Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochamcórkimążniekochasyna

Otóż ja nie kocham swojej córki a mąż nie kocha syna!

Polecane posty

Syna urodziłam w wieku 20 lat, odsunęłam się wtedy od męża na pare lat, po paru latach mężowi zapragnęło się drugie dziecko, więc postanowiłam że zajdę w ciąże i urodziłam córkę. Po latach okazało się że ja kocham syna a mąż kocha córkę. Syn teraz jest w trakcie rozowodu i synowa(wkrótce była) postanowiła zostawic dzieci pod jego opieką, cieszy mnie to jak nic innego. Córka w wieku 17 lat urodziła pierwszego syna, potem po paru latach wyszła za mąż (za kogoś innego) urodziła dwie córki i też się rozwiodła. I co? ja z mężem również w trakcie rozwodu, podzieliliśmy dom sprawiedliwie. Ja mam pierwsze piętro na którym będę mieszkac z synem, wnukiem i wnuczką a mąż kończy strych na którym będzie mieszkał ze swoją córką i wnukami. Obydwoje kłóciliśmy się często oto które z dzieci jest lepsze.

Gość a córka wie że jej nie kochasz
Chora sytuacja... nie wyobrażam sobie nie kochać któegoś ze swoich dzieci

Gość pasiasty_słoń
ale patolka :D I co będziesz dawała synowi dupy? A mąz będzie ujeżdżał córcię? hehe dobre prowo, doooobre :D

Gość saszkailka
akurat

Zawsze jej to okazywałam, mój syn to samo odczuł od swojego ojca. Nasze rodziny wobec naszych dzieci zachowywały się podobnie, syn był oczkiem w głowie moich rodziców a córkę oczkiem w głowie moich teściów. Syn nawet postanowił zmienic sobie nazwisko z tego które ma po ojcu na moje.

Gość Czarna Martaaaaaaaaaa
O fuck :P

troche chore to wszystko - mam nadzieje że to prowo i że nie ma takich rodzin

Gość zainteresowana_prawdą
Dziewczyny, matki, żony... Jestem dziennikarką i zbieram materiał do reportażu o trudnościach w macierzyństwie, a właściwie o macierzyństwie nie chcianym, znienawidzonym nawet. Chciałabym wysłuchać tych z Was, którym w roli matki jest ciężko, nieswojo, jak w klatce..., pokazać, że brak miłości do własnych dzieci po prostu się zdarza. Poszukuję bohaterek mojego reportażu, anonimowość gwarantowana. Po więcej szczegółów zapraszam do pisania na maila. Trzymam kciuki i pozdrawiam. trudne.rozmowy@gmail.com

Gość Operatorka mopa :)
ja pierdziele jaka rodzinka........ slow brakuje :P