Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasiemeczka

pytanie o fejsbuka

Polecane posty

Gość tasiemeczka

jak zrobic, zeby posty z tablicy innego uzytkownika ( na przyklad jakiegos muzeum) pojawialy sie u mnie w informacjach? Kliknelam "Lubie to" , ale nie wyswietlaja sie wszystkie.

Gość marllenka
o kurwa co teraz ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!!? ?! ?! ?! nawet nie potrafię wyobrazić sobie tego co teraz czujesz !!!!! mam nadzieje ,ze nie stracisz przez to wirtualnych znajomych !!!!!!!!!!!!!!!!! ajć

może udostepnij poza tym to raczej inni widzą co Ty lubisz

Gość tasiemeczka
no wiem, ze inni widza, ale chodzi mi o to, zeby posty z tablicy innych pojawialy sie u mnie w aktualnosciach :)

Gość tasiemeczka
dzieki marlenka !

Gość sdfghjgfdssaa
musisz dac "dodaj do znajomych" a jesli to strona jakiejs firmy/organizacji/itp to "lubie to" (ale nie jakis ich post tylko ta strone) wtedy powinnas miec jak w info w zainteresowaniach i stronach ktore lubisz i wtedy tez ich bedziesz dostawala informacje o nowych rzeczach ktore zamiescili na swojej tablicy