Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy14

czy wybaczyć?

Polecane posty

Gość ciekawy14

wszedłem na pocztę mojej dziewczyny ( choć normalnie nigdy tego nie robiłem mimo że znałem hasło) i zobaczyłem sporo korespondencji od różnych facetów, chętnie odpowiadała, dwóm podała swój numer telefonu , z jednym się umówiła na obiad. Okazało się, że założyła profil na sympatii. tłumaczy się, że chciała zobaczyć ilu facetów do niej napisze i tym samym zmierzyć swoją atrakcyjność ( ma 21 lat , podobno tak tez zrobiły jaj koleżanki) . To tłumaczenie nie jest dla mnie zbyt spójne, bowiem spotkała się z jednym facetem. Twierdzi, że był to niezobowiązujący obiad, bo nudziła się podczas mojej nieobecności w Warszawie. Co myślicie o takiej sytuacji? Poprosiła żebym jej wybaczył ten jej zdaniem nic nie znaczący incydent, profil natychmiast skasowała. Powinienem jej wybaczyć?

bedzie cie zdradzac, teraz jestes dla niej zapchajdziura poki nie znajdzie sobie lepszej partii. Chcesz z nia byc?

Gość a jaaaaaaaaa
"Co myślicie o takiej sytuacji? Poprosiła żebym jej wybaczył ten jej zdaniem nic nie znaczący incydent, profil natychmiast skasowała. " to chyba samo mówi przez sie.... nie zalezy jej na nich a bardziej na tobie :) "Okazało się, że założyła profil na sympatii. tłumaczy się, że chciała zobaczyć ilu facetów do niej napisze i tym samym zmierzyć swoją atrakcyjność ( ma 21 lat , podobno tak tez zrobiły jaj koleżanki) . " :) ma racje "bedzie cie zdradzac, teraz jestes dla niej zapchajdziura poki nie znajdzie sobie lepszej partii. Chcesz z nia byc?" wyluzuj koles i nie słuuchaj tych jadowitych komentarzy bo najczesciej zwiazki rozpadaja sie przez własnie takich podjudzaczy którzy was wogole nie znaja a juz maja gotowe opinie o was :)

Gość KamilaR21
Nie no dla mnie to chore co zrobiła. ok może chciała się do wartościować, ale no skoro doszło do spotkania...

Gość MartaEs
wybacz ...

Gość kdgsoil
głupia cipa !