Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiekele

Jak się ubrać na ślub cywilny?

Polecane posty

Gość Misiekele
Szczerze powiem to wogule nie lubie chodzić na żadne imprezy, wesela, urodziny nawet do swojego chrześniaka bo mam wrażenie że każdy się patrzy na mnie a jak już mnie nie ma to po prostu mnie obgadują :-(. Chrześniak ma urodziny za 1,5miesiąca i już dziewczynie powiedziałem że ja tam nie jadę, a już za rok komunia o boże...

chyba jestes z deka przewrazliwiony :) chyba ze wygladasz jakos dziwnie, albo ... nie wiem... :) bez przesady uszy do gory

Gość Misiekele
Nie no przystojny zemnie facet ale wydaje mi się że mam fobie społeczną :-(

Gość Misiekele
Staram się ale to nie wychodzi :-(

Gość a ja mam włosy rude
to żeby nie wyjść na pajaca zainwestuj w garnitur,bo przyda Ci się na wiele okazji w sumie to mało mnie obchodzi jak się ubierzesz,ale skoro masz takie dylematy (że patrzą,że obgadują,jaki rękaw,jaki kolor itp.) to w takim wypadku najbezpieczniejsza jest klasyka - nie ma się do czego przyczepić (a jak się będą gapić to znaczy,że podziwiają :-) ) najwyżej zdejmiesz później krawat sztruksowa marynarka?? nie!!!! absolutnie nie z kolei jeżeli nie masz ochoty iść to nie idź

Gość revilo
haha... z ta sukienka Ci wyszlo :D

Gość truskawkowapolewa
Myślę, że na taką okazję warto ubrać coś bardziej eleganckiego. Nie koniecznie musi to być czarny garnitur, może być np. ładna marynarka dobrze dopasowana do reszty stroju.