Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fionaaaaaaa

zdradza mnie?

Polecane posty

Gość Fionaaaaaaa

Z facetem mieszkam od 2 miesiecy jestesmy ze soba rok. Kochamy sie co 2 dzien.. w soboty zawsze gdzies musi wyjsc od 17 do 2 -3 w nocy mowi ze gra z kolegami w konsole. Nie wiem juz zaczynam sie martwic. Czesto na wyjazdy jezdzi. Ma 35lat ja 23. Nie wiem co sadzic o tym :( Nie mam dowodow o zdradzie ale mam jakies takie przeczucie.

Gość załamana:(((
to dobrze ze jestes czujna, napewno go o to nie pytaj bo jesli Cie zdradza to i tak sklamie, poczekaj troche jeszce czasu i wszystko sie moze wyjasni, cierpliwosci:)

Gość Fionaaaaaaa
dzieki ptasiek...... ;/ Chce mu ufac i wierzyc... ale boli mnie to ze ja jego rodziny nie znam jego znajomych a on maja rodzine tak i moich znajomych tez.:(

znam ten ból, poprostu porozmawiaj z nim o tym szczerze i owiedz mu to, rozmowa to podstawa a tak skad on ma o tym wiedziec co Cie trapi

Gość Fionaaaaaaa
ale ja juz z nim o tym rozmawialam.. i on sie strasznie denerwuje i mowi ze jestem jakas przewrazliwiona i juz nie cchce kolejny raz pytac bo znowu bedzie zdenerwowany :(

to musisz go jakos podejść psychologicznie albo po prostu nie naciskaj i sam w koncu zapozna Cie ze swja rodzina, bo jak tak na niego naciskasz to on sie jeszce bardziej denerwuje

Gość jkjkjkjkjkj
spotyka sie ze swoim dzieckim