Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa biedronka

praca na kasie w biedronce...

Polecane posty

Gość anonimowa biedronka

moze jakies opinie mam jutro rozmowe....

Gość podono teraz jest tam lepiej
niż jeszcze kilka lat temu.

Gość moja mama tam pracuje
jest ok ma dwa,trzy dni wolne w tyg.pracuje sie w 1 niedz.miesiaca za to 12 godz.jestes zarejestrowana na 2050 zł brutto a netto dostajesz 1300-1500+premia wychodzi 1600/1800 zł na reke

Gość Kalkali
To przykre że nie masz wykształcenia i musisz pracować w biedronce:(

Gość anonimowa biedronka
przykra/y to Ty jesteś... Własnie robie mgr na sgh dziennie. A praca jest dla mnie teraz wazna bo w domu mam problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zastanówcie się ludzie co piszecie!!!!!!!!!!

Kalkali w dzisiejszych czasach nie liczy się wykształcenie tylko doświadczenie + wszelkiego rodzaju kursy i uprawnienia.

Gość podobnież to świetna praca
po tych wszystkich przegranych procesach, podobno (wiem to tylko ze słyszenia, czyli byle jak) wszystko chodzi tam jak w zegarku, niemalże jak w budżetówce a nie w prywatnym dyskoncie.

Gość ostra kocica blond!
Jest tam na pewno o wiele lepiej niż w Lidlu - wiem z pierwszej ręki! Życzę udanej rozmowy kwalifikacyjnej 🖐️

Moja ciocia pracuje w biedronie 6 lat i mówi że jest o wiele lepiej niż w takich małych osiedlowych sklepikach.

Gość to ja już nie wiem.
moja znajoma pracuje przy kasie...:O a na kasie ? to ja nie wiem co mozna robić:O trochę to podejrzane...:D:D:D:D:D

Sama zastanawiam się nad pracą w biedronce. Moja koleżanka pracuje. Na rękę ma z tego co mówi ok 800 - 900zł, pracuje na 3/4 etatu. Czyli pracuje ok 4 dni w tygodniu. Czasami jednak ma nadgodziny zwłaszcza w okresie przed świątecznym i wyciąga ponad 1000. Nie narzeka. Do toalety można wychodzić jak się sikać chce, także to ściema z tymi pampersami. Nawet jakieś bony na święta dostała. Chyba tam teraz jest lepiej, po tych wszystkich sądach. W czerwcu kończę licencjat i niestety na pracę w swoim zawodzie nie mam co liczyć, a kasa się przyda, więc też zamierzam startować na kasę...

Gość anonimowa biedronka
...mam tyle pytan odnosnie tej pracy. Naprawde mi zależy tylko ze mam jeszcze jeden problem. Znalazłam prace dodatkowa wieczorami tj. jako kelnerka w w klubie i nie wiem czy bede mogła jakos grafik dopasowac...

Gość wo matko
ej dzienna studentka sgh na pełny etat w biedronce i na wieczor kelnerka :DDDD niektórzy to mają bardzo długą dobe :DDDD

Gość gość
dlaczego przejmujesz się opiniami anonimowych ludzi z forum? to, że ktoś pisze, że przykre, że nie masz wykształcenia i pracujesz w biedronce to nie znaczy, że ten anonim ma wykształcenie i jest dyrektorem :) więcej dystansu, łatwo oceniać innych. o pracy w biedrze dużo jest na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,10867

Gość gość
Kasjerzy w biedronce zarabiają obecnie około 2k, więc nie jest źle. Jest w zasadzie bardzo dobrze jak na drugą Irlandię rudego. :D