Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem.....

kobietki pomożie i doradzcie coś

Polecane posty

Gość mam problem.....

Spóźnia mi się okres już 3dni. Robiłam test była jedna kreska. Czy okres moge mieć zahamowany przez jakiś stan zapalny? Bo miałam smarowaną miesiac temu nadżerke solcogynem i leci mi teraz sporo wody o kwaśnym zapachu, ale to woda, upławów nie widze. Nie wiem co robić. Czy iść do gina? czy zrobić kolejny test? Głupieje już.

Gość mam problem.....
ale juz głupieje, mam dośc regularne cykle i to po 32 dni, boli mnie dół brzucha, piersi w ogole;/ nie wiem sama byłam 2 tyg na wczasach może przez klimat?

Gość a co na to gin
skoro miesiąc temu miałaś usuwaną nadżerkę to chyba nie powinnaś przez jakiś czas współżyć, czyż nie ? nie po to usuwasz nadżerkę by w trakcie leczenia uprawiać seks chyba ginekolog informował Cię jak należy postępować po takim zabiegu skoro test nie wykazał ciąży to w ciąży nie jesteś jesteś trochę nierozważna bo lekceważysz leczenie a i chyba z antykoncepcją i jej poprawnym stosowaniem jesteś na bakier skoro musiałaś robić test miesiaczka moze się opóżniać na wskutek stresu, przemęczenia, diety, przeziębienia, stanu zapalnego jajnika, zaburzeń hormonalnych

Gość mam problem.....
moja gin mi nic nie mówiła, a od usuwania nadżerki mineło 3tyg, poza tym mąż wrócił z zagranicy ;) a czy może mi sieopóźniać przez to że mam przeziębiony pęcherz?

co do nadzerki to to bylo usuniecie tak ? robilas to prywatnie czy jak? bo tez musze.

Gość mam problem.....
nie państwowo. Lekarka wypisała mi recepte na ten solvogyn i smarowała mi nim szyjkę.

Gość mam problem.....
up

Gość a co na to gin
a co ma powrót małżonka z zagranicy do Twojego leczenia ?! gdybyś miała usuwaną macicę to też byś współżyła to ...mąż wrócił z zagranicy i chłopinie się należy ? skoro miałaś nadżerkę to chyba logiczne że była to niegojąca sie zmiana, lekarz potraktował ją kwasem by wreszcie się w prawidłowy sposób zagoiła, a ty zamiast dać czas świeżej rance by sie wygoiła zapraszasz tam swojego męża z jego wydzielinami i bakteriami.... tak to się będziesz wiele lat leczyć, tylko potem nie płacz czemu masz nawracające stany zapalne i stany przedrakowe myślenie nie boli, jak czegoś nie wiesz pytaj lekarza przecież to całkiem logiczne spytać lekarza jak masz postępować po takim zabiegu, czy możesz współżyć i po jakim czasie czy możesz się kąpać czy raczej brać prysznic, czy można tampony używać.... a ty hop siup z gabinetu po zabiegu i jazdaaaaa