Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJR2011

znalazła moje zdjęcie z inną

Polecane posty

Najgorsze co możesz zrobić to przyznać się do winy i przepraszać, przecież to jest Twoja prywatna sprawa i chyba masz prawo mieć zdjęcia byłej ,w końcu była przez jakiś czas częścią twojego życia, a jak bedziesz przepraszał to utwierdzisz ją w przekonaniu, że ma racje i może kontrolować twojego kompa potem komorke itd

Gość eejaktoe
"do eejaktoe i może właśnie dlatego żyjesz w beztroskiej niewiedzy" czy ja wiem to dziala w dwie strony ;) Ja tam na zdrowy rozum podchodze , kazdy patrzy przez pryzmat siebie nie zapominaj :] Jak sie samemu nie ma czysto za uszami to sie szuka w kolo i grzebie u partnera- proste

Gość noooo racja
racja. Ja bym nie szukała, ale ja niemam nikogo, może mnie ktoś kiedyś zechce :P

Gość wfdsdafsdfgsdfg
neich zobaczy kiedy zrobiles to zdjecie, prawym kliknij na foto wlasciwosci i tam gdzie powinno byc.. utworzony tego i tego.. :)

Gość a kto wam to zdjęcie zrobił
autorze:P

Gość ii coo z tegoo
ja tez trzymam zdjecia z bylymi na swoim kompie i co z tego? przeciez to moja przeszlosc, to jaka jestem teraz. mam wyciac kilka lat swojego zycia? bez przesady. te zdjecia czy nawet bizuteria od bylego ktora nosze nic dla mnie nie znaczy oprocz tego ze to kawalek mojej przeszlosci. tyle dziwne ze dziewczyna przegladala ci komputer ale co sie stalo to sie nie odstanie wiec w drodze do domu kup kwiatka (ale bez przesady bo pomysli ze chcesz ja udobruchac), moze jakies czekoladki czy cos co lubi, jakies winko i pogadajcie szczerze. ja moze bylabym zazdrosna, troche upokorzona, to zalezy od zdjecia, ale bez przesady

Gość autorze jesteś
???

Gość haaaaalo
jestes autorze?

Gość konik żarty robi
a wy sie wczuwacie :P

Gość KJR2011
nadal ją błagam o powrót, J. jest dla mnie wszystkim :/

Gość weronika17
współczuję autorze, a byłeś z nią porozmawiać?