że sie Kochacie i jest Wam dobrze.;samo to że założyłeś temat na forum o tym że CI strasznie zależy i wgl jest dużą oznaką jak bardzo Ci zależy:)Trzymam kciuki i myślę że te kwiaty napewno źle odebrane nie bd'bo ja bym sie cieszyła nawet gdybyś nie zawinił'ale udowadniasz że Ci zależy.............

Gość KamilaR21
hahaha dobra prowokacja :D

Gość szczera jędza1
Ja też znalazłam takie zdjęcie na komputerze tego mojego. I co? I nico! I ja i on mieliśmy przed sobą innych partnerów, trzeba być zakompleksioną histeryczką, żeby tak zareagować.

Gość KamilaR21
Hahaha dobra prowokacja :D tylko po co? No cóż Jola będzie zła xDDDDDDDDd