Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boy jakich wielu

Nie szanuje dziewczny ktore stracily dziewictwo przed matura

Polecane posty

Gość boy jakich wielu

moze jestem dziwny ale nie szanuje dziewczyn ktore zrobily to przed matura i po znajomosci trwajacej krocej niz pol roku,no moze 18 lat na upartego ujdzie ale ponizej to juz patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera

znowu ten sam temat...nudny jestes jak flaki...

Gość moze nie warto
poka zdjecie, bo nie wiem czy mam sie tym przejac

Gość jdshdfj
spadaj, kogo to obchodzi ze nie szanujesz, swiadczy to o tobie i tyle, nie ma sie czym chwalic :o

Gość Treblinka
z kims to jednak cholera musialy zrobic, prawda? zazwyczaj z rowiesnikami wiec wypchaj sie ze swoja opinia

Gość gvebaebharbh
ja pierdzielę, ty tak codziennie zamierzasz tu lamentować? Nie szanuj sobie, kogo to obchodzi, i tak żadna normalna dziewczyna nie poszłaby do łóżka z takim frustratem jak ty.

Gość sexiPupa
who cares koleś. To ty masz problem, a nie te dziewczyny. Ja się oddałam chłopakowi jeszcze w czasach LO i wcale nie żałuję, moje życie seksualne jest udane i czerpię z niego garściami. Za to ty jesteś smętnym prawikiem, który dopiero za 30 lat będzie musiał pocieszyć się jakimś starym, pomarszczonym, grubym dupskiem. Niestety tak będziesz miał ze swoim podejściem do życia. Pozdrawiam 🖐️ http://i56.tinypic.com/24pcj8h.jpg

Gość Pietras
Autorze - zmień nick, na "chłop jakich niewielu". Sexi pupa - fajna dupcia z Ciebie :P :D

Gość zobaczymy
proponuje inny nick dla niego-----------zakała rodu męskiego i nie wypowiadaj się więcej bo to dowodzi braku szacunku do Pań debilu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
autor to biedny cienias

Gość Cathalina
Ja mam 19 lat. jestem w trakcie pisania matur. Jestem dziewicą i nie czuję się przez to ani lepsza ani gorsza od dziewczyn które nimi nie są, po prostu na każdego przyjdzie czas. Stracenie dziewictwa wcześniej wcale nie decyduje o tym że dziewczyna jest za przeproszeniem szmatą. Dlaczego nie powiesz że nie szanujesz mężczyzn którzy nie są prawiczkami? Dziewczyny uprawiające sex to dziwki a faceci to macho... dla mnie to nie prawda. Każdy robi to co lubi i nikt nie ma prawa go oceniać, bo nikt nie chce być oceniany.

Gość agagagata
powiedz mi skad sie wziąłeś? to jest fascynujące! uderzyłeś się w głowę czy co? wczoraj właśnie była dyskusja o takich jak TY.

Gość boy jakich wielu
agagagata-o co ci chodzi?

Gość lalka1695
uważam że jeśli ludzie są razem w związku kochają się i obywoje chcą to nie m w tym nic złego w wieku 17 lat już odpowiadasz za swe czyny a miłość to nic złego jeśli to jest z miłości ja też miałam jednego od czasów liceum jemu się oddałam i teraz jesteśmy szczęśliwymi małżonakmi z 2 dzieci. także to nie ma reguły są tacy co im się układa życie i trafiają na miłość w młodym wieku no ale są też takie sytuacje że ktoś kogoś wykorzysta skrzywdzi ale to wina tego kto to zrobił tylko nie życzę oczywiście tego nikomu ale miłości szczęścia i tej 2 połówki jaj najbardieij

Gość boy jakich wielu
facet to ina bajka iw tym wieku zalezy mu tylko na jedym zreszta pozniej tez jest podobnie

bo facet boi się że jak kobieta wcześniej miała kogoś to on okaże się gorszy. Facet może a kobieta nie? Bezzzzsensu.....

Gość agagagata
no tak facet inaczej, bo facet lubi seks a kobieta..? kobite moze najlepiej obrzezać, nie? nie wiem jak można kogokolwiek nie szanować tylko dlatego że uprawiał już seks lub nie. jeśli juz mam kogos nie szanować to pewnie takich facetów jak ty- egoistów, którzy sami by chcieli się poseksic ale potem to dziewic dwudziestoparoletnich oczekują. jak nie to brak szacunku. widac że myslisz tylko o seksie skoro to decyduje o tym kogo darzyć szacunkiem, a kogo nie, dlatego ty sam na niego nie zasługujesz.

Gość boy jakich wielu
no oczywiście że facet to co innego! mężczyznę Bóg stworzył pierwszego ,a kobietę z ochłapów. ja lubie zaliczać lasencje ale oczywiście że ich nie szanuję, jak znajdę dziewicę co sie nie da to ja bedę szanował. jak moja córka będzie uprawiac seks przed maturą, to wypierd** z domu. albo sie jest szmatą albo szanującą kobitką.

Gość łukasz21z
sprzedam Ci zółtą kupę za 3 zł i od szanującego się gołompia za 8 zł.

Gość a jak jest z tem szaconkiem
Bóg stworzył pierwszego chłopa , bo jest pedałem, baranie, a potem, kobitke abyżycie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek, obesrańcu niekumaty.

Gość boy jakich wielu
sam jestes niekumaty! przecie mowie ze dla smaczku, zeby bylo z kim się teges... no ale jak jakas chce szacunku to musi porzucic pokusy i trwac w cnocie.

Gość a jak jest z tem szaconkiem
na na chuj potrzebny szaconek, dobry orgazm sie liczy, a nie umartwianie.

Gość boy jakich wielu
bo prawdziwy facet powinien chcec orgazmu, a prawdziwa kobieta szacunku.