Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laiczka modowa

BŁAGAM KTO Z WAS ZNA SIE MA MODZIE?BARDZO PROSZE O POMOC!

Polecane posty

Gość Laiczka modowa

Powiedzcie mi co pasuje do długiej spódnicy szerokiej koloru ciemnopopielatego.to spodnica letnia z lekkiego materialu taka ponad kostke długosc troche.szeroka letnia i nie wiem co mozna zakladac do niej ?jakie bluzki i jakiego koloru ?? PODOBNO DO TAKICH SPODNIC MOZNA ZAKLAdac TYLKO KOSZULKI NA RAMIACZKACH BO Z DŁUZSZYM REKAWKIEM PODKOSZULKI NIE PASUJA..TO PRAWDA?? spodnica jest w takkim stylu jak na focie tylko jest cala popielata i bez zadnych takich swiecidelek jak ta na zdjeciu..doradzcie mi co nosic do takiej spodnicy http://moda.allegro.pl/poto-dluga-brazowa-40-i1596422891.html

Gość karqANSD
no fakt.podkoszulek nie pasi :) a buty kazde tylko nie sandałki

Gość vanish do koloru w zelu
top, cos obcislego, koronkowego..moze byc body

Gość Laiczka modowa
czyli nie mozna ubrac zwyklego kolorowego podkoszulka?bo podkoszulkow to ja mam pełno fajnych jednokolorowych ale jak nie pasuje to szkoda. a sandaly plaskie tez nie pasuja ?powaznie?

Gość keyr6rtt
no raczej podkoszuled to takiej spodnicy to wiocha

biala bluzka na ramiaczka lub wlasnie jakas cienka koronkowa musi byc cos dopasowanego bo bedziesz wygladac jak bombka. Sandalki, japonki jak najbardziej!!

nie potrzebnie wzielas takie ciemny i ciezki kolor, jak by byla jasna siecej kolorow mozna bylo by dobrac, na lato taki ciemny:/

Gość Laiczka modowa
princess czyli jakie kolory pasuja do ciemnopopielatej spodnicy ?? jakie kolory koszulek i czy mozna zalozyc koszulka nie na cienkich ramiaczkach tylko taka bez ramion bluzeczke i czy podkoszulka nie nosi sie naprawde to takich spodnic?

Gość podoszulek odpada
odpada

na pewno bialy i czarny, blekit,jasny roz, ciemnoczerwony badz pomaranczowy. Co Ty zes sie tak uczepila tych koszulek, nie beda pasowac a i Ty bedziesz sie zle czula

Gość salianka
Zdecydowanie do rozszkloszowanego dołu obcisła góra.Ja bym wybrała obcisły top i jakieś letnie buty (sandałki, japonki).Postaw na kolor - mocny róż, pomarańcz, zieleń.Ozyw trochę strój

Gość kkd8dfd
ale obcisly podkoszulek nie moze byc z rekawkami tylko musi byc top ??