Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba- tychy

prawo jazdy ; )

Polecane posty

Gość kuba- tychy

witam. ; ) wczoraj zdalem prawo jazdy i nie wiem co teraz. Mam isc do worda i tam zaplacic czy w jakims biurze. Najlepiej jak by byl ktos z tychow i mi powiedzial gdzie dokladnie. I w jakiej to prawo jazdy jest cenie? z gory dzieki za odp ; ))

Ja 1.5 roku temu... tak samo ;-) idziesz do wydziału komunikacji - tam prawa jazdy będą za jakiś tydzień - dwa... Przychodzisz - dostajesz kwitek który musisz opłacić w banku i z kwitkiem przychodzisz i odbierasz prawko xD Jakbyś miał jakieś wątpliwości to pytaj się tam na miejscu w wydziale komunikacji co i jak.

wejdz sobie na strose PWPW (polskiej wytworni papierow wartosciowych) - tak po wpisaniu swojego peselu mozesz sprawdzic czy dokument jest gotowy do odbioru - wtedy idziesz z dokumentam tozsamosci do odpowiedniej jednostki (chyba wydzial komunikacji w urzedzie gminy) i po oplaceniu odbierasz i tyle

Gość kuba- tychy
aha. czyli jak zdalem ten egzamin wczoraj to jeszcze nie musze nigdzie isc niczego zalatwiac. dopiero za 2/3 tyg isc zobaczyc tam czy jest i zaplacic to?

odczekaj parę dni i idziesz do starostwa do wydziału komunikacji i transportu i tam płacisz i wypełniasz papiery a potem po jakiś 2-4 tygodniach odbierasz prawko (choć i się udało i miałem już po tygodniu)

Gość kuba- tychy
aaa i jeszcze jedno. ile to kosztuje teraz?

Gość kuba- tychy
i dopiero jak odbiorę prawo jazdy to będę mógł kupić sobie samochód?

Samochód możesz kupić nawt dziś jeżdzić możesz tylko z prawkiem a przy odebraniu ja płaciłam70zł

Gość kuba- tychy
ale jak pokażę prawko to będę miał zniżkę przy kupnie auta?

Gość kuba- tychy
2 moze 3 raz jestem na tej stronie ale widze ze troli podszywajacych sie tu tez nie brakuje. dzieki za odp ; ) pzdr ; DD