Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę żadnego innego

Wszystko mi go przypomina...a od rozstania minęło ponad pół roku

Polecane posty

razem byliśmy nie wiele więcej, niecałe 2 lata, a jednak teraz myślę tylko o nim , jaka byłam zła , małostkowa, mija 8 miesięcy, ja tęsknie, czuję że jakby wrócił kochałabym go bardziej niż przedtem, robiłabym wszystko by go uszczęsliwć. on chyba też nikogo jeszcze nie ma... chciał być ze mną na zawsze... ciekawe czy już nie chce :(

Gość nie taka łatwa
a moze wystarczy zorganizować sobie na początek tak życie żeby nie mieć czasu o nim myśleć a w międzyczasie nawet nie zauważysz jak łatwo jest żyć bez osoby którą sie tak kochało

mam studia dzienne przez to nie mogę znaleźc żadnej pracy, jak się uczę to o nim myślę, nie mogę się skupić, nawet jak sie czasem spotkam z ludzmi to o nim mysle, a już najgorsze jak jestem z pewnym chłopakiem....

Gość moze najwyzsza pora
pogadac z nim o tym na spokojnie skoro 8 miechow wam minelo :) to nie boli

czas Cie wyleczy :) ---------------------------------------------------------- Sympatyczne Randki www.sympatycznerandki.pl

Gość superbitch
zadupilas to cierp. teraz inna bedzie go miala.

zadupiłam ? :o nie zdradziłam jeśli to masz na myśli... po prostu go zostawiłam, ale dawał mi powody, chociaż wiele też było sytuacji że mogło się ułożyć jeszcze...8 miesięcy... teraz to on pewnie nie pamieta jak ja mam na imie :( z drugiej strony czuję że on mnie może jeszcze kocha