Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJR2011

znalazła moje zdjęcie z inną

Polecane posty

ja kiedyś znalazłam w starym telefonie swojego byłego narzeczonego zdjęcia i filmik jego byłej dziewczyny,fakt nie jest to miła sytuacja,też się tłumaczył,że zapomniał....jakoś to przeżyłam ;)

Gość peszek232435
haha boskie prowo, a sępy się zleciały jechać na gościa, to na laske. fajna ta fota, cała stronka też :P

Gość KJR2011
i jak myślicie, czy to już koniec z nami?

Gość zzz111
myślę, że nie powinna ci wybaczyć chociaż fotka nie jest jakaś straszna

myślę,że nikt z siedzących na kafe nie jest jasnowidzem,więc ciężko odpowiedzieć ;)

ja bym to przeżyła i nie byłby to powód do rozstania,ale nie znamy Twojej dziewczyny,więc ciężko to stwierdzić.

Datę zdjęcia da się sprawdzić skoro to było przed nią to nic tragicznego się nie stało. Po powrocie na jej oczach usuń, wytłumacz,że zapomniałeś i tyle:)

Gość mała lucy
autorze ja miałam podobna syt. byłam u mojego faceta w domu, robilismy wspolnie porzadki wpadl mi w rece jego album ze zdjeciami zapytalam, czy moge zobaczyc, on ze tak ogladam sobie i natknelam sie na zdjecie jego z dziewczyna (wiem, ze mial przede mna 2 dziewczyny, ale to nie byly powazne zwiazki) bylam troche zla, ze trzyma zdjecie byłej... nawet odechcialo mi sie tych porzadkow, on widzial, ze jest mi z tym zle, przytulil mnie i powiedzial, ze zapomnial o tym zdjeciu, ze teraz jestem ja i tylko ja sie dla niego licze. Po czym podarl to zdjecie. także glowa do gory autorze, licze, ze twoja dziewczyna tez bedzie taka wyrozumiala:) poza tym to nie zdrada (inaczej jakbys sie obsciskiwal teraz z jakas laską, a tu chodzi o zdjecie byłej dziewczyny) o to nie mamy prawa sie obrazac :)

Gość śmiechowe to foto
a panie nie grzeszą ynteligencją, mówię o tych, które nadal się wywodzą na temat, skoro....ehh szkoda klawiatury trzymaj się Koniu i pozdrów Jolke :P

Gość uhafjd
Czego masz NIE robić: -> nie zbagatelizować sprawy, nie powiedzieć jej że robi z igły widły, bo tylko pogorszysz sprawę -> nie dać jej w jakikolwiek sposób do zrozumienia, że Ci tego zdjęcia szkoda, bo kicha na całej długości -> nie PRZEPRASZAJ JEJ, nic nie zrobiłeś, nie jesteś winny! Zapomniałeś o tym zdjęciu i tyle. Nie powinieneś wchodzić tam z miną pobitego psa, ani wściekłego wojownika. ;p Nie jesteś winny, ale też postaraj się ją zrozumieć. Poczuła się po prostu beznadziejnie. Przede wszystkim wysłuchaj jej, zapewnij ją o swojej miłości .. i nie jednym 'kocham cie', tylko najlepiej długą tyradą na temat tego co razem przeszliście i że dla Ciebie to naprawdę zwykła głupota, ale ROZUMIESZ, że się zdenerwowała i że faktycznie gdybyś był na jej miejscu tez poczułbyś się źle. Musisz się nastawić na ostrą przeprawę. Jeśli nie zdenerwujesz się jej marudzeniem i gadaniem, łzami czy tam krzykiem... to będzie dobrze. ;) Głowa do góry, nie rozejdziecie się, jeśli podejdziesz do całej sytuacji jako ta mądrzejsza strona. ;) Napisz jak poszło. ;)

Gość i jak poszła rozmowa
???

Gość mała lucy
autorze rozmawialiście??

Gość bukkalukka
nice provo

Gość haaaaaaaaaalo
KJR2011 = koń joli rutowicz 2011?? hehehe

Gość KJR2011
KJR211 = koń joli rutowicz... BINGO! Rzuciła mnie;/

Gość TAK TAK TAK i razy 3
to ściema TEMAT dajcie na luz !:(

Gość to co ????
Ok temat jak temat, ale ja też trzymam stare zdjecia... i co z tego? mam je podrzeć? dobre... heh

Gość ojj to jest pikuś
ja jestem z facertem juz mezem 6 lat a niedawno znalazlam przez przypadek w szafce z dokumentami nagie zdjecia jego eks .... no i tylko zwrocilam mu uwage, ze srednio mi milo jest, jak sie jej nagie foty walaja Ale jesli nie moze zapomniec to nei ma problemu i sama pojde i kupie mu oprawki i porozstawiam jej nagie fotki po calym naszym mieszkaniu ;D schowal gdzies, na pewno nie wyrzucil Zreszta - ja juz dawno przestalam wierzyc w milosc w wydaniu idealnym Malzenstwo to kontrakt i tyle

Gość zieliński nemiroff
no to będziesz miał niezłego trutnia za żonę :) trzymaj się jakoś

Gość prawiczek z krakowa
ja bym moją dziewczyne chyba za takie coś wywalił z domu;/

Gość ja tez bym wywalil
za grzebanie w kompie!

Gość szkoda ze ja nie moge trafic
na takiego faceta jak ty autorze

Gość KJR2011
niech mnie ktoś pocieszy :( czy Ona miała rację tak ostro reagując? Nie jem i nie piję, spac nie mogę, to jakiś koszmar :?

Gość autorze jak cie zostawila
to znaczy, ze szukala pretekstu i go znalazla. Czas leczy rany. pozdrawiam 👄

Gość serio cie
zostawila? goopia

Gość zabawne prowo
a to pinkovo.pl zapowiada sie zarabiscie, widac ze nowy serwis, ale z jajem co?

Gość pinkovo.pl rulezzzz
heh widzieliscie tego kolesia w ponczochach co robi jajecznice? :P

Gość widzialam
co za facet, taki meski he he he nogi ma lepsze niz ja! :P

Gość eejaktoe
eee a czemu ona Twoj komputer przetrzasala ? :O nie rozumiem takiego wscibtwa i zagladania innym po kieszeniach, tel etc. jestem z moim mezem lat 11 - nigdy mu nie zagladam do laptopa , telefonu czy plecaka . Tak samo on mi nie grzebie -kazdy potrzebuje troche prywatnosci .

Gość do eejaktoe
i może właśnie dlatego żyjesz w beztroskiej niewiedzy :P