Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

czy nie jest za późno?

Polecane posty

Naprawdę twierdzicie, ze 6 lat to duża ronica wieku? Miedzy mna, a moim facetem jest 10 lat roznicy, a ja mam 20 lat, razem jestesmy od 1,5 roku, wiec nie widze przeciwskazan.

Gość nie pale nie pije
hm 10 lat ide do podstawowki szukac zony

Mówię o dorosłych i normalnych ludziach, a nie takich ze skłonnosciami pedofilskimi...

ruda: dzięki za słowa zrozumienia. Ta maturzystka jest blondynką. Ogólnie fajnie się ubiera i jest chyba wesoła, tylko jak idzie z mamą, to jest jakaś taka smutna. Jej mąż podobno ją zdradza.

Wiek nie jest przeszkodą, uwierz mi;) Tylko ona ma chłopaka, a to juz jest gorsza sprawa.

Gość nie pale nie pije
Zrobiles cockolwiek zeby z nia porozmawiac? Dam ci jeszcze jedna rade pisales ze takie mysli ze chcialbys miec dziewczyny nachodza cie tylko czasami a tak ogolnie to sie nie przejmujesz jak chcesz wiekszej motywacji to odstaw albo ogranicz masturbacje wtedy bedziesz czesciej myslal o dziewczynach i wiecej zrobis zeby jaka znalesc tak mi sie wydaje.

Gość kjgkhfglf
Nie jest za pózno. Sam zaczynałem w wieku 24 lat - myślałem że jestem kiepski w te klocki itp a teraz dziewczyny za mną skromnie mówiąc szaleją więc bierz tyłek w troki i na łowy :)

Gość tylkojaaaaaaa
Ja jestem w jeszcze gorszej sytuacji niż autor, bo mam 29 lat i podobnie jak on nigdy nie byłem w związku, nie całowałem się, nie byłem na randce itd. Ja nawet nigdy nie odezwałem się do żadnej obcej dziewczyny. Nigdy też z żadną nie rozmawiałem. Czy moje życie się zmieni ? Nie wiem, bo jestem bardzo zamkniętym w sobie człowiekiem, nieśmiałym, pełnym kompleksów z zaniżoną samooceną.