Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Jest Szejku na sali?

Polecane posty

Gość IMO13811
Będzie miziu-miziu!

Gość Kasskka
Co Wy macie z tym Szejkiem? :>

Gość IMO13811
Killer - pindo! Chcesz moje zdjęcie?

Gość Kasskka
Z Każdym Dniem... poczekaj trochę, przejdzie Ci. Za jakiś czas to, co Cię intrygowało zacznie Cię denerwować, aż stwierdzisz, że nie wiesz dlaczego tak lubiłaś z nim rozmawiać. Też to przechodziłam. Nie rozumiałam dlaczego niektórzy mówią, że jest dzieciakiem:D Jest całkiem ok, ale po dość krótkim czasie zaczął mi się nudzić.

Gość Kasskka
za jakiś czas pewnie zrozumiesz o co mi chodziło. Chyba że będziesz jedną z ślepo zapatrzonych w niego fanek:D

Kaśka, nie bierz tego nazbyt serio :D Przez neta nie da się zakochać - zwłaszcza, jak się człowieka nie zna ;) Ale chciałabym z nim jeszcze pogadać, chociaż wątpię, aby nadarzyła się ku temu okazja w najbliższym czasie :(

Gość Kasskka
Nie chodzi mi o to, że na serio. Sama wychodzę z założenia, że przez neta nawet nie można kogoś polubić, bo ten ktoś steruje samym sobą. Pokazuje nam tylko to, co chce pokazać. Z tego, co pamiętam Szejku bywa tu bardziej nocą niż wieczorem. Próbuj około północy, 1. Albo nocami w weekendy. Ale z tego, co ostatnio widzę, to rzadko tu zagląda. Zresztą mnie tu też prawie nie ma. Kiedyś czarny nick, 5tys postów w ciągu tygodnia, a teraz co? Raptem kilka na miesiąc jako pomarańcza:D

Gość IMO13811
"5tys postów w ciągu tygodnia" O cholerka...

Nałogowo bywałam tu ze dwa czy trzy lata temu. Później w ogóle nie wchodziłam, a teraz znowu zaczynam przesiadywac :P Nie wiem, czym to jest spowodowane...

Gość Kasskka
IMO13811 -wakacje, brak zajęcia, rozumiesz:D Siedziało się nocami:) Teraz raz na miesiąc 20 postów powiedzmy. Z Każdym Dniem... - powrót do nałogu- UWAGA! :D

Masz rację 😭 W tzw. prawdziwym życiu nie przeżywam takich ekscesów, jak tu - na kafeterii 😭 To tutaj poznałam pierwszych przyjaciół, nieprzyjaciół., prawiczków i idiotów :classic_cool: To i tutaj szukam męża oraz lubego, z którym przeżyję swój PIERWSZY POCAŁUNEK :classic_cool:

Jestem. Wpadam przed spaniem jak naprawdę nie mam co robić. Wpadłem w sumie sprawdzić jak tam sobie ta na N radzi ale temat zauważyłem. W czym rzecz ZKD? A i oranżu - jak już piszę to pod tym nickiem.

Cześć Szejku! W sumie mam banalne pytanie :classic_cool: Ile masz lat? :D Nie myśl sobie, że jestem nachalna :classic_cool: Bo mówiłeś, że zdjęcie ze stopki jest stare i tak mnie zastanowiło, ile lat masz :D

nie chcę w tym uczestniczyć , ale szczerze życzę Ci powodzenia :classic_cool: dobrze , że pierwszy raz też tutaj przeżyjesz. pamiętaj aby zrobić to wtedy kiedy Levviatan będzie na forumie. jakbyś miała z czymś problem on Ci pomoże :classic_cool:🖐️

Cześć. Nigdy nie odpowiadałem na tego typu pytania w internecie. Mogę jedynie powiedzieć że to foto ze stopki ma 3 lata, a ja sam jestem pełnoletni.

Pśp, Levi już mi doradzał w pewnej sprawie, ale masz rację - bez niego się zaciążę :classic_cool: Szejku - oj, no nie bądź taki tajemniczy! :D w zamian podałabym ci swój wiek, ale zapewne to cię nie interesuje :D Ale ze mnie flirciara :o