Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwyższy czas.

Chyba się sobie spodobaliśmy ale...

Polecane posty

Gość najwyższy czas.

jest problem bo ja jestem dostawcą pizzy i trochę głupio tak podrywać klientkę ale czuję że jest coś między nami. Byłem już kilka razy u niej i zawsze widzę u niej takie zainteresowanie tylko że trochę nie wypada podrywać choć czuje że ona tylko na to czeka. Dzisiaj nawet się lekko uśmiechnęła i jak już odszedłem to mocno trzasła drzwiami tak jakby się wkurzyła że nic nie wyszło. Jak myślicie da się to jakąś rozegrać żeby było git?

Gość czyżby patrzyła na Ciebie
głodnym wzrokiem ?! to nie Ty to zapach pizzy którą trzymasz.... uważaj bo rękę Ci odgryzie

a swoją drogą na Twoim miejscu nie myślałabym poważnie o kobiecie, która musi często zamawiać pizzę, taka nie stanowi dobrego materiału na żonę bo nie umie gotować całe życie będziecie jeść pizzę ?! i no i w przyszłości zdradzi Cię z dostawcą kebebów albo hot-dogów ;-)

zawsze możesz próbować, następnym razem jak zamówi pizzę, po prostu wejdź do środka zrzuć ciuchy, połóż pizzę na swym nagim ciele i zarządaj autorytatywnym tonem by zjadła ją wprost z Ciebie ;-)

Gość najwyższy czas.
to że od czasu do czasu zamówi pizze to nie znaczy jeszcze że nie umie gotować. Spodziewałem się poważniejszych odpowiedzi

Gość a co na to gin
a niby czego oczekujesz ? normalny facet jak mu się laska podoba to ją zarywa od razu...a nie jak prawik robi podchody przez pół roku a potem wchodzi na babskie forum i zakłąda debilny topik.... brak Ci testosteronu