Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Jest Szejku na sali?

Polecane posty

Ależ będę i o ile masz powyżej pietnastego roku życia to wiek rzeczywiście nie gra większej roli ;). Mówiłem że drań ze mnie:p

No, piętnastkę przekroczyłam już jakiś czas temu. Chociaż jako piętnastolatka byłam w miare normalnym człowiekiem :o Nie zmienia to faktu, iż twój wiek mnie męczy i męczy! Draniu :P

Hm... nie określiłabym tego raczej jako informację dla mnie niezbędną - jest to dla mnie ciekawostka :D Akurat nad tym się zastanawiałam ;) Zastanawiało mnie również, jakiej muzyki słuchasz :D

Ciekawostką więc raczej pozostanie :p Bardzo, ale to bardzo nieliczne grono z kafe wie ile mam lat :) A z muzyki to głównie rock, w szczególności indie rock. Zdarzają się jednak anomalie i lubię posłuchać czegoś innego. Ostatnio biegam z Family force 5 i The white stripes

Buu, chcę należeć do tego grona:D Takiej tez muzyki się spodziewałam :D Tez jestem za rockiem - głownie komercyjnym, jak to teraz nazywają :o

No może będziesz należeć! :p Hmm, nawet nie wiem który to jest komercyjny :p Zauważyłem że o zespołach których ja słucham mało kto słyszał co mnie dziwi choć wiadomo że gusta są różne :p W dodatku ja jestem pieprzonym romantykiem dlatego też słucham raczej konkretnych kapel aniżeli czegoś co wyłącznie brzmi, więc tekst ma dla mnie baaardzo duże znaczenie. Teraz leci The white stripes - a martyr for my love for you Lubię tego słuchać jak mam melancholijny nastrój, sprawdź koniecznie.

Sprawdzę - chociaż także jak słucham jakiegoś zespołu, to głownie tylko jego - ale czasami ktoś nowy wpadnie mi w ucho. Możesz polecić mi jakiś ciekawsze kawałek, to bym odsłuchała. Od wielu juz lat(no, nie od tak wielu. Może od 5 czy 6) kocham Linkin Park. Ogólnie moi znajomi uznają to właśnie za kicz i komerchę, ale nie moja wina, że ich lubię 😭 No, i jeszcze japońską muzykę lubię :D Nic nie rozumiem, ale wiele kawałków(głownie z anime) daje mi takiego kopa :D Chociaż wszyscy się śmieją, bo często piosenki japonek brzmia jak muzyczka dla dzieci ;)

W takim razie polecam właśnie Family force 5, the white stripes, arctic monkeys oraz sugarplum fairy. Pierwszym moim zespołem w którym się zakochałem był właśnie arctic monkeys, a zaraz po nim the white stripes. Do linkin park nic nie mam, sam pamiętam jak siostra tego słuchała kiedy to ja byłem jeszcze bardzo młody :) O i offspring lubię, zebrahead też.. :p Co do anime i tych nut to nic nie mam bo sam parę razy użyłem ich jako podkładu pod filmiki bo zwyczajnie takiej "inności" mi było potrzeba ;)

Czekaj, czekaj, muszę pozapisywać nazwy zespołów :D Gdybym nigdy nie oglądała anime, pewnie sam język by mnie drażnił, ale juz się przyzwyczaiłam. Ostatnio ciągle przymierzam się do odsłuchania kilku kawałków rosyjskiego, rockowego zespołu. Oczywiście z głowy mi wyleciało. Mój ulubiony rosyjski pisarz wspominał o kilku zespołach Tak nie zanudzam i na marginesie - lubisz anime? Książki? :classic_cool: O ile nie męczy cię mój wywiad :P

Anime nie za bardzo. Z bajek zostaję wierny atomówkom i dexterowi.. :D Książki kiedyś tak, teraz mniej choć bardzo lubię czytać różnego rodzaju artykuły, interesuję się WIGiem i podobnymi. I nie, nie męczy mnie ten wywiad, a raczej rozmowa;)

Jej, notowania, giełda. To dla mnie za mądre :D Jestem prostym człowiekiem - żyję raczej w świecie marzen, niż w tym:D I życiem kafeteryjnym, oczywiście :classic_cool: Stare kreskówki są świetne. Chojrak tchórzliwy pies :D Ja pożeram książki w całości, człowieku, wróć do tego! :D Muhaha, mam kolejne pytanie, na które odpowiedzi zapewne nie uzyskam :classic_cool: Ale warto spróbować:classic_cool: Mianowicie: jak brzmi twe imię? :D

To nie jest mądre.. zwyczajna obserwacja i antycypacja :p I fakt, chojrak był zajebiste..eustachy motyka.. :P Nie mam za bardzo czasu na książki niestety. Po pare-pare naście minut mam czasu wolnego między robieniem jednej rzeczy a drugiej, to o wiele za mało dla mnie. Mam na imię Dawid, a Ty?

Malwina :D Miło mi ;) Eustachy i jego czapeczka. Jak byłam mała, to niektóre odcinki mnie przerażały :P Aktualnie też dawno nic nie czytałam, ale za tydzień mam wakacje, a w kolejce mnóstwo książek :D Lubię czytać i pisać(chociaż nie umiem, ale to się wytnie :classic_cool:) A co zajmuje ci tyle czasu, że nie masz go wolnego?

Gość natalieeee866666
szejku a radiohead lubita? o rany ale fajne baje z CN mi przypomnieliscie, tesknie za latami 90 ;(!! pearl jam, soundgarden na MTV kiedy jeszcze muze tam puszczali... ;(((

Mi również ;) Ja tam wszystkie odcinki uwielbiałem..do tego krowa i kurczak. :D No czytanie książek umiera ale zawsze znajdzie się ktoś kto to będzie robił. Prowadzę sporo rozmów do tego bardzo lubię wyjść no i informatyka (same nudne rzeczy ale bardzo opłacalne)

Gość natalieeee866666
szejku powiedz mi jaka byla Twa pierwsza muzyczna, badz telewizyjno-filmowa platoniczna milosc :-D?

Gość natalieeee866666
nie no mam na mysli MTV z pocz. lat 90...

Gość natalieeee866666
chojrak

Najpiękniejsze w tej bajce było to, że oni byli rodzeństwem zdaje się :D Ja zawsze będę czytać :D Też lubię wyjść, chociaż moje życie towarzyskie nieco lezy i kwiczy :P Informatyka, to dla mnie kosmos. Koleżanka ma informatykę studiuje - raz przesłała mi fragment jakiejś pracy, ażebym ewentualne błędy poprawiła - przeczytałam, nic nie zrozumiałam i tyle z tego wywnioskowałam :D

natalie - kojarzę choć nie skupiłem się na tym za bardzo :p I fakt, bardzo fajne lata.. :p Malwina - na mtv jeszcze gorzej niż na vivie jest.

Natalie - Nie zakochuję się w żadnych postaciach ani tym bardziej nie platonicznie.. :P Malwina - No ja mam dużo gorsze rzeczy od pisania takich prac, z tym że to nie polega na tym że się czegoś uczę, ale zwyczajnie to robię. Bazy danych, sieci i programowanie..same nudne rzeczy.. :p

Gość natalieeee866666
uuu radiohead kocham, tak samo jak bjork, tori amos, adele, ale nie stronie tez od dobrej elektronicznej muzy :-) o tak lata 90 byly cudowne, szejku co z ta pierwsza miloscia, o ile miales ofc? moja pierwsza miloscia byl David Bowie :-D jak mialam 6 lat widzialam Labirynt i serio sie zakochalam ;-) co do informatyki- wspaniala rzecz MySQL mam w 1 palcu a i koszule w krate posiadam w swej szafie!

Dobrze, że nie mam :D Ale moja siostra(i, o zgrozo!, moja mama) słuchają Vivy i notabene - jestem czasami zmuszona słuchać techno-szmiry :(

Gość natalieeee866666
oj tam platoniczne mlodociane milosci byly piekne ;-) myslalam, zes skoro romantyk to lubisz takie ;-)

Gość natalieeee866666
predzej dance'u. prawdziwe techno nie ma z tym nic wspolnego, choc ja osobiscie najbardziej lubie electro klimaty :-)

Natalie - MySql jeszcze przyjemny jest.. I bardzo dobrze wiedzieć że masz go w 1 palcu, niedługo będę musiał coś z nim podziałać to mam nadzieję że będę mógł się zwrócić z prośbą o pomoc ;) Malwina - No to nie to co kiedyś, ale nie ma co ich winić. Podporządkowują się pod widzów, jak to telewizja. Nigdy odwrotnie. Co do tej miłości to mimo że romantyk to mimo wszystko też i facet..:p

Gość natalieeee866666
owszem mam w 1 palcu lecz nie swoim, a swego fiance ;-)

nataliee przeszkadzasz mi w moim bezbłędnym flircie :classic_cool: :D Szejku - Najbardziej lubię czasy, kiedy to rodzice sylwestrowali w domu, nie wstydziło się z kolegą za rączkę tańczyć, a w tle leciał zespół Modern Talking :classic_cool: Chyba idę spać. Jutro rano trzeba wstać :(