Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojejkujej

Co jeśli nie przyjdę na maturę????

Polecane posty

Gość hahaaaaaaaaaaaaa
a dzis miałam ustny polski i rano dostałam okres!! wziełam 2 ibupromy i 80% jest moje:)

Gość Ojejkujej
No to powodzenia :) Możemy być w tej samej sytuacji, bo ja umiem, ale nie wiem czy będę mogła myśleć :/

Gość natuska85
Co ginekolog mówił? Że przejdzie po porodzie :] Fizycznie jest ze mną wszystko ok. Może to wina hormonów, ale żaden ginekolog nie wysyłał mnie do endokrynologa, tylko przepisywali środki przeciwbólowe na receptę.

Gość Ojejkujej
Kurczem to ja też biorę większą dawkę! Nigdy nie brałam więcej niż 2 tabletki

Gość Ojejkujej
więcej niż 1 tabletkę, sorka

Gość gość
Witam, zdawałam maturę w 2013 r. Z przyczyn osobistych nie wstawiłam się na ustną maturę z niemieckiego. Złożyłam deklaracje we wrzesniu 2013 tylko na niemiecki ustny. Wicedyrektorka zapytała czy nie zdałam czy sie nie wstawiłam. Powiedziałam, że sie nie wstawiłam. Więc przyjęła deklaracje, kilka dni temu miałam ten niemiecki. Zdałam. Czy otrzymam świadectwo w czerwcu?

Gość gość
Witam , koleny rok poprawiam mature z matematyki, niestety nie moge sie wstawic w tym roku na nia w maju (deklaracja zostala zlozona ) czy moge zlozyc jescze raz podanie o przystapienie do matury na sierpien ( gdy przyjda wyniki zdajacych ja w maju , pod koniec czerwca?) ? i podejsc do niej w biezacym roku ? moze ktos z Was udzieli mi informacji bo od czwartku nie moge sie nigdzie dodzwonic i sprawidzic jak to jest ;< z gory dzieki

D.dobry :)))) potrzebne L4 ,lub powiadomic swojego wychowawce :))to tez ludzie i zrozumieja stan rzeczy:D

Gość gość
po co ci matura i tak zadnej pracy nie bedzie dla ciebie w tej po///je//banej polsce

Gość gość
Bez Twojej obecności i tak matura będzie. Spróbuj myśleć o niej jak o kolejnym egzaminie. Zobaczysz, jak będzie - po, to sama stwierdzisz, że nie taki diabeł straszny. Ważne jest to, że będziesz w takiej samej sytuacji jak ludzie z Twojej klasy, więc jak odpuścisz sobie, to zostaniesz bez ich wsparcia. Bierz się do nauki i nie szukaj alibi / ból itp./ Powodzenia !