Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynko

do ilu lat na golasa?

Polecane posty

Gość justynko

Mam 17 lat, mam o 2 lata młodszego brata. W weekend były u mnie koleżanki na noc a mój brat szedł po goły do łazienki sie kąpać bo u mnie to normalne, że on jeszcze tak chodzi i nikomu nic do tego. Ale kumpela powiedziała, że to dziwne i żle sie czuje u mnie w domu. Do ilu lat można chodzic na golasa i sie nie wstydzić, ze ktos nas wytknie?

Gość Treblinka
wiesz, ze na codzien tak chodzi to Waszej rodziny sprawa, ale przy kolezance nie powinienen, o to po prostu jest dziwne... chociaz w sume tez nie chcialabym wlasnego brata nago ogladac, no sorry, to nie jest do konca ok na golasa to mozna biegac do 5-6roku zycia

Gość huhuha
powiedz bratu zeby chociaz zakladal pieluche

Gość justynk
Nie no normalnie sie w domu zachowujemy, chodzimy wszyscy ubrani, a ze brat był najmłodszy w domu to go nikt nie ganił zeby zaraz szybko po wyjsciu z łazienki ubierał sie. Moze teraz mam mu to wytłumaczyc, ze mu tak nie wolno. Gdyby nie moja koleżanka to nie pomysleli byśmy z rodzicami o tym.

Gość 534543
to nie jest normalne, jeśli piętnastolatkowi trzeba tłumaczyć, że nago się po domu nie chadza

Gość Aga.......25......
15 lat to duży chłopak, no cholera, ja ucze 12 latków to tam niektórzy wyrośnięci tacy jakby dorośli byli, jak można pozwalać takiemu 15 latkowi chodzić na golasa, ludzie gdzie wy żyjecie?

A co jest normalne i kto o tym decyduje? Rozumiem, że może powinien akurat coś na siebie zarzucić ze względu na gości, ale jeśli oni mają ochotę chodzić w domu na golasa to jest to tylko i wyłącznie ich sprawa.

Gość Aga.......25......
no ze względu na gościu powinien i już

Gość justynko
a wy nie macie rodzeństwa? albo macie młodsze albo starsze i co wstydziliście się siebie? bo to głupota. Brat teraz zaczął dojrzewać, tez tak nie patrzeliśmy na niego i teraz o byle przejscie do drugiego pokoju mam na niego krzyczec czy co? przy koleżankach mu nie pozwole ale nie bede z domu robiła więzienia.

Gość 534543
Iloma przymiotnikami potrafisz opisać jego penisa?

Gość justynko
Nie patrze na niego tak jak na penisa mojego chłopaka. Po prostu bardziej zastępuje mu mame, bo jest teraz za granica. Jak wrzucam do pralki ubrania, to normalnie rozbiera się bo na jedne gacie pralki właczac nie bedę, czy czasami pół soboty kreskówki ogląda na t - shircie to jest na luzie i nie krzycze z tego powodu. ludzie wyluzujcie. mojemu chłopakowi tez to nigdy nie przeszkadzało a jest gosciem częstym w domu od roku i co? ja zajmuje sie chłopakiem a nie braciszkiem. Jest dzieckiem a nie facetem.

Gość 534543
Dla mnie to chore. Sam czułbym się bardzo dziwnie świecąc tyłkiem przy siostrze (inna sprawa, że mam tylko brata).

jakoś tak dziwnie w każdym razie pamiętam z dzieciństwa jedną sytuację że mieliśmy na ogródku rozłożony basen miałam wtedy chyba z 5 lat a że nie miałam kostiumu a bardzo chciałam sie kąpać to mama postanowiła mnie po prostu rozebrać do naga i pozwoliła się kąpać pamiętam że wpadłam w histerie że nikomu nie bedę się pokazywać goła i że bede w majtkach, juz jako dziecko wiedziałam że coś chyba jest nie tak biegając z gołym tyłkiem, a co dopiero jak chłopak ma 15 lat, chore jak dla mnie

Gość justynko
dziwi mnie to, ze niektórzy zaraz robia z tego taki temat tabu. Ja jestem wyluzowana i przyjaźnie się tak myślałam tez z wyluzowana kumpelą ale teraz to mnie męczy to jej marudzenie co jej przeszkadza. Nie wiem jak brachol wróci z kosza dzisiaj a jest upał i w łazience szybko wejdzie pod prysznic i dajmy na to zapomni gatek to co ma robić jak nauczony jest ,że nie musi sie wstydziś bo jestem jego siostra a tata w domu to tata?

Gość 534543
A czy Ty też fruwasz nago przed nim?

Gość justynko
nie bo rodzice zwracali naturalnie uwagę, żeby nie pokazywać kobiecego ciała jak zaczęłam dojrzewać

Gość 534543
A kiedy w Waszej rodzinie dorastają chłopcy? W luźniejszych obyczajowo krajach, taki chłopiec już dawno inicjuje życie seksualne.

Gość Aga.......25......
Ja wszystko rozumiem w przypadku jeśli chodzi o dzieci. Ale to jest NASTOLATEK. Rozumiem gdyby miał pięć lat czy niechby dziewięć. Choć tez uważam że nawet w takim wypadku przy gościach to niestosownie. Znam piętnastolatków, którzy sa wyrośnięci pod niebo i mają zarost...nie wiem jak wygląda Twój brat.

Gość justynko
a u was w domu to tak wszyscy pod kluczem sie przebieracie?

Gość 534543
Czym innym jest przebieranie się pod kluczem, czym innym fakt, że widujesz penis swojego brata.

Gość justynko
ja miałam 14 a brat 12 i mama sama nas kąpała w jednej wannie bo się oszczędzało a teraz nagle patrzeć nam na siebie nie wolno?

Gość Aga.......25......
dopiero teraz doczytałam że Ty masz 17 lat. Maryjo:O Toż to jest prawie równolatek dla Ciebie. Już prędzej ok gdybyś była w moim wieku np to 15 latek wtedy dla Ciebie to dziecko. Nie dziw się swojej koleżance, to tak jakby kolega z klasy przed nią na golasa latał:O

Gość 534543
Patrzeć Wam wolno, ale na upartego, to by się pewnie jakiś przepis na to znalazł :)

Gość justynko
no ok, przecież zapytałam do ilu lat według Was można swobodnie chodzić na golasa. Wiem że rodziny różnią się między sobą, ja wychowałam się tak, teraz to już sami wszystko robimy bo mamy nie ma i nikt nam nie podpowiada co wypada. dlatego pytam, bo nie chce byc wyśmiewana wsród koleżanek.A niedawno to sie wygłupiałam z bratem tak na luzie a tata mu dał przez tyłek kapciem i potem lanie mu dał a ja myślałam, ze za klasówkę a moze za latanie na golasa. Żal mi sie brata zrobiło i poszłam do niego pogadać a tata wrzasnał, ze ma gasić światło a mnie na TV zawołał. Moze nie wiedział jak z nami gadać

Gość TinaNina
Mnie i siostry wychowywała babcia, często na wakacje przyjeżdżała do nas ciocia z kuzynem o 4 lata młodszym i razem kąpalismy sie do 6 roku życia. póżniej juz nie.

Gość justynko
A wspominając to tata zawsze dawał lanie bratu na tyłek wiec to rodzice raczej tak nas przyzwyczaili. mama to na plaży mówiła żebym ja chociaż majtki miała i stanik ale brat latał na t - shircie nawet 1, 5 roku temu pod namiotem i nikogo nas nie dziwiło

Gość rembu24
ja z bracholem to na maxa nad jeziorkiem do dziś . Tyle, że my jesteśmy obaj facetami ;p

Gość Sylwia 16
Ja przed bratem zawsze smigam nago a i on tez sie nie krepuje ale zeby przed kolega albo kolezanka nigdy

15 lat i chodzi na golasa?! Wybacz ale moim zdaniem to nie jest normalne :-P. Rozumiem dziecko 3-4 letnie ale chłopak 15 lat biega nago w dodatku przy Twoich koleżankach? To coś nie tak....