Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

pomóżcie :(

Polecane posty

witam ostatnio zauwazylam nad gorna powieka ze mam takie krosteczki białe wygladaja jakby to byly jakies kuleczki , sa twarde i nie da sie ich wycisnac. czy ktoras z was moze wie co mozna z tym zrobic czy moze zostawic i zniknie to samo? prosze o odpowiedzi

Gość a propos, to nie wiem,
ja mam taką pod prawym okiem, w sumie podwójną taką, odkąd pamiętam. tak się do tego przyzwyczaiłam, że ani mi to nie przeszkadza, ani w życiu nie przyszłoby mi do głowy usuwanie tego o.O ZA NIC NIE PRÓBUJ TEGO WYCISKAĆ!! nie bądź głupia, krzywdy możesz sobie narobić. tak bardzo Ci to przeszkadza? znałam laskę, która miała tego sporo. widać było, owszem, ale to nie oszpeca. lepsze to niż syfy ;) a co to jest - to nie wiem :D

Gość sierotki
to są zwykłe kaszaki , bierzesz igłę przekluwasz i wyłazi pod delikatnym wyciśnięciem miałam to samo i czasem nawraca :)

no ale jak to bedzie cos innego to bezpiecznie tak przeklowac i wyciskac? no a jesli to kaszak to nie zniknie sam?

Gość sierotki
daj fotkę tego czegoś , kaszak zwykle sie powiększa a nie znika samoistnie niestety

zrobilam tak jak pisalas i przeklulam i wycisnelam to wyszlo cos takiego białego wiec niestety fotki juz nie zrobie aa no i potem zdezynfekowalam to

tak, jest to kaszak ale najlepiej najpierw zdezynfekuj igłę, po za tym mozesz go rozmasowywać i przecierac złotem np. obrączką.

po tym wycisnieciu mam taka czerwona kropke i boli mnie to troche jak dotykam rozumiem ze to normalne?

Gość klaszczemy razem h
tak zwana kaszka,nie zniknie juz

Gość klaszczemy razem h
kaszak mialo byc:P bye:*

Gość to i tamto et
Na kaszaka dobry jest skrzyp.Dwie lyzki skrzypu zalac w rondelku dwoma szklankami wody.Gotowac to doslownie 3 min.Po ostygnieci namoczyc wacik i dac na wacik troche tych zio i mozna przykleic to na godzine plastrem w miejce gdzie jest kaszak.robic taki zabieg raz dwa razt w tygodniu,powinno pomoc.powodzenia

nie kaszak, tylko prosak :) kaszak to taki guz tłuszczowy i trochę inaczej wygląda.. to jest powiekszony mieszek włosowy, coś w tym stylu... jeśli uda ci sie to wycisnąć, to potem to zdezynfekuj i po krzyku, ale to nie taka prosta sprawa, wiem, bo sama mam...

no udalo mi sie wycisnac tylko tak jak pisalam zostal mi taki czerwony slad i mam nadzieje ze on zniknie narazie czekam ehh