Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .chlopak ze stolicy....

Dlaczego dziewczyny ktore zaliczyly 'wpadke' nie poddadza sie aborcji?

Polecane posty

nie wpadka ale glupota. Taka dziewczyna ktora urodzi bedzie skonczona ,koniec jej mlodosci i marzen. Dziwie sie im

Gość Can_ON_
tez tego nie rozumiem :O a potem jęczą ,ze mają hujowe zycie a facet kopnąl je w dupe , dobrze im tak

bo zapewne mają więcej oleju w głowie niż autor topicu....

Gość 38wyjs
one nie są ze stali po usunięciu ciąży większość z nich miałaby koszmary, załamanie nerwowe i poczucie winy, przez co jeszcze bardziej zjebane życie

i przez takie myslenie skazujecie się na porazke :O Olej w glowie ? nie rozsmieszaj mnie

Gość lajlalalala
ależ wy jesteście puści i tępi. Większość kobiet po prostu kocha dziecko, które nosi w sobie przez własną i partnera nie odpowiedzialoność i tyle. Tylko, że to właśnie one mają odwagę i siłę podjąć trud wychowania dziecka w przeciwieństwie do takich gnojków jak wy, którzy widzą to wyłącznie jako problem. Pomyśl dupku, że być może też jesteś dzieckiem poczętym w taki sposób, mimo, że rodzice ci opowiadają o wielkiej miłości srata tata...

A wiesz ,ze w Skandynawii ponad 80% kobiet mialo chociaz raz w zyciu przerwanie ciązy ? W Czechach kilkanscie procent, podobnie w Rosji , Ukrainie ,Łotwie i Estonii. I co jakos w tych krajach nie ma chorych psychicznie ludzi biegających po ulicach :O W sumie to nie moja sprawa co robicie,ale dla mnie to niepojęte.

Gość efefee3333
"bo zapewne mają więcej oleju w głowie niż autor topicu...." co za bujdy :O a potem stękanie "Dlaczego samotna matka nie może znaleźć faceta?"

Gość lajlalalala
moja wypowiedź tyczy się dwóch pierwszych autorów rzecz jasna.

Gość efefee3333
kocha? :D:D:D:D gdybym wpadła z jakimś przypadkowym gościem, a miałąbym wszystko w życiu ułożone i zaplanowane - jak mogłabym kochać jakąś przeszkodę w moim brzuchu? usunęłabym wtedy bez wahania jak dzieci - to tylko planowane

Gość lajlalalala
głupi ten temat jak nie wiem, dlatego znikam. mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejesz. Jestem matką, co prawda nie samotną i ciążę też kiedyś przerwałam wyobraź sobie, więc wiem co mówię. Żegnam.

Gość lajlalalala
Owszem zgadzam się, ale jest to indywidualna decyzja każdej kobiety.

czytając tematy na roznych dochodzę do wniosku ,ze to WY jestescie glupie i puste. Do szczescia potrzeba wam tylko dziecka. Co z tego ,ze urodzila w wieku 16 lat. Taka dziewczyna bedzie SKONCZONA ,na wlasne zyczenie pozbawia sie NAJLEPSZYCH lat swojego zycia by wychowywac dziecko :O Reszta podobnie, wpadka? Spoko , mamusia bedzie wychowywala ,i najczesciej zostanie sama.

Gość lajlalalala
i nic takim dupkom jak autor do tego czy usunie czy nie.

Gość efefee3333
autor to autor, ale jacyś panowie z sejmu decydują za przeciętną Polkę, to jest najbardziej absurdalne

Gość 38wyjs
nikt nie ma prawa zabierać życia ani dorosłemu, ani dziecku, ani nie ma prawa zabijać płodu, ani zarodka. Żyjemy w 21 wieku a ludzie są takimi samymi, albo większymi barbarzyńcami niż 10 wieków temu (nie wszyscy oczywiście)

Ja jestem dupkiem ? Ja mysle w przeciwienstwie do całej masy emocjonalnych panienek ,ktore najdrobniejszą pierdolą sie przejmują. A potem zgrzyt zębami ,placz na forum ''Dlaczego żaden fajny facet nie chce kobiety z dzieckiem'' ? Widze wokol siebie co sie dzieje ,matka ktora wpadła w wiekszosci przypadków zostaję sama ,albo ojciec nieznany i mieszką z rodzicami ,w miedzyczasie poznaje jakiegoś frajera ktory zgadza sie byc ojcem albo po prostu jest sama .

Gość autor topiku jest
poprostu idiota,ktory pojecia nie ma co to znaczy kogos kochac.... nie ma nic gorszrgo niz miec takiego faceta,meza czy kochanka -jak on! Zabiera sie za temat z ktorego jest poprostu ZIELONY:D

Gość lajlalalala
właśnie istnieje jeszcze takie coś jak adopcja taka przykładowa 16 latka może po prostu dziecko oddać a jakaś rodzina na pewno chętnie zaopiekuje się tym dzieckiem, nie trzeba od razu zabijać. Jak już pisałam to indywidualna sprawa każdej kobiety...

A jakie to sa najlepsze lata? Zeby po baletach biegac czy co? Jesli chodzi Ci o studia, to za edukacje mozna sie zabrac w kazdym wieku. Brzydza mnie kobiety, ktore zamiast stosowania zabezpieczenia, usuwaja ciaze, bo dziecko bedzie dla nich przeszkoda.

ale to nie jest temat o zarodkach czy płodach ,zresztą zarodek (co to w ogole za nazwa?:O) nie ma mozgu czyli nie mysli , nie jest niczego swiadomy, nie przypominam sobie ,zebym ja jako płód czy noworodek cos czul albo pamiętal. Chce was tylko uswiadomic : Skazujecie się na nędzne szare życie . Jesli to wam odpowiada to ok. Ale jesli dziewczyna chciala byc w zyciu kims ,miala marzenia,cele a tu nagle dzieciak ? Koniec wszystkiego , przyspieszona doroslosc i kurs macierzynstwa i najczesciej samotnosc .

Jesli to adopcja ze wskazaniem to ok ,takie cos popieram. Get-Ur-freak-on - Nic takiego nie napisalem ,zeby biegac po dyskotekach. Mnie brzydzą niedorozwinięte kobiety ,ktore nie wiedza co to a=ntykoncepcja i nie potrafią jej stosować. Są pojebane a pozniej gadają na forum ,ze tabletka zawiodla. Taaa cos czesto zawodzi ,i akurat ona znalazla sie w tym nieszczesliwym 1% :O

''Takie czasy '' buhaha , czasy wbrew pozorom sie nie zmienily. Teraz ludzie mowią to co myslą ,a kiedys zamiatali wszystko pod dywan i trzymali w czterech scianach.

Gość lajlalalala
mało jeszcze wiesz o życiu jeśli się czegoś chce to się to osiągnie i pozwól,że zapytam ile masz lat 15 i jakaś kumpela z gimnazjum zaszła w ciążę czy co? Naprawdę posiadanie dziecka nie jest czymś strasznym, wręcz odwrotnie.

To lepiej usunac tak? Niezaleznie od tego czy to jest wpadka, czy antykoncepcja zawiodla. Trzeba brac odpowiedzialnosc za siebie i za swoje czyny.

25 mam.

Gość 38wyjs
nazwa ta nie została wymyślona przeze mnie tak sobie myślę, że co któraś aborcja na pewno jest dobra, gdyż co któreś zabite dziecko zapewne myślałoby w przyszłości tak jak ty chłopaku.

dlaczego twoja matka autorze nie poddała się aborcji i urodziła idiotę? to jest dopiero pytanie.

Gość bez złudzeń
Uważam, że to jest tylko decyzja kobiety, czy chce donosić ciążę i urodzić, czy usunąć ciążę. Jej wybór i jej sprawa, nikt nie ma prawa tego komentować. Denerwują mnie tylko komentarze kobiet, które wyzywają od morderczyń, nieodpowiedzialnych i puszczalskich inne kobiety, które usunęły ciążę. Urodziłaś to się ciesz, taką podjęłaś decyzję, ale cudzym odwłokiem nie zarządzaj, bo nie masz do tego prawa. To samo tyczy się osób namawiających do aborcji.

Gość uppppppppssssss
Forum o2 i wiekszosc Polaków ma negatywny stosunek do aborcji panie autorze :) Nie porównuj Skandynawii czy Czech - gdzie niemal 90 % spoleczenstwa jest ateistyczna i mają wyjebane na pana buka do Polski :O