Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Coś bym zjadła

Polecane posty

Gość koniofajans
chapnij pałe starego

O kurde takie kanapeczki też bym zjadła, ale nie mam nic z tego.. może tortille jakąś ubogą sobie zrobię zaraz ;)

Kupuje gotowe placki i zawijam w nie co się nawinie ;) Ja lubię z kapustą pekińską, kukurydzą, jakimś mięskiem, ogórkiem, żółtym serem i sosami ... to tyle z tego co raczej musi u mnie być, ale różnie to bywa ;) Oooo sera bym sobie zjadła, ale mam tylko kostkę goudy a to tak średnio na sucho już mi się widzi NN Jajca preferuje na śniadanie ;) ... no chyba, że jedzenie o tej godzinie podpięłabym pod bardzo wczesne śniadanie :D

oo bo mam takie kupne placki Tortilli no i tam wszystko wkladam zakrecam dodaje sosu jeszcze i wkladam do mikrofalowki czy lepiej do piekarnika czy jak?

Ja jem na zimno, tzn mięso ciepłe jak np polędwiczki w panierce czy coś tego typu, Tortille zawijam w kopertę i od razu zajadam :)

Dobraaa teraz jem na ciepło bo placków w domu brak a była jedna kupna tortilla w lodówce :classic_cool: Do tego piwko i jest luksus :classic_cool: A na deser ryż mullera i git 🖐️