Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kry

Mam taki dziwny nawyk. Powinnam sie leczyć?

Polecane posty

Gość kry

Słuchajcie, jak coś mnie zdenerwuje, zestresuje lup podekscytuje to w myślach automatycznie mam taką scenkę: ktoś (nikt konkretny) pyta sie mnie "idziemy?" a ja odpowiadam "nie" :D Nie wiem z czego to wynika. Czasem jak emocje są bardzo silne to w czasie jak w moich myślach odgrywa sie ta scenka to biegam w tą i spowrotem po pokoju. Tzn. przebiegne ze dwa, trzy razy :O

Gość kry
czasem tez w trakcie tego biegania sie zsikam w majtki.

Ja czasami w nocy - leżąc na łóżku, próbując zasnąć, nagle rzucam jaśkiem o sufit i przez zaciśnięte zęby syczę "Nienawidzę, nienawidzę!" nie wiem kogo i po kiego, ale często tak mam :D

Gość kry
O sikianiu podszyw oczywiście. Z każdym dniem też dobre :D Martwie się, że to moze prowadzić do jakichś powaznieszych zaburzeń w przyszlości :O

nie......... to Twój nawyk? Każdy ma jakieś sposoby na rozładowanie emocji, myślę, że wyolbrzymiasz:)

Ja myślę że rozładowuje emocje ten Każdy dzień... a ona ? >>> Wg mnie coś jest nie tak ;-) Ale spoko - tylko psycholog - nie psychiatra... Do psychologa mój kolega ostatnio szedł z żadnego konkretnego powodu - po prostu trochę był przybity że go ze studiów wywalili i potrzebował PROFESJONALNEJ ( jak twierdził ) porady... =)

Wydaje mi się że prawie każdy ma coś takiego,nawet się nad tym nie zastanawiałem ale dzięki tobie uświadomiłem sobie właśnie,że ja też mam coś takiego i nawet ja sam sobie tego nie wyobrażam specjalnie,tylko ta scenka nasuwa mi się sama,bez mojej kontroli.U mnie wygląda następująco: siadam na motor,jakiś krosowy i odpalam go z kopniaka(nie startera) i tyle,nie odjeżdżam nim nigdzie. Dodam tylko,że nawet nie mam motoru i specjalnie mnie w tym kierunku nie ciągnie.

Gość kry
Hehe no to mnie uspokoiliście. Różne są nawyki, ale myślałam, że ten mój to już trochę przesada :)

Gość kry
ja jeszcze mam tak czasem chodze krece tylkiem po pokoju i mowie - sycze przez moje dwa zeby : nikomu nie dam! nikomu nie dam! a dodam , ze nie mam komu dac

Czasami jeszcze, kiedy jestem naprawdę wkurzona, wyobrażam sobie, że przywalam komuś mocno w mordę. Ale tak ostro się z kimś leję. Tak pochłania mnie ta wizja, że aż odruchowo zaciskam dłonie w pięsci, czasami aż napinają mi się mieśnie! Potem robi mi się lżej! O wiele lżej!