Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

czy nie jest za późno?

Polecane posty

Gość dasz radeee
ber, dokładnie...mam wrażenie że autor topiku ma przekonanie, że każdy miał jakieś doświadczenia tylko nie on...

nie przejmuj się. Powiem Ci nawet, że to, że jesteś prawiczkiem w tym wieku nie odstraszy i nie rozśmieszy NORMALNEJ, WARTOŚCIOWEJ dziewczyny. O tym, że się nie całowałeś i nie umawiałeś nie musisz nawet wspominać jeśli się krępujesz bo raczej nie rozmawia się w związkach o takich sprawach ;) Mało tego, nawet jeśli dziewczyna lekko się zdziwi że nigdy nie uprawiałeś seksu to prawdopodobnie dotrze ucieszy ją bardzo to, że będzie Twoją pierwszą... zwłaszcza jeśli trafilbyś na dziewicę, a takich naprawdę nie jest mało nawet w wieku tych 25 lat ;) Jesli jakaś dziewczyna Ci się podoba to spróbuj się do niej zbliżyć, pocałunek, więcej randek... Ale bądź przyjacielem przede wszystkim. No i jak poczujesz że to to, to nie wyskakuj z tym seksem za wcześnie bo się zrazi ;) Powodzenia Ci życzę i wierze że uda Ci się znaleźć odpowiednią dziewczynę :) Moim zdaniem lepszy 26 letni prawiczek niż maczo mający na każdej imprezie inną laskę. Buziaki i jeszcze raz wszystkiego dobrego ;;*

ale wy mi nie daliście rady, jak się za to zabrać, a tego właśnie nie wiem. Abstrahując już od doświadczenia tej dziewczyny, bo nie jest to dla mnie zbyt istotne.

Gość dasz radeee
Bo tu nie ma jednej rady...Możesz spotykać fajne dziewczyny wszędzie, tylko że nie wszędzie dziewczyny lubią być podrywane...

Magnolcia: dzięki. Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale w moim bez doświadczenia zupełnego to nie wiem czy ze 2 procenty są. Jak myślicie?

Gość dasz radeee
Nawet przez internet możesz spróbować...

ale że jak nie wiesz jak sie zabrac za to? nie umiesz się umówić,czy jak ? :P

Magnolcia: nie umiem, nie wiem jak to zrobić ani nie mam takich umiejętności.

Gość dasz radeee
Czy są dziewice w wieku 25 lat?...hmm moim zdaniem jednak już dość mało ;), uważam że większość ma pierwsze kontakty seksualne w wieku 19-25 lat...mówią że nawet wcześniej, ale myślę że to jednak jest przesadzone, poniżej 19 roku życia według mnie to nieliczni, choć może się mylę...w każdym razie za moich czasów raczej tak było :D

to raczej zalezy od kobiety, ja np często chodzę na basen i tam ZAWSZE poznaję jakiegoś faceta ;D

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
To jest proste. Jak się znajdzie jakaś zainteresowana dziewczyna, czy to na kursie/blogu/forum/wyjeździe na mazury albo inna co się wyda interesująca to próbujesz ją bliżej poznać czy gdzieś zaprosić. Nie to nie, za tydzień i tak nikt nie będzie pamiętał. A po dwóch sukcesach od razu pojmiesz, że nie jest to wcale takie straszne. Wszystko co nowe to straszne. Trzeba było zaczynać w podstawówce z koleżankami ze szkoły Jak nie to za burtę

to co dla was jest proste, dla mnie jest nieosiągalne. W sąsiednim bloku mieszka dziewczyna, która mi się podoba, ale za Chiny nie umiem się do niej odezwać. W tym roku pisze maturę, ale ona ma już chłopaka.

Gość dasz radeee
daj sobie spokój z 18 latką, za młoda ;)

Gość dasz radeee
szukaj Tobie w miarę podobnych dziewczyn, będzie ci łatwiej...

dasz radę: dlaczego piszesz, że jest za młoda. To bardzo ładna dziewczyna, naprawdę mi się podoba. Z wyglądu jest sympatyczna, nie jest na pewno żadną blacharą.

Gość dasz radeee
bo 26 lat, a 18 lat, to przepaść w tym wieku...no chyba że chcesz ją niańczyć ;), a poważnie to po prostu bardzo możliwe, że się z nią nie dogadasz i tylko się zrazisz, ciężki przypadek jak na początek...

berserker: właśnie w tym problem, że jest zajęta. Ale z tym chłopakiem to ją widzę chyba tylko w weekend, w tygodniu chodzi sama i nawet nieraz na mnie spogląda. Ja- mimo że mam 26 lat- to na tyle nie wyglądam.

Gość dasz radeee
to jeszcze lepiej, że nie wyglądasz...

poza nią podobała mi się w okolicy sprzątaczka u fryzjera- piękna brunetka- z wyglądu 19-20 lat.

wyglądam na jakieś 20-21. Jakbym szedł z 19 latką, to nie widać byłoby po nas nawet różnicy wieku.

nie no, nie mówimy sobie cześć. Po prostu blisko mieszkamy, więc dość często się widzimy.

Gość nie pale nie pije
Wstaw foty to cie kobiety ocenia skad jestes? Masz rade ode mnie jak najwiecej przebywaj wsrod ludzi i najlepiej nie wsrod tych samych tylko poznawaj nowych facetow i kobbiety bo czasami ktos moze miec fajna siostre. Nie rozmawiaj z kazda kobieta ktora ci sie podoba w ten sposob jakbys chcial ja poderwac a raczej tak jakby byla kolezanka i daj jej jakis znaka nie wprost ze ci sie podoba ze jest ladna ze lubisz z nia byc nie rezyseruj tylko badz jednym z aktorow.

jak jestem w Wa-wie to zdarza mi się widzieć taką olśniewająco piękną Azjatkę, nie wiem z ambasady czy skąd. Miałem parę takich przypadków. Europejki przy nich to....

berserker: ona nie zawsze jest, poza tym nie jest fryzjerką tylko sprzątaczką i nie widziałem, żeby rozmawiała z klientami.

berskerker: o czym były te intymniejsze rozmowy, bo jakoś sobie tego nie wyobrażam?

Gość nie pale nie pije
nie szukaj wsrod jakis kobiet na ulicy tylko masz kolegow masz kolezanki one maja swoje kolezanki spotykasz sie ze znajomymi to spotykasz ich znajome dziewczyny i wtedy jest okazja zeby normalnie pogadac ktos moze cie zapoznac wlassciwie czasem nie ma wyjscia zeby nie rozmawiac trzeba byc towarzyskim i jak najwiecej przebywac w rod ludzi i nauczyc sie dawc znaki ze podoba ci sie dziewczyna jak dostajesz odpowiedz zwrotna to wiesz na co mozesz liczyc na tym polega flirt nawet jak nic z tego nie wyjdzie to pamietajh ze dziewczynie bedzie przyjemnie ze jej sie podobasz nie kochasz tylko podobasz. Boisz sie odrzucenia, kosza? Jak wchodzisz w zwykla rozmowe to nie mozesz dostac kosza odrzucenia to jest tylko wtedy jak juz zaprosisz laske na kawe czy cos albo jak poprosisz o numer a ona odmowi. To jest troche skomplikowane ale za to instynktowne jak podoba ci sie dziewczyna to patrzysz na nia i sie usmiechasz potem patrzysz jak ona reaguje i na podstawie tego wiesz co robic dalej.

Gość nie pale nie pije
Wpisz w gogle tak Gdzie poznaleś swoją dziewczynę albo Gdzie poznałeś swojego chłopaka? zobaczysz gdzie ludzie sie poznają można tylko nic nie wiesz o takiej dziewczynie czy jest zajęta np. wiesz tylko jak się podoba pozatym to jest trudniejsze pewnie ze mozna najlepiej byc czujnym w kazdej sytuacji na internecie jest mnostwo stron z poradami jak wyrwac dziewczyne jak zagadac i wogole kiedys bylem na takiej jednej jak chcesz konkretnych rad to tam masz czytania na lata nawet sa nagrania na necie z kursow uwodzenia. Ja ci dalem taka ogolna rade mysle ze nie jest glupia a ty?