Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mastajlaaaa

CZy kupie juz w CCC lub Deichamanie klapki drewniaki??

Polecane posty

Gość Mastajlaaaa

CO rok kupuje nowe na grubym obcasie bo są to najwygodniejsze buty jakie miałam i tak sie zastanawiam czy któras kobietka widziała jakies ładne i delikatne w którym ze sklepów wymienionych w temacie?

Gość facet pyta ...
Będziesz je nosiła na Twoich stópkach ?

Gość Mastajlaaaa
NO raczej nie na męza:)

Przepraszam, chodzi o takie klapki drewniaki białe co pielęgniarki w szpitalu noszą ? Bez obrazy, ale moim zdaniem kobieta w takich "butach" nie wygląda kobieco. Jest mnóstwo klapek, sandałków, które są i wygodne i kobiece.

Gość Mastajlaaaa
Nie nie o takie mi chodzi:)

Gość Mastajlaaaa
A czy wiecie, gdzie mogę kupić stringi ?

Coś okropnego :( Paluchy wyjdą na wierzch a jak noga się spoci .. brr Kup jakiejś porządniejszej marki jak już musisz mieć takie wysokie

Gość Mastajlaaaa
Rosalinda chodze w takich butach od 4 lat co lato i nigdy mi palce na wierzch nie wychodziły i noga sie w nich nie spocila. Nie bez powodu znów ich szukam własnie w CCC lub Deichman

Gość Karoline Warszawa
Pokazalabym ci jakiej grubosci mam stopy i nogi, ale nie bede robila przyjemnosci ludziom na kafe :) a nie moge sie tak hop siup wybrac z tygodniowym dzieckiem, zeby sobie poogladac

Gość Hurtowniastylu
Na Allegro też są drewniaki

Gość gość
Bardzo ładne i oryginalne drewniaki można kupić w tym sklepie www.szenogdynia.pl. Bardzo ładne i wygodne w sam raz do pracy dla pielęgniarki albo lekarza.

Gość gość
Miałam okazję kupować w tym sklepie drewniaki bo pracuję również jako pielęgniarka i większości naszych pracowników własnie u nich się zaopatruję. Zastanawiałam się dla czego??? przecież takie obuwie można kupić praktycznie wszędzie. Teraz wiem dla czego...moje pierwsze buty - drewniaki kupiłam na allegro...buty mnie nieziemsko odparzyły. Zamówiłam sobie z http://szenogdynia.pl i teraz wiem co to są drewniaki z wierzchem ze skóry i dołem z profilowanym ortopedycznym.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie drewniaków to polecam wam przejrzeć ofertę sklepu www.vriston.com Mają szeroki wybór klapek i chodaków. Sama zakupiłam od nich drewniaki i jestem z nich bardzo zadowolona.

Gość gość
Drewniaki, chociażby takie http://www.baldo24.pl/drewniaki.html wymuszają prawidłową postawę podczas codziennych czynności, więc jak masz coś z kręgosłupem, sporo bólu w okolicach lędźwiowych to lepszej inwestycji raczej nie znajdziesz.