Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałem mieszkanie

Czy przyjeli byście na 19 urodziny mieszkanie od dziadka?

Polecane posty

Gość dostałem mieszkanie

Bo właśnie dziadkowie na 18tke kupili mi mieszkanie, na 16 urodziny dostałem laptom a teraz na 19tke mieszkanie bo stwierdzili że to najlepszy moment bym się usamodzielnił, to znaczy dziadek stwierdził ale matce się nie podoba, tak samo nie podoba jej się to że ona nie dostanie swojej części spadku tylko dziadek przepisał jej częśc na mnie.

Gość tak naprawde
a kto bedzie je opłacał? dziadek:D? masz prace? wiec co to za samodzielnosc?

Gość dostałem mieszkanie
Dostanę pracę w firmie u dziadków. No właśnie cała czesc którą miałaby dostac moja matka to dostanę ja, tak już jest ustalone z pewnych względów.

Gość ckmfol
bardzo dobrze, dziadkowie wiedzą co robią. Im szybciej staniesz o własnych nogach tym lepiej. Tak trzymać.

To właśnie, ja też tak myśle ale moja mama po prostu jest innego zdania. Oni nic jej nie dali bo stwierdzili że jak zaszła w młodym wieku w ciąże to jest nieodpowiedzialna by dysponowac ich dorobkiem.

Gość ściema grubymi nićmi szyta
skoro dziadek kupił mieszkanie to niech nie zapomni opłacić koszty związane z darowizną...bo jak nagle Urząd Skarbowy zobaczy że masz mieszkanie na które nie zarobiłeś to będziesz mieć niezły sajgon

Gość aquariusssssssss2555
ja mi Ciebie szkoda synku :( ehhh te problemy nie których ludzi mnie powalają:)

Gość ano ciekawe ciekawe
niektórych pisze sie razem :P a poza tym to co?? zazdrosc d u p e sciska??

Gość jbj
fajnie masz

No to widzisz. Twój dziadek mądry i szczery chłop. Mój mi naobiecywał, że mi zapisze dom jak się obronię, jestem 5 lat po obronie i dalej kręci, że nie bo coś tam, coś tam. Niby by dal, ale nie da, bo się boi, że coś w nim zrobię nie po jego myśli. Będzie to trzymał do śmierci, a się już tak wq, że wyjeżdżam do Niemiec i za 3 lata sobie sam zarobię i kupię mieszkanie, albo już nie wrócę. Łaski bez. Przykro tylko, że tak zostałem wydymany przez własną rodzinę. Nawet nie mogę sobie przez to życia teraz ułożyć, bo musiałbym brać kredyt na mieszkanie, a w międzyczasie pusty dom będzie stał i niszczał. Kompletny bezsens :(

Gość Inspektor Kontroli Skarbowej
To ile tych mieszkań od dziadków w końcu dostałeś? :)