Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksennaaa

Cyclotest

Polecane posty

Gość anita2345
On jest urządzeniem medycznym, ma rekomendacje w całej Europie, tak czytałam, kupiłam go jakieś 3 miesiące temu i jestem zadowolona :) ma 99% skuteczności a to bardzo dużo :) Wprowadzałam ostatnio dane o śluzie a to dodatkowo skutecznosc podwyższa :)

Gość Rihannnnnnna
Ludzie opamiętajcie się! Normalna uzytkowniczka cyclotestu nie pisałaby jak jakiś marny spec od reklamy!!! Nie dajcie się nabrać!!! Siedzą i piszą , zachwalają bo i za to płacą-to się nazywa marketing internetowy!!!

Gość anita2345
Rihanno być może są tu reklamy, nie neguję tego, ale nie wierzę, ze nie ma tu ani jednej opinii obiektywnej. Swoją drogą co się stało, że tak negatywnie mówisz o tym? Ja jestem początkującą użytkowniczką i co miałam napisać "używam - jest ok" to wszystko? jak ktoś szuka opinii to warto byłoby coś napisać więcej. Przynajmniej ja bym wolała czytać posty zawierające więcej niż jedno zdanie.

Gość honduraska
W sumie to nie używam tego urządzenia, ale zastanawiałam się jakiś czas temu nad kupnem. I wydaje mi się, że Anita ma troszkę racji...swoją drogą rihiana mam wrażenie jakbyś specjalnie bojkotowała ten produkt, bo spotkałam się z Twoją opinią w kolejnym temacie o tym produkcie...skoro tak podejrzewasz o marketing, może sama masz coś z tym wspólnego, ale innej firmy? nie wiem no tak mi się wydaje. Jak się mylę to sorry.

Gość Kinia xxx
Skończcie te beznadziejne kłótnie. To do niczego nie prowadzi. Również zastanawiam się nad zakupem, ale chciałabym poczytać opinii na poziomie, nie kłótni o marketing. Pomyślę jeszcze nad tym.

Witam Wszystkie Panie, Jestem przedstawicielem dystrybutora Cyclotest w Polsce. Do moich obowiązków należy tzw. PR i min. śledzenie opinii o produkcie . Pragne zauważyć, jak słusznie niektóre z Pań zauważyły, że od momentu jak na rynku pojawił się konkurencyjny produkt do LC nagle w internecie pojawiły się zjadliwe komentarze w formie nagonki na nowy produkt, który działa na tej samej zasadzie a jest dużo tańszy. Do tego jest jednym z najpopularniejszych komputerów cyklu w Niemczech oraz w Austrii i UK - zapraszam na strony internetowe niemiecko lub anglo języczne. Reprezentuję firmę medyczną z wieloletnim doświadczeniem i renomą na polskim rynku, która przywiązuje dużą wagę do ETYKI ZAWODOWEJ oraz JAKOŚCI oferowanych produktów i zapewniam, że wprowadzony przez nas produkt spełnia wszystkie wymagania dot. skuteczności jak i bezpieczeństwa stawiane komputerom cyklu. Zapraszam na nasze strony internetowe, gdzie oprócz informacji o samym produkcie, jego skuteczności potwierdzonej badaniami znajdują się również informacje użyteczne dla każdej kobiety : AntykoncepcjaCyclotest.pl, CiazaCyclotest.pl oraz cyclotest.pl Dodatkowo zapraszam do kontaktu bezpośredniego na infolinię lub emailem. Ekspert Cyclotest

Gość Ekspert 2012
Odkąd pojawił się cyclotest, pojawiło się meeeeeeeega dużo postów na różnych forach- że niby nowe użytkowniczki zachwalają to co mają- nikt normalny po zakupie czegokolwiek nie czuje potrzeby dzielenia się ze światem swoim zachwytem na temat produktu, który ledwo zdążył wypróbować. A tu nagle miliony informacji ku chwale cyclotestu heh żenada, wiadomo że to pracownicy mają misję darmowego rozprzestrzeniania informacje ku chwale tej nowości na rynku. Tak tak prawda jest okrutna. Najprościej zgonić coś na firmę konkurencyjną, że niby wypisują głupoty. Uwierzcie, że im nie w głowie takie banały bo mają dużo pracy i ważniejsze rzeczy na głowie, na sprzedaż na prawdę nie narzekają bo istnieją już kilka dobrych lat na rynku polskim więc nie czują zagrożenia ze strony czegoś co dopiero próbuje tu zaistnieć . Zajmują się swoimi zabawkami i tyle ;) Pozdrawiam desperatów od cyclotestu :):):)

Gość Kinia 18
Ekspercie 2011 czyli dystrybutorze cyclotestu, toż to akt desperacji siedzieć i grzebać na takich śmieciowych forach w celu osobistej reklamy :D Wstyd

Gość Gin 32
Nie ma znaczenia co się używa - ważne żeby nie jeść antyków moje drogie Panie. A każda z Was ma przeciez rozum i portfel własny i kogo na co stać to ten to kupuje - jak ze wszystkim.

Gość Korpo WOMAN
a ja wybieram się jak co roku na targi medyczne w Dusseldorfie już w przyszłym tygodniu i ciekawa kogo z branży spotkam? Jak wrócę to napiszę kto był!

Gość Night knight
KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE

Gość Kaja2332
Oooo podpisuję się pod powyższym ;)

Gość timbalanda
Ja dostałam to urządzenie na święta od męża. Cieszę się. Mam nadzieję, ze będzie się dobrze sprawował

Gość Anka Dąbrowska
a ja niestety zaliczyłam wpadkę - własnie wczoraj zrobiłam drugi test i jest pozytywny.

Gość pszczolineczka
dziewczyny gdzie kupić i jaki jest koszt cyclotestu? Czekam na info :)

Ja płaciłam 639zł a kupilam ze strony dystrybutora. wpiszesz sobie w google cyclotest to na pewno ci wyskoczy teraz już adresu nie pamiętam

Gość po porodzie
a wiecie moze jak jest ze skutecznoscia po porodzie?? 7 m-cy temu urodziam coreczke, miesiaczka jeszcze nie wrocia...od kiedy moge stosowac cyklotest??

Gość Anka Dąbrowska
możesz stosować jak dostaniesz normalną regularną miesiączkę, ja niestety zaliczyłam wpadkę z Cyklotestem. Cyklotest nie jest drogi ale jakościowo jak na maszynkę za 700 zł jest moim skromnym zdaniem słabo wykonany jakościowo.

Czy ktoras z Was moze mi przeslac instrukcje obslugi w wersji polskiej droga elektroniczna? Pozdrawiam i dziekuje

Gość agiew
Na stronie u dystrybutora musi być. Jak nie ma to daj znać to Ci wyślę :)

Gość donia55
cześć dziewczyny:) widzę tu podzielone opinie na temat cyclotestu:)To może ja przytoczę swój wątek nie dawno zakupiłam cyclotest baby ponieważ bardzo pragniemy z mężem dzidziusia pół roku sie już staramy i nic:( i bardzo mnie to martwi już :(. Moje cykle są nierególarne i lekarz przepisał mi luteinę która tez nie działa jak powinna ponieważ okres powinien pojawić sie już tydzień temu a go nie ma a chciałabym zacząć używać cyclotest , mój poprzedni cykl był bezowulacyjny i juz mam dośc chodzenia do lekarza kupowałam tez testy owulacyjne które kosztują też dużo(nie wiem czemu są tak drogie) wiec stwierdziłam że zainwestuje w to urządzonko bo ileż można kasy wydawać na darmo i pewnie nie raz wydam jej mnóstwo ale co sie nie robi dla upragnionego dzidziusia:) wiem że pół roku to jeszcze za mało ale mam dośc słuchania lekarza że proszę przyjść w połowie nastepnego cyklu mam dośc tych nerwów i czekania już:( i jeżeli chodzi o mnie (bo wiadomo każdy ma różne opinie a ten temat) to ja będę korzystac z każdej mozliwości jeżeli taka będzie wiec nie ma co się kłócic czy cos jest dobre czy nie nikt nikomu nie każe tego kupowac!!! Jestem tylko zła na siebie że człowiek był tak głupi i wcześniej nie miał pojęcia o mierzeniu cyklu i wyznaczaniu dni płodnych/niepłodnych bo kto wiedział że zajście w ciąże może byc tak trudne:( Jeżli ma ktos ten sam problem prosze o odrobine otuchy :(

Gość sylwusia33
Donia ja się starałam ponad rok, też już byłam załamana, zdesperowana i chwytałam się wszystkiego. Te wizyty na monitoringu wykończyły mnie finansowo :| Kupiłam ten cyclotest, używałam, dni płodne pokazywał ładnie więc wszystko ok. Ciąży jednak nie było...wyluzowałam trochę i dalej mierzyłam temperaturę. W styczniu zobaczyłam 2 kreski :) Więc się udało. Określanie własnej płodności jest bardzo ważne, ale trzeba też mieć odpowiednie podejście. Im bardziej się starasz tym trudniej Ci zajść...wiem, że to trudne, ale troszkę wyluzować. W końcu żadne maleństwo nie chce mieć zestresowanej mamy. Powodzenia w staraniach !!!

Gość donia55
Dziekuje Kochana za wsparcie:) naprawdę:) I GRATULUJE :)wiem że tak jest że trzeba się wyluzować bo stres tylko pogarsza:) Dlatego postanowiłam zakupić ten cyclotest:)bo ciągłe czekanie na wizyty u lekarza mnie dobijają:( a powiedz jak było z Twoimi cyklami?? miałaś rególarne???

Gość donia55
i jeszcze mam pytanko odnośnie tego cyclotestu masz ten cyclotest baby jak sie on sprawuje ???

Gość Maja221286
Mam cyclotest od grudnia- faktycznie skuteczny, ale do pierwszej wpadki :( Tak się staralam współżyć tylko w niepłodne a tu zonk ;/

Gość classick2
AGIEW! tez potrzebuje instrukcji po polsku, poratujesz?

Gość fausti
A ty co Kinia 18 zazdroscisz ekspertowi i bronisz wchodzenia na fora? A moze to nalezy do jego obowiazkow Pomysl czasem o tym zamiast atakowac od razu! Uwazasz sie za lepsza a sama wchodzisz na (jak to okreslilas) smieciowe fora???

Gość czarnowlosa
Mi się wydaje, że dobrze że taki ekspert wchodzi na fora, bo przynajmniej można czegoś konkretnego dowiedzieć u źródła. Odpowie na każde pytanie, a wiadomo żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności

Gość bazaneffa
A zwykły termometr i kartka w kratkę pod wykresy wam nie wystarczy? Bo mnie tak. I zaplanowałam sobie tak dwoje dzieci.

Gość bialamasajka
Ja bym się bała, ze coś źle zinterpretuje i będzie klops :) Tak mi jest wygodniej.