Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magically

Masakra! Jak ciężko?

Polecane posty

Czy trudno się dostać na uniwersytet ekonomiczny we wrocławiu? Na studia dzienne, na finanse i rachunkowość? Pytnie do osób w temacie :) Pozdrawiam :)

Gość fddsfdsfsdsffd
ekonomia to szajs, ciezko z praca

ale ja nie chcę iść na ekonomię tylko finanse i rachunkowość. Wiem, że to się ze sobą łączy, ale uważam, że to kierunek w sam raz dla mnie

Gość taka jedna pisząca maturę
Ja akurat idę do innego miasta, ale znalazłam coś takiego: http://best.ue.wroc.pl/?p=1419 Finanse i rachunkowość 186 pkt. A tu ze strony uniwrka: Wydział Zarządzania, Informatyki i Finansów (kierunki: finanse i rachunkowość, informatyka i ekonometria, informatyka w biznesie, zarządzanie) * język obcy nowożytny * matematyka * oraz jeden przedmiot do wyboru spośród: geografia, historia, wiedza o społeczeństwie, fizyka z astronomią, chemia, biologia, informatyka, filozofia, język łaciński i kultura antyczna, język polski, historia muzyki, historia sztuki, wiedza o tańcu.

Gość do boze az mnie serce scisnelo
myślę że ani dostać się ani utrzymać nie jest ciężko. tylko co po studiach :classic_cool: hehehehehhehe

Gość taka jedna pisząca maturę
Jak będzie dobry to pracę znajdzie. Czemu macie takie pesymistyczne wizje? Wielu ludzi po ekonomii ma pracę.