Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Szorty

Polecane posty

Gość jak idziesz
tylko te pierwsze jasne mi się podobają :)

Kurde z tych pierwszych to myślałam o ciemnych :D A te w kropki to się waham bo z bluzką mi się podobają, a tak same to jak od piżamy mi się kojarzą troszkę ;) Cena to około 40zł, wysyłka więc trochę w ciemno bym kupowała

Gość vanish do koloru w zelu
w lidlu sa fajne szorty zawsze wczesna wiosna i b tanie, dobry maetrial, swietnie leza, pcozekaj troche! byly rok temu po 24 zl!

Gość w tym roku tylko
skorzane lub skóropodobne beda modne!

Nie jestem zainteresowana skórzanymi ani skóro podobnymi :D Wole być passe ale ubrana tak żeby mi było dobrze :P

Gdyby nie były szmatami z japan style to wszystkie a tak to niestety żadne. Poszukaj marki gwarantującej jakąkolwiek jakość bo w kontekście japan style o jakości mówić nie możemy. Szroty w kropki w stylu 3 miała w poprzednim sezonie np. vila do kupienia na allegro. Z tym że wszystkie fasony są dla kobiet z małymi bądź max proporcjonalnymi biodrami.

No właśnie kupowałam już u tej sprzedającej co ma te szorty i się nie zawiodłam na jej ciuchach więc liczę że jak się zdecyduje to i te szorty jakąś normę ( jak za tą cene) będą miały zapewnioną ;) Właśnie fason poszukuje dla bardzo szczupłej i większość sklepowych po prostu mi lata na nogawkach :O

Gość klementynka 928171
A mi się wydaje, że warto kupić dobrą markę w dobrej cenie, tak jak na przykład tutaj http://www.sarafis.pl/

Gość so-nia
mała blondynka - chyba sie nie zalapalam... mi po kliknieciu na link sie pokazuje ze domena zablokowana :/ wiec nie wiem jakie tam sa... ale ja od lat uwielbiam dzinsowe szorty a w tym roku kupilam sobie jeszcze materialowe w kolorze nude/camel w kwiaty o kilka tonow ciemniejsze w sOliverze - sa bardzo fajne i subtelne :) PS masz mozliwosc pokazania ich jeszcze raz w jakis inny sposob?

MałaBlondynka -> a miałaś coś z japan style? dla mnie to szmaty nawet nie warte tych groszy. Za takie same pieniądze kupowałam na allegro rzeczy z vili, object, ichi, mbym a to niebo za ziemia w porównaniu z japan style. Poza tym zawsze trzeba doliczać cenę za przesyłkę więc z 10 zł robi się 20 a w przypadku japan style zazwyczaj od każdej rzeczy płaci się przesyłkę i nie można zamówić więcej aby się opłacało. A ciuchy często nie przypominają tego co jest na zdjęciach. Zresztą krój to nie wszytko kiepski materiał od razu widać i źle się nosi. Vila ma zawyżone rozmiary ale xs z objest i mbym są małe. Skoro chcesz zamówić coś przez allegro ja poszukała bym czegoś ciekawszego z mare które oferują ciuchy dobrze skrojone i z porządnych materiałów ale zrobisz jak będziesz chciała.

Zamawiałam akurat od tej dziewczyny co ma te spodenki. Wcześniej się nie zawiodłam, zwłaszcza na materiale dlatego mam po prostu nadzieje że i tym razem nie byłoby tragedii. Kurde no właśnie nie wiem wśród jakich firm szukać w takiej grupie cenowej ( tu jak pisałam wcześniej koło 40zł to już z wysyłką) bo większość to też no name jak te japany. A w sumie zamawiałam pare razy coś od tzw "super sprzedawców" sprzedających tanią masówkę ( wiesz te niby modne co ich schodzi po 30 na aukcjach) i było gorzej jak te japany :O Ale sprawdzę te Twoje firmy zaraz chyba że może sama będziesz miała chęć pomóc mi jakiś ciekawy krótki fason znaleźć NA SZCZUPŁĄ ( to ważne żeby mi się nie "falowały" na udach jak większość)